Look up

Hemma i sängen och myser, mm! Har ätit alldeles för mycket strips nu så ballongmagen är ett starkt faktum. Ligger och funderar kring de sakerna man har fått inpräntat i huvudet den senaste tiden från alla håll och kanter. Mycket som visat sig varit sant, falskt, överdrivet,skadligt, elakt.  Saker som har fått mig att halvbubbla i hela kroppen.
Helt otroligt hur vissa människor kan beté sig så lågt, försöka trycka ner andra som står stabilt med fötterna på jorden och lever bra liv. Eller ännu värre hoppa på de stackarna som hamnat aningen snett här i livet. Alla har inte den stabila förmågan att se igen och ignorera de människor som inte överlever när andra har det bra. Blir rent utsagt flyförbannad när jag ser och hör dessa människor, som med hjälp av alla medel ska försöka visa att de minsan är förmer än andra.                                                                                                                           "No more.."
Hur svårt kan det vara att acceptera förändringarna som sker och ge sig själv chansen att själv ta reda på faktan kring vad som sker, hur det uppstår, var och varför? Och bilda en egen uppfattning.
Just nu skulle jag lätt kunna gå fram och räcka upp mitten fingret i ansiktet på dessa människor.
Det är tur att det finns människor som har förmågan att se igenom dessa människor, så de kan suga bort näringen ur deras patetiska liv. Dvs utan andras misslyckanden så kan de inte ta sig igenom en ny dag.

Neä, som sagt jag är riktigt arg just nu. Finns mycket mer dumt jag skulle kunna spruta ur mig men jag nöjer mig angående det här för tillfället.  Ska ta och hoppa i badet, lyssna på go musik och bara pyssla om mig själv idag. Ha en riktigt flickkväll med mig, mig och bara mig. Har inte haft en kväll med bara mig på jag vet inte hur länge. Sen är helgen nästan här och man ska hitta på massa härliga saker!Kommer dock bli en alltför fullspäckad helg med (troligtvis) alltför lite sömn.


"Open up your mind and see like me"

Day after yesterday

Nu sitter man på jobbet och har det relativt lugnt och skönt. Igår kom min far förbi med lite av mina saker, min tvbänk som man inte utnyttjat på 1 och ett halft år, men som däremot syrran flitigt ha vårdat, en hylla till sovrummet så jag mer eller mindre kan ha saker undangömda. Det börjar bli bättre hemma nu, dock inte bra, men bättre. Möblerade om i vardagsrummet lite men fick ångest då jag såg soffan, måste ha en ny, bums! Tyvär måste jag vänta lite fast jag gärna skulle vilja råna en bank och slösa runt med miljoner. Jag ska åtminstonde hämta bokhyllan på Lördag, så det är på gång:) Den kommer passa utmärkt där i vardagsrummet.

Fick även ett ryck och målade utanför badrummet, och ska ta itu med väggarna kring trappen sen när man får igång motivationen igen, och även måla badrumsdörren och badrummet.  Åh vad fint det blir. Tycker om när det händer saker, dock ska man lära sig att ha mer tålamod.

I helgen händer det en massa smaskiga saker, kalasa hela helgen och även en 20 åring som med ett leende springer runt inom bolagets gröna väggar.

Find

Nu är även denna helg avslutat med blandade känslor. Hade en trevlig kväll med några vänner i helgen, en massa vodka gick åt, massa prat och intriger. Hittade världens bästa partyskiva innan kvällen startade, och den spelades flitigt av mig. Vad alla andra tyckte vet jag inte, men nu är jag besatt.
Hamnade inte i säng förrän alldeles för sent.. 12 på dagen:S.. sova 3 timmar och sen umgås med sysonen en sväng innan man ockuperade syrrans lägenhet för tv-tittande.God natt 5 på morgonen, god morgon 12. Blev en del samtal på lördagskvällen, men jag är inte bitter.
Idag ska man iväg och gratta en 50 åring och sen bort och kika lite på fim har jag tänkt.




Nästa helg händer det grejer och jag längtar. Får min nya bokhylla, förhoppningsvis på fredag, annars blir det någongång under helgen eller början på veckan efter det. ska bli härligt att få in lite nytt hem så man får det mysigt.
Grattis till Bosse och Maria på jämna födelsedagarna 50 och 20!

Now That i´ve find


Jag har kikat igenom en massa gamla kort som jag fått av syrran min. gud vad jag älskar kort och kameror! Åtminstonde i efterhand när man kan kolla igenom alla händelserna i lugn och ro, och se hur man förändrats och hur alla andra har förändrats. Brukar lyckas hamna på kort fastän man inte alltid slänger sig framför kameran, dock med sjukt stiliga posar och en öl i handen. Ska bli mer flitig med kameran nu under sommartiden så man kan få avnjuta denna sommaren med lite bildspel till hösten och en kopp te, Jo jag ska lära mig gilla te, lukten är bedårande, men smaken njaa. Men ska också bli en tuff brutt som syrran och dricka gottluktande te på vintern.






Man kan ju tillexempel tänka på studenten, underbar dag, men vår högt uppskattade dj Magnus.Dock blev man sjuk mot kvällskvisten så det blev inte mycket mer än 5 öl för mig, hör och häpna!!Så befolkningen runt omkring mig var bra nog mer dragen än vad jag var.
Sen balen, arg som ett troll var jag på håret,frisyren som jag tyckte var så sjukt ful.Men som visade sig inte alls var så stygg som jag tyckte den kvällen, ni kan ju själv avgöra, inte alltför mycket att slå lågor om.
Och gänget som begav sig till mig och Nicklas efter balmiddagen för att dricka sprit och däcka innan 12 slaget.
Och de andra festerna jag har kort på, så många minnen, såå många minnen.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------







Och ingen kan glömma vår ängel olivia Newton john, eller älsklingarna Diesel och Tiger

image54image55




 





 


Beautiful lady

Här ligger man och förbereder sig för min första jobb dag på 21 dagar. Vill inte på ett men på ett annat sätt vill jag, ska bli kul att träffa damerna som sitter och suktar efter mig! Men det känns inte inte alls som att jag varit borta så länge som jag faktiskt har varit. Trista vädret här gör en inte mindre sugen på att åka tillbaka till Florida, the sunshine state. Förhoppningsvis blir det finväder i helgen för då ska man hitta på lite gret stuff! det blir grillning om vädret tillåter elden att flöda i grillen, prat och drinkblandningar. Ska även bli otroligt härligt att träffa de övriga vännerna man inte ens hunnit säga hej till ännu, frigörande!
Billy ska åka hem nu idag eller om det blir imorgon. Man kommer sakna det lilla livet. Älskar hundar så otroligt mycket, men skulle inte kunna ha en egen ännu. Finns inte en chans att jag skulle hinna med det, fast jag vill. Så känns skönt att ha haft han här så man fått lite hundliv i tillvaron. Men såsmåningom kommer en vovvsing in i mitt liv med, men kan vara bra att veta vad man gör, vad man vill och var man hamnar innan.

   


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eftersom jag varit hemma några dagar så har jag haft tid att se, läst och lyssnat på det mesta. Verkar som mer än hälften av världens befolkning är inne i ett svart hål. Även nu mot sommarstarten..visste att många tycker saker är kassa mot hösten och vintern, men sommaren? Just nu ÄLSKAR jag precis allt som händer och sker runt omkring mig, och jag är lycklig, det är vad som händer med mig under sommaren, jag blir till en solstråle, med ett leende till hands i alla stunder.
Det är nu ska man bara ta hand om sig själv, njuta och digga livets alla stunder. Ta vara på vädret, de sköna stunderna, aktiviteterna som sker,  vara gladare än gladast och bara älska allt!
Ladies and gentlemen

Know myself

"For everything I've left behind.."


Jag har suttit och kikat på lite möbler nu på eftermiddagskvisten och hitta en del saker som jag bara måste införskaffa mig! Ny soffa och bokhylla är prio 1, sen behövs en byra och lite annat tjaffs också.
Har även städat mitt rum och slängt massa skrot som bara låg utspritt på mitt golv, nu är det städat, men sakerna är fortfarande kvar på golvet, dvs tills jag får en byrå!:) Har även stängt in en del saker i tvätten, så jag har lyckats med något under denna dagen iallafall.
Under min städ och ögonshoppingsmani fick jag åter en påminnelse om vad som behövs göras här hemma, vill ha nu, nu , nu!! Är så lätt att hitta felen, fel tvbänk, syrran har min, tråkiga gardiner, fel soffa, fel bokhylla, byrå-lös,fel bård, en konstig lampa och en konstig hylla i mitt rum ( whats the deal with that?).
Ny bård på mitt rum skulle kännas bra, diggar simpsons men what the F, får se när papps har tid att hjälpa mig med sökandet. Oh vad man kan hitta många saker och vill ha allt på en gång så att man kan få till det som man vill ha det. Ska även möblera om då jag införskaffat lite nya möbler och fixa det riktigt myspysigt! Man kan bara säga att nu är det kaos överallt så man e pirrigt i fingrarna hela tiden. Det tar tid att fixa när man flyttar:)
Ska bli lite ändringar skedda nu till löning! Längtar!

"You wanna change
Everything I ever was
Try to erase me
Till I'm not there"


"These days are gone.."

Two Bodies

"It's like I waited my whole life for this one night.."



Sitter hemma och myser i soffan med lite bra musik,en kaffekopp och en kopp nyponsoppa,mums!Var längesen man fick för sig att dricka lite sånt. Men det är snålt med mat i detta hus, och pengar med för den delen! Men så länge jag har min älskade pasta och potatismos så ska allt vara i rätt läge. Har fått en förunderlig dragningskraft till potatismos med en massa bregott i. ( För övrigt finns inget annat smör än just bregott, existerar inte! Går bara inte)
Har blivit förälskad i några nya låtar också som går runt i repet dygnet runt, totaly in love! Så dagens tips till alla är att dra ner låten, lyssna,sjöng, dröm och njut!

image37
Chris Brown-Forever


"'Cause we only got one night
Double your pleasure double your fun.. "




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vill även passa på att gratta alla blivande mammor och pappor runt omkring mig som går i väntans tider på tillökningen. Ett stort grattis och lycka till!


Tampa

Har kikat igenom lite kort från resan man nu är hemma ifrån. Jag tyckte att jag knäppte och knäppte,men det blev ändå inte så många kort som jag trodde. Men någar kort fick man till, och jag har inte fått alla ifrån Nicklas ännu heller, so more to go! Jag vill redan tillbaka till värmen, hemma är det bara kallt, jobb, och annat dagligt som man hade en paus ifrån. Men man ska inte gräva huvudet under täcket, det är skönt att vara hemma med på sitt sätt.
Få träffa alla sina vänner, arbetskamrater, prata skit, och göra annat skrot man lyckas hitta på.
Här är iaf några små kort jag tänkte jag kan bjuda på, visst är vi bedårande! Vi fick iaf till leende på några kort som blev tagna, inte för att vi inte var glada, men manfick ju blixtar omkring sig utan någon som helst förvarning eller lust, då är det svårt att smila på.

Har problem med att sova nu också, från 8( Tampa tid,2 på eftermiddagen i sverige) på lördagsmorgonen till 8 på kvällen (Tampa tid, 2 på natten svensk tid) fick jag 2 timmars sömn, och inatt som var somnade jag ungeför kvart över 6 och har varit vaken i en timme nu. Sen är det ju annat som spökar också. Alla fick en stäng av ****sjuka i Usa, utom jag som klarade mig bra, tji fick den som äter potatismos med ett ton smör!:)
Neä, den där resan kommer sitta som insmord hos mig a long time, inte bara för den underbara miljön, utan för hela paketet, trevligt resesällskap, värme, sol, sen är det ju faktistk USA, behövs inte så mycket mer än så för att det ska bli bra.


   
 

"Just one step too far so tell me
Honestly, who do you think you are?"

The Us! Clearwater,Tampa

Nu sitter vi här på Arlanda efter 2 veckor i underbara Us, Florida, Clearwater.Flyget går om typ 4 timmar, och man är bra nog sugen på att komma hem igen, dock inte att behöva packa upp allt skrot. Man får se hur det går att hålla sig vaken idag för det blev inte mkt sömn på planet och klockan är 4 på natten i min värld, men 10 på morgonen här typ. Har gjort av med , ojoj, gud vet hur mycket pengar som har slirat ur min plånbok, men det var det värt! Vi har haft det otroligt bra med en massa sol, bad och nja avkoppling på sitt vis, men ändå en massa flängande hit och dit. Vi hann dock inte alls med vad vi skulle göra där nere, 14 dagar, way too little time! Men köpte iaf en ipod touch som jag ska se till att utnyttja flitigt, billig som satan var den. Om jag var smart skulle man köpt mer tekniskt, men problemet är ju att man inte riktigt använder det,dvs jag.
Alla har haft en omgång magsjuka där nere och en till är på väg så man får hoppas att jag klarar mig ifrån den andra omgången.
Väl hemma i sverige blir det sallad för min del,Fy tusan vad man ätit! billigt var det oxå, strips och chips varje dag + ca 5 öl per dag, det är livet, ibland några fler. hamburgare med meal för 4 personer gick på kring 100-130 kr där nere så det blev lätt sån mat. ett 12 pack öl gick på kring 60 kr. så sånt var man flitig med oxå.
Man har lyckats knäppa några kort men jag är inte den bästa på att ta kort, men passade på under våra bilfärder att knäppa lite på den fina omgivningen. Så några kort har jag allt att bjuda på.
Utan en egen bil i USA är man nästintill fast på motel rummen.Tack gode gud för vår egna hyrbil!:) Den användes flitigt av oss ungdomar. Man skulle kunna tro att det är kaos att köra där nere men det var över mina förväntningar, dock lite aggressivit och flitigt med trafik men alla var goa och sammmarbetsvilliga (för det mesta) i trafiken.
Hela resan har varit helt underbar på alla sätt och vis och man önskar att man hade möjlighet att stanna längre.
1 vecka, 2 veckor, njaa det är allt för lite tid för mig att hinna med allt. 3 veckor? Hm återstår att se tills jag beger mig nästa gång, undra vart jag hamnar nästa år? Nu är det resor som gäller en gång per år för mig.


Florida är en otrolig plats, och clearwater en perfekt turist "ort". Mycket att se, mycket att göra, varmt och soligt, fin strand, trevlig befolkning, underbar plats! Så fort man kom in i en butik eller bara mötte en person på gatan fick man höra, "Hi, how u doin?". I början blev man ställd och det som kom ur min mun var " Hi!" och sen kom ett " Hm, ska jag svara på det där?" Men sen vande man sig med de trevliga personerna runt omkring en och var som en i mängden.
Fast man varit där i 2 veckor så kan jag inte påstå att jag har förbättrat min engelska, men däremot är man psykad och vill prata engelska med alla i butiker och så.