Sad story

"I was living in a dream world"

Oh, härlig helg, men tyvär så är även denna helgen över om någon timme och verkligheten börjar närma sig på nytt. Har haft en riktigt svull helg, och ja några öl slank ner, lite pengar drogs,mötte lite folk och ja, hade allmänt kul.
Hade riktigt trevligt med Jeanette under gårdagen då man snackade lite skrot om allt och ingenting. Och självklart körde vårt berömda spel, shit vad vi är bra. Sedan gick vi ut en sväng och träffade en hel del folk och drog oss sen vidare för efterfest, men for hem relativt tidigt iallafall för man hade fått i sig det ena och det andra och började ha svårt att hålla ögonen öppna.
Just nu håller jag bara på och varierar mellan ett leende, skratt och asgarv, för sitter och tänker på diverse saker, men måste tyvär så pass egoistiskt och självgott säga, fan vad jag är grym!
Jag och Emelie far till sthlm i mars några dagar för att ta det lugnt, träffa folk och komma bort. Sjukt roligt kommer det att bli minsann. Så nu har man något att se framemot innan USA. Men innan det roliga kan ske så ska jag ta och förflytta mig i helgen till mitt nya hem, så blir diverse pyssel, knåpande, lyftande och möblerande.

"But now you're only a girl
Alone in this world"

Yesterday

Helgens andra dag. Jag är inte bakis, men dock trött, hamnade inte i min underbara säng förrän halv 7 imorse, så har sovit väldigt lite inatt. Men jag hatar att sova bort en hel dag så klev upp nu iaf. Igår var en trevlig kväll då man drack vin och såg på film, och även gick en långpromenad på natten.
Hade riktigt trevligt igår på fler än ett sätt. Idag ska jag och syrran svulla lite pizza och blir eventuellt en tjejkväll senare in på timmen.
Har dock inte hunnit med allt vettigt som jag skulle göra, och det har endast med min lathet att göra. Men hela dagen imorn ska jag göra de mesta vettiga sakerna och bara ta det lugnt.

Eyes are closing

"We´ve gathered here to say goodbye..
..No reason left for you to fight"


Idag har jag varit och svullat på donken, och kikat på film med bror min. Fixade popcorn , god dip och ett tappert försök till att göra egna chips, och visst gick det.
Imorgon ska jag försöka skicka iväg ett brev och bege mig till pluggstationen, hoppas jag lyckas bättre än vad min hjärna tänker om detta. Men skönt vilket fall som helst att sova ut hur länge jag vill. Det har inte riktigt varit min vecka, för har inte sovit mer än 4 timmar om natten om ens det, så en välförtjänt sova ut dag är det jag behöver.
Sitter även och funderar lite på människor och människors beteénden. Att man kan vara som man är ibland, det är helt otroligt. Men förhoppningsvis så kan man ju liva upp någons vardag/helg eller liv genom att vara på det viset. Jag framför allt, tror nästan att jag har någon slags sjukdom. För när jag är jag glad då är jag glad, och då menar jag tokigt glad så jag hamnar i en extas och sprudlar ut all lycka på en gång. Men man ska inte hålla in tyglarna för hårt , utan man ska visa att man mår bra.
Och flytten börjar närma sig, under nästa vecka har jag ett nytt hem, mitt 3:e nya hem i februari.


"Your eyes are closing now
Another chapter´s ending.."

Proof of a rainbow

Idag har varit en dag som de flesta, vaknar tidigt  , kliver upp, fattar ingenting, kikar runt, puh, sova lite till, snoosa, vaknar, snoosar,kollar på klockan, snoosar, kliver upp, tända lampan, slänga på täcket, snoosa, hoppa upp.
Men det var trevligt på jobbet och snacka lite skit, förhoppningsvis kommer skvallret att växa ju längre in i veckan man kommer. I övrigt så är jag på väldigt bra humör och är otroligt flummig och allmänt tokig. Detta humör är det som klär en allra bäst så är glad att jag är på topp.
Men jag har kommit fram till att jag inte gillar pengar riktigt, för pengar gör en nervös, arg, förbannad och rädd.
I övrigt har jag loosat 3 hekto, Jo menvisst serdu! 3 hekto. Kunde inte vara lyckligare för mitt framsteg mot ett nyttigt liv. Så för att belöna detta framsteg blir det svullande av diverse snarra och film på fredag.


"Only the stars know, what place"


All this things

En helg till är nu avklarad, en riktigt trevlig sådan. I fredags var jag och Jeanette ute på tältet på stortorget och drack en hel drös med öl. Träffade på några bekanta och dansade och sjöng som en tusan.
Lördagen var det gaykväll, open minded kvällen så vi var några brutts som satt och minglade innan festligheterna skulle fortsätta på krogen. Vi hade det riktigt trevligt och man skrattade så att magen har 6 pack nu såhär dagen efter. I taxin sades en stört skön replik, något om att taxichaffören inte hade något fel med mini "han". Stackars karl som fick genomlida den resan med oss, men förhoppningsvis skrattade han lika mkt som vi.
Dansade hela natten, drack en massa alkohol, slängde nån droppe öl på golvet..dvs en lyckad kväll, som vanligt när man är med de där fröknarna.
Nästa helg ska bli en lugn helg och inte så mkt drickande som det blivit nu, men hade det iaf trevligt.

Det börjar svida lite på kontot mitt, har lånat pengar av mig själv till denna helg så resterande tiden tänker jag leva på minimum. Men jag har åtminstonde i slutändan alla de pengar jag behöver till resan.

Min replik, den bjuder jag på dök upp i diverse tillfällen under hela kvällen.

Resides

"Once more you tell those lies, to me
Why can´t you just be straight up with honesty?
When you saw those words in my ear, why do you always tell me what you wanna me to hear"


Nu är jag fortfarande hemma och är sjuk och försöker kurera mig, förhoppningsvis är det här min sista tid med förkylning , huvudvärk, feber och allt annat tog man genomlider som sjukling. Jag vill ju jobba tjäna pengar och      göra massa skoj istället för att vara fast i hemmt och kolla in i väggen. Det positiva är att man blir bra tillslut och att man kan passa på och se saker man aldrig ser och höra på sånt man aldrig hör.                                                             



Somewere

"This is all I ever need"

Nu sitter mamma och pappa på flyget bort till fjärran land, usch vad jag avundas dom, dock inte just nu eftersom de flyger men om sisådär 8 timmar skulle jag vilja det , då de kommit fram.
Själv är man hemma och är sjuk igen, med snuvig snok, halsont, skallebank och feber. Så inne i huvet lever det om och trollen dansar salsa. Hoppas att jag mår bättre imorn så jag kan få lite pengar , för man blir så fattig när man är sjuk. Som tur är kan jag leva på nästintill minimum.
Blev lite paff när man mottog ett mail från jobbet angående att vissa personer ska ha rehabliteringssamtal, angående den höga sjukfrånvaron arbetsplatsen haft de senaste månaderna. Hm man får hoppas att man inte är drabbad pga min sjukdom nu och förra veckan. Men har samtidigt svårt att tänka mig vad man pratar om, jag menar är man sjuk så är man, det finns inget annat än att vila upp sig så man ska må bra. Ingen anning vad som skulle inträffa på de mötena, så på ett sätt skulle det vara spännande om man blev kallad, just för min nyfikenhets skull.

Jag är inte glad,jag är inte arg, jag är inte ledsen, jag har inte glömt, jag kommer inte ihåg 


Vill tacka mina kära fröknar Emelie och Jeanette för en riktigt trevlig och rolig kväll, hoppas på en uppföljning av detta upplyftande fenomenet som inträffade igår.

Waiting for tomorrow

"I tried to let it go but,
I´m fallin´ harder everyday.."


"There´s nowhere now for me to turn,
i´ve finally learned
What my heart always knew.."


                                                                                                          
image24
   "It´s something that I can´t deny,
     I can´t keep fighting how I feel"

Fall out

"Cries for anger,
Lies for power
Fighting for nothing, is what you were born for.."



Idag ska jag iväg och träna med syster och svettas som en gris. Snart far jag iväg till USA och då måste man se proper ut i bikinin som man ska strutta runt i, ajaj de är kämpigt. Vet att jag suger på att äta nyttigt och så, dvs hela helgen har det försvunnit ( mystiskt) 2 påsar chips , några choklad kakor och lite små godis och annat som vi inte ska gå in på, after all, i´m only human. Men helgens synder är förlåteliga för jag ska bli duktig, from this day forward!

Längtar som bara den tills jag åker iväg, för det ska bli så underbart att ta det lugnt, sola, bada, uppleva och allt sånt. Komma bort en sväng och vara i en annan värld. Sen känns det så skönt att kunna leva som en kung, drottning, prinsessa, konung när man är på semester med, annat än vad man gör när man är hemma och snålar. Som man gör just nu, innan resans gång.

image22<--Less like that and more like this-->image23


All i want is you

"Dry your tears of happines?"


Det finns så mycket skumt i den här världen som gör att den är vänd ut och in , och upp och ner.
Varför säger man egentligen att allt är bra när det inte är det?, utan raka motsatsen
Varför ler man när man egentligen vill gråta?
Varför är man ensam i folkmassor?
Ja, det finns så mkt som människan är bra på som jag aldrig riktigt kommer kunna förstå mig på. Människans speciella förmåga det är att ljuga, vrida på sanningen,att dra en vals, se över sitt eget skinn. Alla gör vi det någon gång, eller snarare allt för ofta. Fast vi vet att det är fel så gör vi det och får sen leva med konsekvenserna som blir av det. Ingen är skapt till att klara alla dessa defekter som människan blev skapad med, utan krutpulvret som rinner ut exploderar till slut.

Jag tror att alla förstår och vet hur mkt så lite kan skada eller hela en annan person, men ändå använder vi oss av fel metoder. 

"I can feel your arms around me"


Do you remember?

Go away

"Going over a rainbow"


Nu ska man snart till och flytta igen, har nästan fått bort alla saker från första stället, sen till ett nytt och snart till ett tredje, kommer bli bra att bo där i huset minsann. e så fint där nu med efter renoveringen.
I övrigt så är man förkyld och har haft skallebank hela dagen.
Men imorn e en ny dag så förhoppningsvis blir allt bättre då.
Finns finare ord att höra än det man ibland hör.

"A heart doesn´t deserve.."