I Made it

Ojoj! nu går tiderna före sin tid..men jag hänger nästan med, bara nästan! men här är jag iallafall. En pastakokande kärring på 28 år! Hm iaf om man ska tro lill grabben som jag brutalt lurade:P Hm otroligt att han trodde det, men det gjorde han. Sen blev det ett hej dundrande snack om ålder.
Jag har 3 tårtbitar kvar, jag har bara ätit gottans hela veckan och levt livet..dieten infaller nästa vecka..eller ja nästan..ska försöka..vi får se..men kanske...hm.Aj vad jag har tråkigt.
Jag såg att jag måste köpa dipp idag för min creme fraige går ut idag och den måste ätas!! Sen är det ju fredag och då måste man vara en svullande 110 kilos oxe ¨på vift! så jag ska allt ta och svulla som bara en brud med mjukis byxor kan!
Jag har fått insikt om att pasta är en konst. Den som klarar att koka rätt mängd pasta är kung! Aldrig någonsin får jag till den perfekta mängden. Oavsett om det gäller till en person eller till flera, men jag ska inte klaga, jag har ju iallafall blivit välsignad med förmågan att föda en hel kontinent med pasta! inte alla som klarar av den hårda uppgiften.

Som vanligt är det bara skit på tvn när man bestämt sig för en tv kväll. Men jag kan allt roa mej med diverse grejjer iaf, kommer dippen får jag roa mej med att torka mungiporna och byta tröja stup i kvarten, så vi ska nog ta oss igenom denna natt med.
Min älskarinna har den stora  äran att jobba inatt, men ja e ledig!! Haha säger jag!!
Jag for iväg med raska steg mot ensöt skogsmus som skulle bjuda mej på hans underbara mat. Mums! jisses min Carbonara e inte ens i närhetens av hans. Morr! De blev mat och kika på film  och vara go med Nicklas. Sen följde jag han till dörren och sa godnatt. (Ingen kyss på första dejten) Hihi
...Jag ljög....det blev det, det blir alltid pusskalas när man stöter in i den där sötnosen!