Shes so high

Så nu är lång promenaden färdig, dock blev det inte badhusparken utan en promenix kring körfältet, och även in en sväng på djusaffären för att inskaffa gotta ben till hundarna som är så söta och duktiga:)



   



 

Over the hills



Åh glömde skriva det, igår så fick jag massage av gubben! Han är såå duktig på det, och så snäll! fasen får ju dåligt samvete nu när man tänker på det, han tränade, kom hem, duschade och gav mig massage. Och vad hade jag gjort?? Ja... det får vara osagt.
Vi hämtade även blommorna, så nu lever dom här istället. Nu har jag ju press att hålla dom vid liv, men det senaste året har det funkat så det ska ju inte vara några problem direkt. Men det ser lite trevligare ut med levande blommor, för jag hatar plast. Det är helt okej att ha de i en stuga, men inte hemma, njae, det är inte riktigt jag. Då samlar dom ju bara damm.

Snart är det promenad!!

 Jag hatar att jag älskar dig
- Håkan Hellström


Okej, något vett har väl den där hemska människan ådstakommit, men låten i sig är inte bra, för karln kan inte sjunga!! Men texten är bra! Så ett litet plus får han, men det är ytterst litet.

I swear by the moon and the stars



Tjingaling, tjingaling!!
Härligt att himlen ville vara så trevlig och fixa fram sol och lagom värme så här på en Måndags dag!! Härlig start på en ny vecka!! Idag ska jag vara barnvakt åt Nova, och vi ska ner till badhusparken med J och Nelly såklart, så idag är det full rulle. A och H ska på badhuset idag och ha det mys! Så idag om någon missade det, ska man busa och vandra en massa! Sedan blir det lite piffande i lägenheten, möblera om en aning i hyllorna som finns, för det fick jag!! Man måste ju fråga först...
Ikväll blir det film och tjej mys med J eftersom hjärtat är och jobbar precis HELA dagen. från klockan 11 till 09.00 imorgon bitti!! Ack ack, fasen... men det gör inget, han är ju ute och tjänar storkovan till OSS??:)
Ska självklart plugga också, men jag måste vänta på att word kommer till min dator, för det har jag aldrig fixat av någon anledning. Och ett liv utan work är meningslöst och jobbigt!
Jag har fått i mig lunch, först tänkte jag laga något, och jag höll på att ramla av stolen när jag tänkte tanken, men sen dök det upp i mitt huvud att det finns rester!! Fan vad härligt, och god mat var det!!

Neä, nu ska jag fortsätta med den här andra capputionon, eller javafan, jag kan inte stava just nu, men alla fattar att det innehåller kaffe.

Be like everybody else

FÖRHÅLLANDE;
1. Är du singel nu? - Nej, är förlovad och sambo med han på bänken:D
2. Föredrar du långa förhållanden istället för massa strul? -  Ehhe? Ja
3. Är du redo o satsa på ett förhållande nu? - Ja
4. När hade du sex senast? - Igår
5. Har du en kk? -  Ja, min fästman, min älskade, älskare, min vän, min allt!
6. Har du kört oskyddat nån gång? - Ja, men kör p-piller
7. Har du playat någon nångång? - Nej
8. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Jag tror det, men jag är inte säker, kommer inte ihåg
10. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - Ja
12. Somnat gråtande pga kärleken? - Ja
13. Varit på en blind date? - Nja halft kan man väl kalla det, dock en egen gjort sådan.
14. Varit otrogen? - Nej, men det beror på vem man frågar. Alla har vi våra tycken


KOMPISAR;

1. Har du nån bästa vän? - Ja
2. Är du ofta med dina vänner? - Ja
3. Vad brukar ni hitta på? - massor, allt, inget
4. Bästa minnet med en vän? - Det går inte att välja ut ett, inte ens topp 100.
5. Säg namnen på nåra riktigt bra vänner? -  Helena, Lis, Jeanette, bla bla bla
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - Ja
7. Har du hatat din bästa vän? - Nej
10. Har du alltid kul med dina vänner? - Ja


SISTA SOM;
1. Som du fick en puss av? - Min U
2. Sov med dig i samma säng? - Min U och N
3. Du delade ett riktigt skratt med? - U
4. Du gick på bio med? -U
5. Du höll i handen? - U
6. Du gick på stan med? - U och sonen
7. Delade en pizza med dig? - Oj, den minns jag inte
8. Du ringde? - Min syster
9. Skickade ett sms till dig? - Syrran
10. Du kramade? - Nelly


ÖVRIGT;
1. Har du nånsin smygit ut utan lov? - Ja
2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster? - Haha OH JA!
3. Längtar du till sommarn igen?  - Jaa som bara fasen
4. När du tittar dig i spegeln, vad säger du då? - Säger ingenting, jag gör det jag gör
5. Hur svarar du i telefon? - Heeej, hej, jaja, mmmm, aaaaaa...
6. Vill du ha barn? - Ja
7. Har du gjort något olagligt? - Ja
8. Vill du så får du gärna berätta vad? - Hehe, njee
9. Har du några tatueringar/piercingar? - 2 i snoken
10. Hatar du någon riktigt mycket just nu? - Nej
11. Bäddar du ofta sängen? - Ibland
12. Vad gör dig riktigt glad?- Det är så många saker
13. Går du i kyrkan? - Phff! Nej
14. Gillar du att sjunga?  - Ja
15. Har du egen dator? - Ja, som precis blev som den ska vara:)
16. Hur mår du idag? - Ja, sådär neutral
17. Vilken klass går du i? - Ingetalls
18. Har du mycket pengar just nu? - Sisådär lagomt.
19. De värsta du vet? - Olika
20. Vad vill du jobba med sen? - Jag ska faan inte jobba, karln har lovat mig att bli hemma fru


Every day


Idag har det ju hänt så mycket men samtidigt så känner jag mig rastlös.. jag vet att jag KAN och FÅR dricka kaffe så här sent eftersom att kliva upp tidigt, mer eller mindre är mitt val. Men jag ska väl försöka. Älskling är ocn tränar och det skulle behövas skurbbas och donas här, så ska kanske på med musiken och fram med städutstyrseln??

Har iaf fått internet på min dator nu också^^ fan att datorer kan vara så förbannad omöjliga!! Man måste ha en 25 år lång utbildning och 10 år arbetslivserfarenhet för att klara av att sätta igång internet?? Jaa.. "fuck me in the ass och kalla mig Gunn-britt"... eller som frasen egentligen lyder " Smiska mig hårt och kalla mig Gunn-Britt". Men tacka gud för karlar i denna värld, här fick man hjälp och hade trevligt middagssällskap, Jag hade totalt trängt bort att vi skulle ha middag idag. Men till mitt försvar.. jag visste inte vilken dag det var.. eller ja det kvittar, kasta in en Onsdag så kan je gå å suup ändå.


Neä, musse och städ? Ja, tack det vore ju en smart idé så här i rastlösa tider:)

Its the game



Puh, pust flåss! Oj , ni ska bara veta att barnvagnar kan vara jobbiga!! På plant och i nerförsbackar är dom knaon! Men i uppförsbackarna får hela kroppen ta stryk och kondisen tar åter igen upp sin brist. Men det gick bra ändå. Har och är barnvakt åt Simon nu eftersom älskling var illa tvungen att sälja lite lotter till klubben. Så vi upptäckte imorse att man skulle ställa fram klockan, och vips så gick allt på framspolning. Jag och S begav oss på en promenad ner till bhp där vi lekte och fikade lite macka och festis. Sen tänkte vi ta en buss hem, men det är ju Söndag och då tror världen att ingen ska med, eller Sverige, Östersund tror att alla sover... " STADEN DÄR ALLA SOVER". Så det blev promenix hem. Alla är helt slut, utom S som är pigg som en nötkärna. Man har fått i sig lunch också.. lyxade till korven och potatisen med äggröra, för när åt man det senast??

Helgen var kanon! Det var ju tjej kväll i Fredags och då var man hos Linda och rockade loss med singstar och gitar hero, kanoners! En riktigt trevlig kväll. Det blev ingen utgång utan endast hemma-tjej-kväll och sånt behövs ibland det med. Men alla vet ju hur de är.. när man INTE ska ut så vill fan hela världen ha en.., och annars så duger man inte ens till hundbajspåse.

Jaja, idag är jag egentligen kina sugen, Mmm kinamat!! Men vi får se vad det blir, det blir lite mys ikväll också!!

I´m Alive



Jisses vad dagarna har en effekt att snurra iväg!! Idag gjorde J mig den äran och var med på staden för att slösa pengar! Hittade en klänningströja som var super skön, ett halsband, hårsnoddar, ny eyeliner, något krämgrej som man har i ansiktet om en finne dyker upp?, vin, öl och även lite bra och ha grejer för trevliga stunder;)
Jag har även hunnit stoppa tillbaka kläderna i byrån igen.. puh!! Man får se hur länge det håller, troligen inte länge alls.. men den funkar bättre än ingenting alls om man ska dra till något positiv. Men sen så ska vi ju inskaffa oss en ny och då blir allt bra igen. Det blev även en långpromenad med grannen så nu kommer lill fjärten att sova gott får man hoppas.
Ikväll blev planerna ändrade och jag och gubben ska ta det super lugnt, ta ett glas rött och äta kex med ost.... den bra varianten.. med pepparrotts ost, chili och vitlök såklart!! Imorgon är det tjejkvällen och jag är taggad!!
Imorgon vankas det även plugg och litte vett ( utöver tjejkväll och umgås med lill killen som kommer och älskling)

Sen kom jag och tänka på en sak, kom ihåg alla:- Det är OKEJ att vara arg, sur, irriterad och nere. Tydligen så är jag **"hormonisk" nu innan mensen... det kommer inte samtidigt hos mig inte, nej nej, fasen en-2 veckor innan eller efter beroende på vilket håll man kollar åt, då kommer pms:en smygande och jag är schitzofren. Jag kom själv och tänka på det idag då jag glatt blev påmind om att jag varit en surpuppa av och till några dagar nu.. MEN det ÄR okej!

Nu blir det mys, kel  och kärlek med mumma!!

Yes, it was really tight



Puh vilken matdag!! Var och storhandlade och fick med oss det mesta, men man ska ju alltid glömma något. Självfallet så skriver jag en lista, stoppar den i fickan och far på affären. Väl där, så ligger lappen i fickan hela shoppingturen och jag springer runt i varje hylla och ser om det är något jag vill ha eller behöver. Ändå så lyckas man glömma något.
Har precis fört in massa middag i munnen så nu är jag mättare än mättast!! Jag ska även ta och fixa lite senare ikväll och även färga utväxten!! Härligt! Bli som folk igen!!





Nästa vecka funderar jag på att fara till stugan några dagar. Jag har ju inget som direkt knyter mig till lägenheten i stan. Jag känner att lusten/tvunget att öppna och läsa en bok inte ens är i närheten av att existera här. Så jag ska försöka ordna så jag kan vara i stugan med Nelly, ta det lugnt och läsa en massa. I stan har man ju dator, internet, filmer, massor med kanaler, vänner.... you name it, allt finns här. Och min uppmärksamhet riktas åt alla andra håll än böckerna, vilket inte är bra. Bara att hålla tummarna!! Självklart kommer jag att sakna ihjäl mig efter älsklingen, men ibland måste man se nytta framför lycka och nöjen. Pff!! Om jag ändå kunde ha den inställningen i stan?

Jag tänkte försöka se om magen blir bättre genom laktosfri mjölk, inskaffade en sån idag.. men just nu är min mage större än en kvinna som gått över tiden i 3 månader.. OCH det KAN bero på att lilla fröken jag har fått i mig massor med mjölkprodukter. Men faaan, man kan ju inte sluta med allt. Det är inte det de beror på.. det vet jag.. för jag vill ha goda smöret och goda allt annat.
Det är även uppkommit nya planer som jag är sjukt sugen på, nu är det den här eviga längtan som inträffar. Jag börjar undra om livet bara går ut på längtan?? Hur ofta får man göra/vara med om saker som man längtar efter på direkten? Nej, mig händer det då inte.. man måste MINST vänta 10 minuter.. men vanligtvis längre.. dvs FÖR länge.

When I´m alone

"You stole my pure intentions
You are the sickness in between
Let me in, I'll bury the pain

You taught me to be sad as you
You almost made me take it all
Let me in, I'll bury the pain

You bend me and you shake me
You beg me then you break me
Let me in, I'll bury the pain

You made me feel like a sinner
Now you fear you'll die alone
Let me in, I'll bury the pain

The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?

The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?

I feel it's taking over
And everything falls dark
Break me open, the desperate cry

The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?

The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?"
                                                           



I´m not standing
























Igår var man ju och umgicks med grannarna och lill fisen och Aaron busade en massa, och man lyckades att få något kort. Kom på att jag även måste köpa hårfärg och ta död på den där "härliga" utväxten som man införskaffat.

I like to move it, move it



God morgon! *gäsp*, måste erkänna att man är lite trött . Vaknade för en halvtimma sen, eller ja, jag blev väckt. Lill skruttan är inte riktigt rumsren än, men vanligtvis så brukar hon hålla sig till 8-9 på morgonen. Men imorse så vaknade älskling till och sa " Du måste gå ut med hunden". Då vaknade jag till, gick ut och drog en kiss, in för mat och vatten.... därav pigg. Eller ja, vaken.
Idag var det pengadax! Jag försöker och jag vill betala räkningarna men det går inte, för det verkar vara något fel på sidan. Smart! Men man får väl ta och göra det senare idag då kanske, fast att det skulle ha passat såå perfekt att göra det nu, när man ändå är vaken och göralös.

Idag ska man handla en massa mat, umgås med flick-sambon, vandra på staden och plugga.
Ps. jag ska även äta en massa god mat idag också!

Jaja, hade jag haft karaktär så hade jag gått in till köket och kokat kaffe, men det är för jobbigt, jag ska köpa snabbkaffe..

Create a life


Du heter:        Hanna Karin Charlotte

Smeknamn:        Sumpen

Låt som när du är ledsen sörjer till?:  "Dagboken", "How do I live", "Metaphor" oj, ja det finns massa bra gråta ut låtar.

Beroende av:   Snus, kärlek

Vad tror folk om dig?:     Att jag är tokig

Stämmer det?:         Det får jag hoppas.

Vad får du oftast komplimanger för?:    Hm, man får ju en del av nära och kära, men ämnet kan variera.

Vad säger du för att imponera på någon?:     Jag är rik, bäst och kan sjunga;)

Hur imponerar man på dig?:       Man är som folk ska vara.

Brukar du skratta för dig själv?:     Haha, ja, jag har ju något fel

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:    "jag veeet, impulshandling;)"

Var bor du?:       på frösön men snart i lgh med karn.

Trivs du där?:     jajjamensan

Äger du några converse:     Hm, jaa, jag tror att jag har ett par, men är osäker.. är inte så inne på märken som folk uppfunnit direkt...
Sprit, cider, vin eller öl:   Allt, utom cidern...- Om cidern däremot är alkohol fri, så är det bara att bring it on!

Brukar du bli för full:     Njeä, alla som känner mig vet att jag " aldrig" är full... jag är bara "för trött", "klivit upp för tidigt" och " sovit för lite"

Vad har du för mobil operatör:  3

Är du allergisk mot något:      Kissekatter

Har du haft sex idag:       Ja

Hur svarar du i mobilen:     "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej", "Heeejjjsssaaaan", "Hej!"

Vem ringde du senast?:    Har inte ringt någon idag.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:    Pffh, de va prat på elit nivå, don´t even go there...

Antal timmar sömn inatt:    Hm, det kanske blev...8?

Sov du ensam:     Nej, har alltid Nelly och/eller älskling med mig i sänghalmen.

Brukar du komma i tid:     Ja, annars är det något fel.... tråkigt sammanhang jag ska till, försovning, jag är sjuk.. eller ja, ni fattar.

När mår du bra:     För det mesta, och alltid då jag inte mår dåligt.

När blev du fotad senast:      I lördags

Hur känner du dig nu:     Som en valiumpumpad flodhäst med ett ton insprutat fett i magen.

Vanligaste färg på dina kläder:   vitt, svart, blått, grönt?
Vad tycker du om fötter:          Dom kan vara bra att ha om man ska gå...?

Vad saknar du:     En normal mage

Hade du en bra kväll igår:     Ja, det hade jag.

Favorit dryck på morgonen:      Kaffe, vatten eller ingenting

Rakar du benen:      Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig:   Efter 12, sen kan det variera.

Är du blyg?:    Neä, oftast inte, ibland kan jag vara det , men det är sällsynt.

Sysslar du med någon idrott:     Neä, bara att förflytta min egna kropp.

Vill du hellre ha mail än brev:       Ja, om det inte är viktiga handlingar.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:     Ja

Har du spytt offentligt:   Ja

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:     Om jag var en kille för en dag- OBS, ovårdat språk!!!- då skulle jag runka, göra hellikoptern, bli avsugen både av en kille och en tjej, ha sex med en tjej, ha analsex, basta med killarna på badhuset, duscha naken med grabbarna, gå på krogen och ragga, köpa snygga killkläder och pilla mellan benen resten av tiden.
Är du nöjd med ditt liv:   Ja, förutom vissa aspekter jag ska ordna till.

Är du bortskämd:     Nej

Vad gör du i morgon:    Är hemma, pluggar och ordnar

Vad är det värsta du vet?:   Läsa  böcker och pengar

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?:    ?
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?:     Hm, vettefasen om jag tycker någon är det.

Vad längtar du till?:      Sommaren

Har du bra vänner och äkta vänskap?:   Ja

Vad använder du för shampoo?:    Det varierar, just nu ett som inte funkar för mig.

Vad är det finaste du fått?:     Förlovningsringen, halsband, armband och ja, typ allt jag fått från betydelsefulla personer.

En speciell dag du minns:   Puh, när jag träffade min älskling, skaffade Nelly, Diesel, Tiger, Olivia.

Hur gammal är du:   20

Tycker du om någon just nu:   Ja

Du samlar på:   Kläder som jag aldrig förmår mig att slänga- " Dom kan ju vara bra att ha",  " Jag kanske kommer gå upp/ner i vikt så dom passar", " Jag kanske vill ha maglinnen i sommar", " Jag kanske kommer ångra mig om jag slänegr dom", Ja, resonemangen kan göras långa. Dock är "samlingen" omedveten.

Gröna eller röda äppeln:    Gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen:  Min syster, en nära vän eller älskling.

Gillar du golf:    Njaa

Vilken tid gick du upp idag:  kring 9

Har du sovit i din egna säng inatt:    Nej, det är inte min, utan den uppfattas som VÅR

Har du strumpor på dig nu:   Ja

Är det okej att gråta:    Ja och nyttigt.

När grät du senast:    Oh,länge sen!! MINST 6 månader sen.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:  Jag skulle ta körkort, betala av skulder, köpa en lagomt dyr/billig, bra bil,resa, köpa nya kläder och eventuella saker jag behöver och lägga en bra handpenning på ett hus.

Bär du glasögon eller linser:   Nej, men ska egentligen ha men slutade med linserna för ca 1 år sen, så ska fixa glasögon någon gång.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:    Nej, jag tycker om SNYGGA, SKÖNA och HÄRLIGA kläder, sen så får det vara EUROSHOP som tillverkat skiten.

När går du upp ur sängen en helgmorgon:   Hm, ja jag lever inte i sovmorgons-världen direkt, så inte senare än 10.

Har du piercing:   Ja, 2 i näsan.

Vill du gifta dig:    Ja och SKA

Vill du ha barn:     Ja det vill och SKA jag.

Solar du ofta:       Nja, på sommaren

Är du bra på att laga mat:    Nja inte direkt, men ibland lyckas man.

Är du flygrädd:     Lite nervös, men det finns ju alltid alkohol på planen så det löser sig.

Hur vig är du:       Nej

Är du musikalisk?:     Nej, men älskar att lyssna på musik och sjunga

Vad dricker du helst när du är törstig:    Vatten

Vilken är din favoritglass:    Daim kanske?

Tror du på ett liv efter döden:     Njaa

Tycker du om sushi:   Ja, ibland, innan man äter riktig mat så är det SUPER GOTT!! Så jag hatar det och älskar det!

Vad äter du helst när du ser på film:   Chips och popcorn

Bor dina föräldrar tillsammans:    Ja

Har du tandläkarskräck:    Ja, för de låter alltid så hemskt, eller så gör det så jävla ont.

Är du morgon- eller kvällsmänniska:   Både och, på somrarna älskar jag att vara uppe tidigt och ta vara på dagen, samtidigt som jag inte vill att dagen ska ta slut, så det slutar med att jag är uppe halva natten.

Vilken ögonfärg har du:    Blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns:  Ja

Biter du på naglarna:   Nej

Röker du:    Nej

Hur ofta tränar/motionerar du:    Nuförtiden????!! Huh! aldrig


I lost control


Vilket härligt väder det är idag! Dock var det så kallt att pitten nästintill ramlade av på morgonkvisten. Men nu verkar det vara mycket, mycket bättre. Men jag är inne och vilar i soffan, känner mig lite slö och har nog en halv dålig dag tror jag.
Senare idag ska jag ta och plugga och sedan mysa med älsklingen.
Till lunch åt vi kebab- Mmm! och man har varit social med några grannar också.
Min mage är galen, jag vet iaf att den varit svullen i 2 dagar, igår och  idag.. men den kan ha varit de fler dagar också.. för jag tycker den har varit skum ett tag nu.  Men det lär väl släppa snart.

Do you know what I think?

Då var det en ny "arbetsvecka".... helgen var kanon med en trevlig fredag kväll och även lördagskväll. Jag for hem till föräldrarna tidigt på lördagen, eller ja det var mitt på dagen. Jag var med och stökade lite grann, kikade på MIN dator som nästan är ordnad till det normala, känns bra! Den har varit borta i koma ett tag nu... och fast alla datorer är lika.. så är ändå min bäst.. för den är, ja, min.
På middagen var det familjen, A och U.. u fick stressa sig hem efter en lyckad match helg i Borlänge. Så han var lite trött när han väl anlände.. men ack så GOD mat! Tänk om man fick äta sån där mat varje dag! Jag skulle vara i himlen!  Ciabatta med ost och tomat, smördegsinbakad oxfilé med kronärtskocka och gorgonzola, och en sås gjord från ovan!! och sedan Creme brulé.. ÅHH!!

                                 
     

                                                        

Stressen börjar att avta nu med takt att många arbeten inlämnats. Idag var jag för första gången i Sundsvall på examinations seminarium... dock kom jag försent pga dåliga tågförbindelser inom tidsramen som jag önskade. Men det var inga problem. Däremot hade lilla fröken-vilse- i-storstaden svårt att hitta till skolan, men tack vare mobiltelefon , internet och kartor så fick jag info om var jag skulle bege mig. Väl framme vid skolan var det till att söka sig till lokalen som föreläsningen ägde rum i. Jag hittade 102 som jag skulle till, gick in och satt mig och lyssnade. Jag fattade ingenting om vad de sa, de pratade om en kvinna som haft en traumatisk förlossning och diverse problem, men ombytlig som jag är, så tänkte jag att vi skulle kunna anpassa våra teorier till alla sammanhang( Jag vet själv hur naivt det låter) MEN jag trodde att det var något jag missat i kursplanen och böckerna...
Vändpunkten blev när de började prata om en tenta.. då vred sig tarmen i magen och ögonen blev bollar... Hoppsan sa jag och gick ut.
Ja, jag ska inte vara på äventyr på outforskade vatten själv...


Jaja, vilan varar ikväll sen är det hårda puckar som väntar, och läsning som aldrig förr!! Skjut mig den som äger en soft airgun!

When I first saw you


Goden morgen!! Här är man vakenpå nytt! Sov sjukt gott fastän älskling inte var med mig i sängen. Hade det inte varit för söt-Nelly så hade jag inte somnat alls. Hon ärså gó och älskar att krypa upp under täcket och vill bli klappad och omhållen. Naw!
Morgonpromisen och frukost till lillen är redan ordnat. Jag borde egentligen vara en kändis i området, för jag klär som inte riktigt på mig vettiga kläder när jag ska ut med henne på mornarna eller kvällarna, utan då går jag som jag är klädd hemma. Så jag strosar runt med pyjamas, kisande ögonen, ruffsigt hår och ser super trött ut.

Igår var det en riktig trevlig kväll! Vi åt kanon god mat ( han grannkarln är super duktig på att laga mat!) coleslaw, kyckling,köttfärs, nötter, svamp och en paprika som smakade grässtrån, hihi. Till efterrätt så blev det chokladmousse med lite kaffesmak- om något så faller kaffe mig i smaken. Sen låter ju maten roligare än vad jag skrev, men det var det som fanns och det var super mumma!

Snart ska jag ta och göra mig snygg för att bege mig på promenad med fjärten för att sedan tigga skjuts till mamms och papps, där jag ska plugga och sedan vara social och äta god mat!!

idag håller världen  tummarna för U som har mtach idag<3

Your my biggest

                  

Nu bär det snart av till grannen för mat och lite vin drickande precis som jag skrev innan. Sen ÄR jag verkligen inne i plugglivet, för jag är den mest senila människan på jorden, glömde massa saker jag skulle göra idag. Men men det finns en dag imorgon och det mesta kan man ju ta igen... vissa saker är förbi dock.
jaja, man får hoppas att alla (inklusive jag) får en härlig fredag kväll:D

Promise to race it up

Typiskt att det inte var lika bra dag som igår idag.. så tur att man var ute och nyttjade vädret! Idag far älskling iväg på match någonstans neråt i Sverige och kommer inte hemförrän imorgon kväll.. och då bär det av till mamma och pappa på direkten! Dels för att mammsen fyller år då och även för att fira oss barn som ganska nyligen förlovade oss, både jag och min syster. Så det ska bli trevligt. Jag var ju me när dom köpte en del av middagsprodukterna, och ack, det blir inte nådigt!! Maten kommer att vara kanon god och man kommer äta ihjäl sig. Inte nog med det så har jag fått höra av mammsen att det kommer att bjus på min favvodricka, Mm!!
Ikväll ska jag till grannarna på middag och lite vin, det ska bli trevligt! Härligt med så goá grannar runt omkring sig. Som jag sagt till någon av dem, det är ju inte direkt så att man kan "skylla " ifrån sig på avståndet när det kommer till aktiviteter eller ideér.

Så helgen är bokad in i minsta detalj, så det blir härligt, men stressigt som bara fan också.. men det är väl det livet går ut på kanske? Vad vet jag, just nu är det så det känns iallafall.
Jag verkar ha kommit in i plugglivet nu iallafall, jag har alltid "tid" till saker, är uppe sen och vaknar sisådär kring 9 på mornarna.

Jaja, nu har jag fått i mig kaffe och jag ska pussa på min ägodel innan han far iväg, men först ska han få vila ut!


Call me

                           Världens underbaraste Nelly<3




Ögonen säger allt..."Fasiken"



Nelly doing her pose




Gaah kaaaallt!! In in in!



Hello;)



Laugh at my plan



Gah! faaaaan vilken tung tvättkorg vi har!! och jag , jag har gjort all tvätt själv. Men jag fick släpa , dra och svettas bra mycket innan den där korgen var nere i tvättstugan... så uppfärden får avvakta till karln i huset är hemma.
Idag blev INTE dag som jag hade föreställt mig, utan mycket bättre! var ute och vandrade på isen och satt ner en skvätt för att sola och njuta av finvädret... Väl hemma så kom grannen förbi med världens sötaste flicka, och vi samt J drack kaffe , åt hjärtkakorna( som är dagens munkn*ll) och pratade. Sen har jag sprungit framochtillbaka som världens galnaste kärring och städat.... Och vi har bra grannar har jag märkt, den som hade tvätttiden innan oss kom och plingade på när han var klar ( flera timmar innan hans tid skulle tagit slut) och berättade det för oss och att vi kunde köra igång....
Dammsuga är ett helvete när man har valp, för hon springer maratonloppet mellan alla rum och kanter samt blir så nervös att hon tror hon ska hinna skita inne... men inte den här gången! Jag hann ta med henne ut till skithuset innan lägenheten blev befläckad.  SEN när moppen väl ska fram så får stämman minsan sin dagliga träning! Då ska man skrika NEJ varannan sekund och man får slita som en apa för att skura golven med en busig hund.Samtidigt som jag har städat så har jag ju tvättat och tur var väl det.. eftersom snuttan tyckte att det var vettigt att dra en kiss stråle på sängöverkasstet när jag dammsög..

And You Will Find

Nu tar jag en paus och ska ta en dusch... och om min ork klarar mer så vore det ju trevligt med fotbad också..?
Men det får man se.. imorgon blir en HELT annan dag än idag.. imorgon ska jag utträtta några ärenden, sen plugga  som en mutter och sedan iväg med grannen för en öl och "avkoppling" för att det är "helg" igen.


 


Ready your room at the


Tjooho! Vad dagarna flyger! Men idag verkar det vara en kanon dag och inget pms väder.. tack gode gud om du låter oss ha ett bra liv idag! Amen.
Nu sitter jag och fläskar med fettet i soffan medan karln ordnar lite lunch så man orkar med att promenixa ute på isen i finvädret! Jag slapp även morgonpasset med vovven eftersom gubben slutade tidigt.
Men snart är det ut ut ut ut ut i finvädret och ha det kanonbäst i hela vida världen!!! Sen blir det fet städning,tvättning och pluggning.. Gr.. för det sista.. men snart så.. snart är allt färdigt och klart och då kommer lugnet att infinna sig hos mig.
Ja ni, fasen livet går åt rätt håll.. för nu är jag den där glada fasen som fnissar åt banne mig allt.. välkommen tillbaka mig själv och solen och våren och snart sommaren!

Det där med Gitar Hero är ju sjukt bra grejer.. man tränar muskler man inte visste fanns... för min vänster hand duger inte till mycket, rent utav ingenting alls.. men tydligen så fattar handen att den ska trycka på knapparna ibland.. och det underlättar ju!

I keep on wondering


Puh vad jag är mätt, magen min är lite småknäpp fortfarande men ändå okej än så länge.. sen här dagen har varit underbar! Jag är såå lycklig och glad idag! Snart ska jag nog fortsätta spela gitar hero eftersom han som jag snart är riktig sambo med är borta och tränar.. och då får man tid att verkligen fokusera på att klara det och svära som bara fan! Det är jag bra på iallafall!:)
Det finns så mycket jag längtar till så det är helt sjukt! Framtiden ser ljus ut oavsett hur verkligheten kommer visa sig att vara, för så länge jag och min älskade har varandra så spelar inget annat någon roll. Det finns så mycket som vi kommer uppleva tillsammans och som jag längtat efter länge och jag har alltid fundera hur saker och till kommer att se ut.. och ja.. jag har min bild av hur saker och ting kommer att se ut med honom.. alltifrån att planera bröllopet och gifta sig, leta, köpa och flytta in i hus, skaffa barn, graviditeten, förlossning, till att vi är pensionärer. Jo det krävs mycket tänkande för att veta vad man verkligen vill och hur saker och ting ser ut och hur man vill ha dom.. jag har en realistisk bild av hur det kommer se ut samt önskningar.. och om det finns någon som kan leva upp till dom , så är det han.. eftersom det är han som finns med i tankarna.

                                            

Nog om allt bla, bla, bla... här ska det spelas! 

Tell everyone


Fan vad roligt! Vi har fått låna gitar hero av herrns broder! Lovely! ingen kan väl för allt i världen gissa vad min sysselsättning kommer vara de närmsta veckorna? Dock går det skit ibland nu när man är en nybörjare på nytt, men easy är ju kalasenkelt för det mesta ändå.. och utmaning.. det vill man ju ha!! Så guiness book of record of gitar hero - HERE I COME!
Nyss har vi varit på annersia och promenerat med hundarna och grannarna.. och nu väntar mumma middag, stuvade makaroner och korv...-Mmm! Jo jag vet.. det är många "Mm" med i mitt liv.. så detta var dagens "Mm" för mig!

Ikväll ska jag även se säsongspremiären av Rent hus. Så kvällen och natten kommer väl spillas med städning!

Sleepless in Seattle



Åh vad jag hatar magar! Dom har alltid vara mitt största problem i hela världen! Jag kommer ihåg för några ex antal år sen nu, då jag hade så förbannat ont i magen i flera dagar, eller ja det vara minst i en vecka... jag kunde inte göra något alls nästan och jag gick ihopkuren som en pygmé.  Sen har magonten kommit och gått. Visst mensvärk är pain in the ass men samtidigt så VET man VAD det BEROR på. Idag är andra gången på relativt kort tid som jag har vaknat av "-AJ AJ AJ AJ som FAN" i magen. Det känns som universums mensvärk ( och mensen är över och finito för den här månaden) och den vill som inte försvinna. Efter det kan jag inte somna om, och jag har haft ont av och till i någon timme nu.. usch.. det är vid sånna här tillfällen som jag önskar att min drömprins hade en ledig hemma natt med mig och kunde stryka mig på magen och "tycka synd om mig".
Samtidigt så har jag kollat upp problemen för inte alltför länge sen och testerna visade ehm, jag och sjukhustermer..- Positivt?- Ja, det jag menar är iallafall att det inte var något fel. Men eftersom jag haft det av och till sen jag var kanske kring 12-13 år ( Dvs problem med magen) så kanske det bara är så att magen min är känslig. Men det är konstigt ändå att det känns som mensvärk, I hate it!

Nu har jag iallafall förflyttat mig till soffan med vovven, täcket och kudden.. och då trodde ju NAIVA jag att man kunde se på tv.. f*ck that.. dom visar bara jordens skrot på alla kanaler... så här ska man slå på en film, klappa magen, sova och vakna upp till älsklingens åsyn.

                                                                                                                                                                            Nattinajt!

Perfect!

"Du kan din sak. Du vet hur du hanterar din partner,så som du själv vill bli hanterad. *Vi har inget mer att säga än...Grattis !!!"


                                                                                       Finns det något mer att tillägga?;)

But not their dog



Vilken dag!! Ack ack, att vädret kan ha pms de va nått nytt i min värld! Det började med skinande sol och något som liknade kanonväder.. sen pang bom!!! Så började det blåsa upp till tornado och snön flög, blöt som en snigelmage... och det kändes som om jag skulle flyga till Sahara. Sen efter en kopp kaffe på Mitt:tetet så var det någorlunda vettigt ute igen. Därav tog jag mina spriror och vandrade till Frösön för att få ytterligare en kopp kaffe och bubbla av sig en massa...och till råga på det så fick jag middag- ugnsbakad falukorv och makaroner med ost och smör!!Mmm.. ( här ska jag fan inte klaga på hullet som växer på magen, med tanke på mitt smör missbruk... Jag ska skaffa behandling men det får fasen vänta). Sedan blev det även en bilresa hem och en gratis snusdosa eftersom jag är så förbannat stark och kan läsa åt Mrs Mama!






Nu har jag tänt ljus och jag ska plugga.. jag känner mig nästan som en människa och som folk ska göra...det är ju positivt. Klockan 20.00 blir det precis som de senaste 2 tisdagarna -Den rätte för Rosing. Inte för att jag tycker det är det bästa som hänt inom tv:ns historia men.... det är ett sånt där "bra/dåligt" program helt enkelt. Sen är väl inte direkt Linda kvinnan i mina drömmar  och jag har väl haft  och kanske fortfarande har? Lite fördomar gällande henne.. samtidigt som jag tycker dom dynar bort ju mer man ser med henne, eller ja.. hm.. Ja..?













Puh dagen går mot sitt slut med delade känslor.. men jag har iallafall varit mig själv och jag har pimplat endast 3 koppar kaffe.. vilket verkar vara My special treatment.

Its a great movie!



Igår såg jag och älsklingen Gran torino... verkligen en bra film måste jag säga. Jag tycker att den är lite annorlunda, men tro inte att den är udda och skit bara för det. Men den innehåller det mest och den var kanon! Den är som en film ska vara nyfikenhetsväckande, chockerande, rolig och sorglig!

Så alla som diggar filmer som är något att se... kika på den här! Sen skadar det inte att Clint Eastwood är den coolaste old guy i världen!


Nu har man haft fika med de "nya" grannarna och träffat deras "barn". Riktigt trevligt att man fått kontakt med massor av grannar här.. blir ju mer inbokat med dom där knölarna framöver!
Snart ska jag ta en vandringstur med min nuvarande sambo till Frösön och hem till det hemmet jag egentligen bor i.


All I wanna do


Usch här har man hjärtklappning och håller på och laga god mat, sprang på affären och inskaffade mjölk och litte gottans. Idag ska man hem också, hihi... och plugga som en apa!! fan jag har mycket nu, och hur mycket tror ni är avklarat eller klart?? Neä, precis.. pitt.
idag kommer även grannarna förbi på fika med kaffe till, så att karlarna får stöta på varandra, iofs har inte jag stött på han heller, men vafan vi brudar har ju iallafall någon koll på läget.
Neä, nu ska jag klirra klart med maten!



                                                                                                                          Later its a cup of coffee!!<3

When its all over



Helgen är avklarad och den var en av de bästa på länge! Först en avslappnande natt i stugan. Första dagen vi kom dit så lekte vi som aldrig förr. Byggde snögubbe, snögrotta och åkte kana på stjärten nerför slänten. Mycket uteaktiviteter och det tyckte även lill killen var roligt. På kvällkvisten blev det någon öl och grogg och även trevligt sällskap av grannar som vanligt. Dagen efter blev inte riktigt som planerad, men det blev en promenad i skoterspåren och sedan hemgång... väl hemma var det bara till att slappa, då vi alla var lite sega!
Melodifestivalen var ju ett klart måste men jag vet inte riktigt om jag håller med svenska folket.. visst vinnande låten fungerade på något vis.. eller enligt mitt tycke så var refrängen bra, man hör inte vad hon sjunger men det är härlig känsla... däremot  så tycker jag att de såkallade verserna var skit! Man borde höra vad hon sjunger då eftersom hon sjunger "normalt" då, men ickesannicke! Jag hör fasen ingenting..
Därefter avslutades kvällen med SAW III, eftersom vi ska se alla 5. Och som ni kanske förstår så har man avklarat 1:an och 2:an... och även nu då nummer 3.

Idag var vi på skotervisning i..hm.. gräffsåsen? Ja, något åt det hållet var det. Åh vad sugen man är på en skoter! Men det blir iallafall en nästa år! och då blir det körandes utan dess like!! Jag vet var gasen på de där rackarna sitter!! Men även mysiga utflykter kommer att planeras in i kalendern nästa vinter.

Oh, det finns en låt i denna värld som är bra, inte en av mina vanliga favoriter men ändå sen jag träffade min prins så älskar jag den låten, den får mig att tänka på han, och jag vet att han älskar den artisten och låten. Det var väl en av de första låtarna jag fick veta att han gillade, så den är inpräntad. Jag pratar så klart om U2 och låten- With or without you.


Hot, cold and in pain

                                                   
                                                                                          Nelly & Aaron

Tjollahopp, första gången jag haft vinkväll utan att vara bakis dagen efter- damn vilket vin!! Tania heter det, de va faktiskt riktigt gott och väldigt lättdrucket med god smak!Idag ska vi fara till stugan jag, U, sonen och vår "dotter" Nelly. Ska bli härligt att komma bort ett tag, vara ute och busa en massa ute i snön, åka lite pulka, bygga snöborgar, basta och ha det riktigt mysigt!!
Jag har ju även som jag skrivit tidigare läxa att göra under stug-tiden eller ja, senast under helgen. Men härligt med helg igen! Eller vad säger ni?

Jag har ju fortfarande den där förbannade *** ***** **** ** *** ** <--( Massa svordomar) mensvärken, men fick ett bra tips på vad man kan slänga i sig för att må bättre, så det ska man införskaffa! Men än så länge så går det, och snart blir det lunch så då blir väl saker och ting ännu bättre!.. Hm, ja lite kebab vore ju alldeles... Mmm...Men man får se vad det blir, först ska man vänta på en filur som ska hit och fixa någonting med karln, sen blire lunch och därefter så far ma!

The list


Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän? Moa , men hon byttes ut snabbt till Lis
2. Vad hette din första kärlek? Joakim( Jag kan till och med efternamnet)
3. Vilken var din favorit rätt? stuvade makaroner, spenatstuvning
4. Vilken var din favorit färg? Ehm, blandat kanske?
5. Vart bodde du? På frösön, där mamms och papps bor kvar utan barnen
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? När vi fick Olivia(vår förra hund)
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? Det kommer jag inte ihåg
8. Ville du bli när du blev stor? Lastbilchafför(Ni vet ett sånt där fruntimmer som är runt och glad och glider i lastbilen med hög musik), dansare (sket sig fett, noll korrdination.. hoppade av dansen efter uppvärmningen som var allför komplicerad)
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Allt utom för sura.

Nu
1. Vad heter din bästa vän?
Min kärlek,syster och jeanette
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Urban och han är även den nuvarande kärleken
3. Vilken är din favorit rätt? Har faktiskt ingen, okej potatismos med smör?
4. Vilken är din favorit färg? Svart, brun, grön, orange, grå, vit....
5. Vart bor du nu? På frösön i en liten villa, och snart i en 2:a på kron.
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Att jag har allt (typ, snart har jag det) Jag är lycklig
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Massa saker..?
8. Vad vill du bli? Arbeta med människor i fysisk benämning, träffa folk öga mot öga
9. Vilket godis tycker du bäst om? Oh, chips är nr one för mig, annars funkar diverse gottan när jag är i mensveckan.


keep the taste


Satan vad snabbt dagen går!! Nu är klockan halv 6, och man borde egentligen äta eller ha ätit middag, men inte jag.. neä, utan jag har ätit lite annat skit så just nu är jag inge hungrig.
Jag har kommit på en sak med mig med själv, hm eller ja man är kanske aningen rädd för vissa saker. Jag tror att det är fyra saker som jag är rädd för.. saker som skulle kunna hända, men som man absolut inte vill ska hända eller inträffa.
Jag har  gjort en del idag, samt gjort schema för vad jag ska uträtta under helgen... bra bra.. nu är det bara att hålla sig till sitt schema.

Senare ikväll blir det vin med en nyfunnen granne som man inte visste man hade förrän några dagar tillbaka. Lovely!

You have read the last chapter


Fy fan vilken mensvärk jag har idag! Jag tror jag ska gå och hoppa från balkongen!! AJAJAJ!!!! Men vi åkte och inskaffade alvedon, som vi inte haft i det här hemmet. Förstår inte hur det gått eftersom jag alltid behöver ha alvedon, jag och min mage....
Det känns bra i övrigt iallfall, börjar få lite ordning på livet och tillvaron känns det som. Det är så fantastiskt underbart att ha en sån bra kille som jag har! Vi vet precis hur vår familj fungerar och hur den ska fungera. Fast jag är en värsting brutt när det kommer till att diskutera pengar... åh åh åh- Don´t even go there! Visst måste man kunna prata om det, men jag vet inte, jag är lite av en sån hemsking som tycker att det är MIN ensak, MINA saker och något som bara avser MIG. Visst vi kommer inte ha splittad ekonomi eller så, utan vi ska till och spara pengar så man kan hitta på något roligt framöver, inget fel alls i det. Men just nu har jag dålig ekonomi p.g.a studierna som behöver all tid. Men samtidigt så har jag så att det räcker till räkningar, hyra, mat och någon peng att göra nått för, så det är inte så att jag behöver sjunka ner till djävulen och sälja själen. Men det är något hos mig som jag måste bättre mig på, att inte bli irriterad och inta försvarsställning så fort någon vill prata eller diskutera om saker som jag inte har någon koll på.

Så idag går livet ut på att fixa en massa saker iallafall och påbörja en ny uppsats... puh.. hehe. Hur ska detta gå? Jaja, bara att köra igång, dagen är alltför kort och det är alltför mycket att göra!

Bad boys, bad boys


                        

Haha, hohoho.. Nu måste jag börja med att påpeka..  vilka min(er) jag kan få till.. snacka om att vara en duktig posare:D Världsvan dam det där. Neä, men bortse det, men jag har iallafall tagit och klippt lite lugg.. var hos grannen idag och pratade om det och pang bom, så var jag tvungen. Däremot så tror jag inte att den kommer att användas till fullo, men hår växer så det är ingen fara. Snabba ryck är det som gäller annars kan det lika gärna vara.
Men det blir ju kul för herrn och komma hem till en aningen missbildad dam.. men men vafan nu ska här testas.. åtminstone för ikväll sen får man se vad komma skall.

Make me Youtube famous



Gud vad folk kan vara patetiska ibland, vissa gör verkligen allt för att synas och höras.. yack. Men visst, alla hamnar ju inte på sånna sidor genom att själva lägga upp homemade porn direkt...och youtube är ju inte en sån sida direkt.
Utan självklart lägger många ut roliga saker de sett och fått på film.. fyfan, jag kommer att tänka på alla gånger jag och sambon varit ute på bus på staden.... ojoj.. när båda var singlar.. jisses..*suck*.. Ja, det var ju inte direkt en vacker syn. Men satan så kul vi har haft! Och det är ju ändå det som räknas, men det vorde sjukt kul att kunna se en från någon annans ögon ibland.
Däremot så finns det många andra sidor som tillägnas den härliga(?) porren. Jag vet inte om det har att göra med kass självkänsla eller om man helt enkelt ÄLSKAR uppmärksamhet. Men vafan, många som ser ut som juckapella i mjukisbralla, raggfrilla, finnig och nyduschat i en ospolad toalett kan mycket väl få uppmärksamhet av grabbsen, eller bruttsen beroende på vad man nu är ute efter eller gillar.

Jaja, jag hoppas min kamera ska bli som folk igen.. jag tror inte den är det, men jag ska inskaffa batterier... för dom går alltid åt!! Jag fattar inte vad man gör men dom ryker lika snabbt som glödlampor..
Jag vill ju ta lite nya kort, och man borde ju rent logiskt kunna ta kort med den så länge det är ljust ute.. för vad jag vet än så länge så är det endast blixten som har ballat ur. Dilemmat får kvarstå tills jag orkar ta mig på affären och inskaffa batterier... men jag håller tummarna och lilltån krossad.

Clean up your mess




Dåligt skönt att vakna till solen på det här viset! Jag och mina flickor låg i sängen och klev upp som av rutin kring 9,då hade ju älskling redan varit ut med lill knoddas. Sen möts man av solens strålar! Härligt! Jag vet att hundar egentligen inte ska ligga i sängen men nu är det så att vi kör den taktiken, och det är ju super skönt. Speciellt om man ska sova ensam en natt.. då har man ändå minst en mjuk sak och kramas med som man älskar.

Snart bär det av och ska fika hos grannen, mm kaffe och grejer!! Sen blir det till att plugga(kanske ute på balkongen i solen igen??) och sedan ska man iväg till en annan nyupptäckt granne.
Jag ska även boka in tågresan så att den är ordnad till slutet av Mars, då jag ska göra något som jag anar att jag inte kommer att gilla.
Imorgon så ska jag hem igen, och det blir nog till att sova hemma också.. det har jag inte gjort på länge. Men man får se hur det blir, hem ska jag iallafall. Samtidigt vill man ju vara med gubben hela tiden, det går som inte att slita sig!! Och sen är jag lite av en latmask.. jag fastnar lätt när jag väl stadgat mig på en skön plats. Men imorgon så jobbar han natt.

Snart är det dax för en ny dam att blidda de 20 fyllda, och då ska man ta och ordna till med någon present och grejer:)
Det händer mycket i Mars, man är överrumplad med grejer, nu till helgen är det stugan och man ska mest ta det lugnt, nästa helg fyller mammsen år och vi ska ha middag för det samt att vu barn förlovad oss, helgen efter det blir det kalas igen, en så kallad tjej kväll.

What happened?


Nuså är det ordnat.. här är jag igen.. den vanliga gamla damen. Gröten gjorde susen igår, så det blir nog samma idag. Igår låg jag och läste innan jag somnade. Gud vad man somnar lätt och sover skönt!! Jag ska alltid läsa innan jag somnar från och med nu. Man slipper vara vaken och tänka på miljoner saker, det enda man har i huvudet är... ingenting.
Idag har man varit på affären en sväng , och köpt fetaste matpåsen till min lilla smisk-Lisa, varit på staden med grann-bruden ( som idag bytt efternamn) och ätit en snickers och äppelkaka med vaniljsås... Mmm. Det behövs inte mycket för att man ska bli som folk, det räcker att falla efter för behoven.

Nu får jag nästan dåligt samvete gör älsklingen håller på och stökar på en massa, städar som det så fint heter.. och här är jag. Men vi håller också på och tvättar idag, och det är ju bra det.. för då blir de massa mer kläder att använda. Men man blev lite smått irriterad på någon som hade tagot nyckeln till en av torkrummen.. den med torktumlare.. men vi "fick" gilla läget och hängde upp strumpor en efter en.. sånt e banne mig segt. Gr.. men det är ju bra att jag inte är sur idag då.. för då hade jag kanske kissat i en hink och ställt den utanför dörren....

Princesses


Åh jag hatar den här dagen! Det är en sån där hormonisk dag.. ingenting är bra och ja ni vet.. det är ju inte sant. Men just nu känns det som att jag har två alternativ, det ena är att dö och det andra är att bli barn igen. Båda alternativen gör en bekymmerslös och allt är alltid på topp!
Men det blev inget av det för min del verkar de som, utan det blev mannagrynsgröt.
Jag har massor att göra nu i Mars, och nu önskar jag att det kunde bli april/maj så att 2 av kurserna försvinner, så jag slipper ha så mycket ogjort.
Imorgon ska jag boka in en tågresa till svall och sån där härlig(hör ironin i rösten) examinationsseminarium.. som sker här i slutet av mars.

Fan ge mig sommar nu, ge mig lite mer kraft och lycka för faan! och ge mig inte massa bekymmer.

Obs ska bara tillägga att jag är lycklig, men jag har som sagt ett sånt där hemsk moment just nu då ALLT är skit och jag är så arg, nere, deppig, orolig,ledsen och ja... hjälp mig komma på fler negativa känslor? Men imorgon är en ny dag, och då hoppas jag på bättre tider.
Idag eller just nu kan jag garantera att det vore ett ypperligt ögonblick att gråta för då mår man såå bra, men det kan vi ju glömma.

Make me play with fire



Jag är nyhemkommen ifrån "gocart" fast nu när det är vinter så heter det ice cart. Det var sjukt kul, men faan vad arg jag blir när det inte går bra! Först hade vi uppvärmning och sen hade vi tävling, gånger 3. Första lappet gick hyffsat, då kom jag 2:a.. men tro på fasen att jag skulle fastna och hålla på de andra återstående 2 lappen som vi körde...
Men men, vi hade kul iallafall och det är ju faktiskt det som räknas!

Nu känner jag en aning stress, jag har inte gjort mig iordning än.. och han som vi ska fira (som inte vet något än) är här med en del andra karlar och vi fikar... så när ska man hinna göra sigf iordning? För jag är ju tjej, jag är seg och jag vill att det ska bli bra.. så då får man faktiskt räkna med att det tar tid, som killar hatar och som killar alltid klagar på:D hihi

Give it to me baby

Oh om det finns något här i världen som är hellt oförklarligt gott och som gör en besatt, då är det det här. Det finns inget som kn*llar lika bra i munnen...
Obs, jag vill varna alla som inte vill få ofrivillig orgasm att blunda..













Mmm, jag saknar dig! Ge mig!

Without a trace




Oh vad härlig dag!! Idag har jag varit på badet.. som jag tjatat om några gånger nu.. hehe. Och det var härligt.. åkte rutchbanorna, simmade nån längd och fastnade på relaxavdelningen. Gud vad fint dom fått till det! Flera olika bastu(sar) och utomhus bubbelpool och en härlig inomhus pool med bubbel såklart. Åh jag ska ordna kort på "Step in" så jag kan få tillgång till det där när jag vill!! Och även börja träna med gubben min, för då borde man komma iväg. Och det är ju inte alls långt ifrån där man bor... så avståndet kan väl inte bli något problem?
Nu känner man sig lite som en ny människa.. ska dock göra fotbad imorn och fixa fötterna, för dom är inte i toppform än. Dock blir man alltid så slö efter man varit på badhuset, fast jag i princip bara slappat där. Men jag dök minsan från trampolinen.. Gr! Vilken brud! Och jag gjorde framåt volt=lyckad, och en bakåt volt= Ont-som-fan-i-ryggen -BÄD! Den trubaduren gick minsan inte hem, utan det blev ett ryggplask utan dess lika gott folk! Lyssna inte på pojkar innan som visat hur finfint dom själva gör saker.

Imorgon blir det 30- års kalas som man ska iväg på... vettefaan vad de var för present vi skulle ge bort än??! Men så fort den där jag är tillsammans med kommer hem så ska jag prata med han och få lite kontroll på vad som händer. Eftersom det snart är kalas så ska vi iväg och planera lite ikväll.

Neä, jag är öl sugen.. Vad ska jag göra? Var är ölen? Vem har ölen? Jag hittar inte ölen...
Det får bli imorgon.. då FÅR jag öl, för jag ska köpa öl.. Mmm.. Öl.

Wake up in the morning


Snart bär det av hem till Frösön för att införskaffa bikini och prata med min ännu kvinnliga sambo. Det blir buss med båda vovvarna och sen så.. så blir det bra. Ikväll ska vi mysa efter att gubben kommit hem, och vi ska äta marängsviss!Mm vad gott! Redan nu vattnas det i munnen på mig. Det var ju evigheter sen man åt det! Jag gillar inte att han försvinner till jobbet för då vet jag att jag måste plugga eller göra annat. Och han är inte duktig på att vara min dietist som ska slå ner alla onyttigheter från mina händer! Men det gör inget. För ikväll ska man unna sig det här gottigottans!
Man får hoppas att det blir en bra busstur utan någon som blir illamående .

Åh vad mys imorgonbitti bär det av till badhuset för bus och relax! det var också länge sen så nu längtar jag!

Do what you whant


God morgon världen! Här är man påklädd,duschad, nyäten och iordning! Och klockan har inte ens slagit 10, jo här är min vardag. Idag blir det till att plugga, vara med älskling och fara hem en sväng. Imorgon verkar det som att det blir bad för vår del, och det verkar som att mammsen, bror och A ska med oss! Härligt.. leka av sig lite och sen relaxa...lovely!
Ska hämta hem mina bikinisar.. för det är massor jag har! Fast inga snygga direkt.. och inte så många jag tycker om... den jag tycker mest om är min Coronabikini.. Snyggos! Så man får se vilken det blir imorgon.. hihi.
Jag är ju egentligen inte redo för bikinisäsongen.. men jag skiter i det.. bada är kul.. så fuck på de där... målet är att bli som folk till sommaren.. ehm.... 2020?

Evidence for..



Nu är det dax att mysa! Jag ska se på Efterlyst och äta kvällsfika, fast det är ett tag kvar tills det börjar, sen kan jag längta efter att gubben kommer hem, och det gjorde han nu. Nu sitter jag med min älskade cappachino och tar det lugnt. Jag brukar inte dricka kaffe så här sent men jag tänkte att det vore gott, och jag gör ju inte direkt något speciellt

The man of my dreams

      


Den här killen är något alldeles extra! Och han är min! Att en kille kan vara så underbar som han, det är sjukt svårt att förstå. Han är ALLT.. allt jag vill ha och allt jag behöver. Det finns ingen egenskap som jag inte gillar hos han. Om jag skulle bli tvingad att välja så är det hans envishet men det är bara för att jag själv är så envis.. och två invisa människor... det kan bli en lång eller oavslutad diskussion.

Att den där killen som satt så stilla och såg så förbaskad söt och rastlös på bänken, kunde sluta med att bli min färstman...
Alla som läser bloggen har inte riktigt hört berättelsen, så here it comes..

Det var i september förra året det hände, någon dag efter min 20-års dag.. och som de flesta födelsedagsbarn så var det fest, inte bara en dag , inte bara två dagar utan tre.... den tredje kvällen var man bra sliten och första ölen ville inte ner, men den tvingades ner efter lite eftertanke(hehe). Vi begav oss ut på den enda krogen man satt sin fot på de senaste åren- G3. Självklart så hade man kul, men varenda själ jag kände försvann och jag var seg, samtidigt som jag var party och påhittig sugen. Men jag beslöt mig för att dra iväg kring halv 1.- Hem var det tänkt. Men jag var inte redo för hemgång.
På vägen hem gick jag sakta och lite tjurigt mot österängsparken. Där innan övergångsstället så satt en ( vad jag trodde då, söt?) karl och knappade på telefonen och såg allmänt nere eller sur ut. Så jag fick en impuls och satte mig ner, sa hej och pratade på som aldrig förr. Ojoj, hans blick! Han kollade på mig som om jag var ett psykfall som rymt från mentalsängen. men efter ett tag släppte det och vi pratade på , båda två. Han bodde mot samma håll som jag skulle så vi gick en bra bit också.. vi pratade i någon timma och det blev även byte av telefonnummer, eftersom han av någon anledning inte ville säga sitt namn. Envis och nyfiken som jag är... så var jag illa tvungen att ta hans nummer... han blev döpt till Sven.
Sen hände inte så mycket, jag smsade så klart dagen efter för att veta hans namn. Vi fick bra kontakt från första sekund så både tyckte att vi skulle ses. Dock hade ingen av oss någon aning om hur den andre såg ut...?? Men jag hade inga tankar utan tänkte att "Vafan, han var en trevlig prick. " Så vi bokade en kväll för att se på film ( Ja, tankarna var att se film)
Samma dag som vi skulle träffas och umgås på riktigt så ringde han och sa att han hade möte. Ja, ni kan ju bara tänka er vad som snurrade i huvudet.-"Åhh, men kunde du inte sagt att du inte vill/vågar innan..?" Men det var tydligen så att han missat de, no harm done. Vi träffades, och det visade sig att karln var skitsnygg!!! Hoppsan... filmen vet jag inte om vi satte igång men ett eller två glas vin dracks och vi pratade ändatill sena natten innan jag gick hem. Han var så charmig, snygg, klok och underbar... så tankarna var igång på ett flitigt arbetspass.
Det hela blev komplicerat eftersom jag vid det tillfället dejtade en annan kille, innan jag träffade karln i mitt liv...men till slut så gjorde jag ett beslut.. och det var ändå lätt nu när jag tänker efter, för han har verkligen allt jag önskar, allt jag vill ha och allt jag behöver.
Så på det viset gick det till i stora drag.. och nu sitter man här 6 månader sedan första mötet, varit tillsammans i 5 månader och förlovade i 2... man vet aldrig vad som kan hända i livet, och det händer när man minst anar det.

Jag älskar dig gubben!<3

Don´t turn around.


Puh vad jag är mätt! Det blev lax, potatismos(Mmm, med mindre smör en vanligt)och lite grönsaker som dock blev lite smått ensamma på tallriken efter jag ätit klart. Idag har jag iskaffat nytt koppel till Nelly och ett nytt halsband, inget speciellt direkt , men det är skönare med "rull-koppel" om man ska ut och gå. Annars måste man springa efter hunden som en galen tant.

Åh jag blir så arg och less på internet! Det tog en evighet innan jag kunde ta och gå in på mailen och allt! gah! Men nu äntligen kan jag se och göra vad jag vill. Pluggandet har dock inte fått sig ett skjut idag... men det kommer! Jag känner mig alltför stressad men ändå alltför lugnt. Jag menar, jag har 2 uppsatser som ska in i mars, reflektioner om 4 olika böcker(det innebär att jag måste läsa dom) och 2 tentamen kan man kan det... och till råga på allt så tror jag att jag ska hålla i ett seminarium.. Gagaga.. måste få till det hela. Men det går bra ändå.. jag jobbar med läsningen och det suger, som ni vet-apa.

Imorgon blir det en tripp hem också, ska prata med Jeanette, på fredag verkar det bli badhuset, för det vill jag, fast kroppen inte är formad för bikinisäsong så känns det kul att komma iväg. Jag har ju inte sett badhuset sen de byggde om det.., och det var ju en tid sen...så jag vill se hur det är. På lördag blir det fetfest och söndag då blir de bakis-ätande-liggande och juckande hela dagen. Därefter en ny vecka!!

Nu är barnvakten ordnad till helgen också! Nelly får åka till stugan och ha det bra, medan jag och pappa ska roa oss med kalas, och vara bakis en sväng själv på söndag..OCH VET NI VAD? DET INNEBÄR SOVMORGON!! För första gången på en evighet så får och kommer jag att kunna sova hur länge jag vill... inget längre senaste halv 10.. utan vill jag.. så kan jag sova till 11-12. Vilken befrielse!


Of, of and away


Nu har jag fixat frillan, så den röv-knullade-skogs looken är borta. Det blir ju så eftersom jag har självfall, men inte det självfall jag skulle önskat. Det är väl en blandning av lockigt vrs rakt. Ni förstår vad jag menar? En mix som överhuvudtaget inte borde uppfunnit av moder jord. Det blir ändå alltid så att jag alltid sätter upp håret i en knut efter jag duschat(om jag inte har orken att ordna till en fläta) och vad händer då? Inget bra iallafall, utan håret blir en "puff" och det fortsätter vara en missbildad puff tills jag vidtar åtgärder. Därav älskar jag plattänger, oavsett vilken hårtyp man har så blir det snyggt, det blir glans, rakt(inte nödvändigtvis spikrakt utan man kan variera "rakheterna").

En annan sak jag tänkte på är RAKNING. Fy fan, jag rakar nog benen varannan dag, och det man får utav det är att man sticker sig själv om man inte har på sig någon slags byxa! Givetvis inte samma dag som man rakar dom, men dagen efter kan man ana dom där vassa, oönskade hårståna. Hade jag varit miljonär hade jag nog tagit hela kroppen på svindyra laserbehandlingar och tagit bort allt hår. För hur många gånger kommer jag ligga och tänka "Åh jag saknar håret på benen och under armarna.." - Nej, den tankeställningen finns inte.

Nu ska jag snart göra kvällsfika och titta på medan Rosing "hittar den rätta"..

When were the last time you..


Idag var det kanon väder! Och för första gången på sjukt, sjukt länge så satte jag mig på balkongen och solade, samtidigt  som jag läste. Snacka om att förena nytta med nöje:) Söt-Nelly ville promt ligga i mitt knä i stolen på balkongen så då fick hon göra det, och det gick ju faktiskt bra. Lill snuttan älskar att vara mamma.
Så den här dagen gjorde inte direkt suget mindre efter sommaren..

Jag blev bra nog less när jag fick beskedet om den första uppsatsen, jo referenserna. Att det ska vara så förbannat viktigt!! Jag måste bara ändra på referenserna och skicka om sen är det klart-på nytt. Kan dom inte förstå vad man menar fast man inte gjort det? Tänk vad lätt det vore. Alla utgår ju efter samma kriterier så att säga och ska göra på samma vis. Då borde dom veta hur jag menade, och hur jag egentligen skulle gjort det. Men det gjorde dom inte, så jag ska fixa det nu i veckan.
Jag är bra duktig jag... det är 3 böcker jag läst ut till sista sidan i mitt liv (inklusive läroböcker) och då tvingade jag mig in i det sista. Just nu håller jag på och läser 4 böcker samtidigt kan man säga, eller typ varannan timme eller efter halva dagen byter jag. En är nästan klar... kankse 10 sidor kvar.. så den boken kommer få ligga i hyllan tills jag befinner mig i samma position på dom andra. Hm, jag är knepig.

Nu damer och herrar verkar de bli dags för "ajaj i magen". Usch.. jag känner smärtan komma och gå.. och jag säger som alltid -"D R A Å T H E L V E T E!" Men det är inte så farligt som jag skulle kunna haft, men jag kan vara lugn.. det kommer. Speciellt till råga på att jag ska bli nyttig, men det fackar jag när jag känner att mens-pms fenomenet väl är här, då FÅR jag göra vad jag vill... tror alla kan instämma. Morötter stillar inte suget så mycket som man kan tro, men jag kämpar- keep it in there... som jag tänkte i huvudet just nu..

I got the power!


Idag är en bra dag,ska läsa massa och färga om håret för det har kommit fram sån där äcklig utväxt, yuck! fan vad jobbigt det är hemma, affären öppnar 9 och vi har inget toalettpapper, vad är det för skit? Så morgon pinken får vänta... visst man KAN gå på toaletten utan papper, men dom turerna spar jag till fylleslagen istället.

Jag får se om jag lyckas få till mer vett idag.. men nyttigt var det idag!! Jag har iallfall lyckats med frukosten, som är ett stort problem för mig. Eller njae, nu ljög jag. Jag är för trött och lat att laga och äta frukost, därför är det ett problem för mig. Nu återstår och se hur resten av dagen och veckan går.

Neä, nu ska jag snoka igenom mailen och sen springa på affären, och måste ha en mössa på mig, för shit! Som jag ser ut! sen ska jag läsa och skriva lite.... sen så!!

Ska på med kaffet snart också;)

Sometimes when I cry




Den här dagen utvecklades till en halv dålig dag. Ibland måste man faktiskt lyckas inse saker. Idag har jag insett att jag alltid är inne, och jag äter för mycket skrot! Från och med imorgon blir det en ändring på det här! Jag ska börja äta nyttigt och rätt... nu blir det inget onyttigt förrän om två helger.. dubbelt så hårt eftersom jag slarvar så mycket. Jag ska försöka ta mig iväg till gymmet i veckan också, för det borde jag hinna eftersom det jag ska göra nu är att läsa en massa, och då måste jag ju ha tid med gymet också. Så jag ska prata med syrran om att få mitt kort igen och se om hon vill dra iväg med mig. Här behövs det ändring, jag känner mig som en uppblåst ballong med daller. Hade jag varit en karl hade jag inte kunnat se petter-nicklas.. så känns det. Jag vet redan hur mycket jag vill gå ner, alternativt gå upp beroende på hur mycket styrka det blir. Usch jag blir så less på mig själv. Nu ska jag ordna till det här, det är ju främst med maten , eftersom jag äter godis,chips och allt annat hur ofta som helst. Sen  Ä L S K A R jag smör, främst med potatismos. Och det går ju inte när man inte gör så mycket om dagarna, då måste man faktiskt anpassa intaget efter rörelserna.

Egentligen skulle jag behöva gråta en sväng... jag vet att jag tjatat om det tidigare. Men det är så skönt om man väl lyckas gråta för under tiden man gråter så kommer ju alla känslorna ut på något vis och efteråt har man fått nya krafter och allt känns så bra, koncentrationen och fokusen är skarpare än någonsin. Jag saknar den känslan att gråta ut allt som pressar och är jobbigt, och sen hoppa upp i sadeln igen och känna styrkan. Så jag tycker inte bara att lycka gör en gott, utan även tårar är bra, en slags "kroppsrensare" Så ge mig en utrensare nu, tack.

Can´t smile

Den här låten tycker jag är så grymt söt, så man kan ju smälla av!

"You know I can´t smile without you,
cant smile without you,
 I cant´t laugh and i cant sing, i finding it
hard to do anything
You see i feel sad when your sad
I feel glad when your glad
If you only knew what I´m going trough

I just can´t smile without you


You came along just like a song
and brightened my day
Who would´ve belived that you were part of a dream

Now it all seems light years away


And now you know I can´t smile without you,
can´t smile without you
I cant´t laugh and i cant sing, i finding it
hard to do anything .."


Take a walk on the wild side


Äntligen är helgen över! Fy fan vilken stressig helg. Under veckan har det varit relativt lugnt, och sen pang bom så ska man göra allt och vara överallt! Igår lämnade jag in den andra uppsatsen till krimonologi kursen- beroendelära. Jag har kommit på att jag inte sagt VAD jag pluggar, men ändå tjatar jag så förbannat hela tiden att jag ska läsa och allt möjligt. Den ena är alltså beroendelära, inriktat mot brott osv, den andra är special och social pedagogik och den trejde är en introduktion till kognitiv beteende terapi.
Igår for vi ner till Sundsvall, och ack så roligt det är med Ikea! Dock är det första gången någonsin som jag suttit vid en dator på ikea och ordnat till ett kök. Men fy fan vad fint det blev, det kommer bli helt åh! Bra! Så när man väl kom till småplocksavdelningen så var det den högsta växeln som gällde, och man slängde i de man såg i korgen bara. Men vi fick med oss allt som tur är. Vissa saker ska vi avvakta med, men det mesta. Nya bestick och tallrikar! Förstår ni hur härligt det kommer vara att kunna använda en tallrik och bestick vid frukost, lunch och middag U T A N A T T D I S K A!?
Vi blev försenade hem, men jag hann i tid till middagsplanerna iallafall kring 7, dock hann jag
inte göra mig iordning, men vad fasen gör det? Ser man inte alltid ut som en prinsessa så säg?;)

                                                                         



Idag ska jag storstäda! Eller ja någorlunda iallafall, det är stökigt och rörigt överallt, jag har ingen kontroll. Det blir iallafalla dammsugning, skurning och sånt tjaffs... men storstädning kommer det nog inte bli, för det tror jag inte att jag orkar. Nu längtar jag efter det där nya köket vi byggde ihop, det var så snyggt!

Mtv är med i mitt lag än så länge, så jag ska jucka i takt till dem och städa lite nu, och så klart ska jag slänga på kaffekokaren!