You always be my baby

 Visst är det skönt att få bekräftelse att man är en bra person, Eller bekräftelse på att man varit älskad. Jag fick precis höra att visa saker jag gjort eller sagt har satt sina spår. Det känns så bra. Då vet man att man verkligen gjort intryck och verkligen blivit älskad. För att älska något är inte bara ett beteende eller känsla utan det är känslan man har för en viss person. Och visst är det härligt att verkligen få bekräftelse för orden man hört så många år, att den andre personen haft samma " problem" som en själv, känt ångest, känst sig ledsen, deprimerad och ensam. Att äntligen känna att man inte var ensam om det. Oavsett vad man hört eller sedd. Äntligen få veta och känna bekfräftelsen på just den fronten.
Det känns helt underbart... jag har aldrig varit ensam

Samtidigt har nya  tankar vuxit hos mig.. saker jag hoppades var intet, var det förflutna..
Jag blir arg, förtvivlad och ja... jag vet inte vad.... det handlar om något som egentligen JAG har egen rätt om. Jag  menar saken i fråga är något som till största del handlar om MIG...
Så varför ska oklarheter eller frågetecken finnas kring frågan?
Inget kring MIG handlar om den andre personen i fråga, om hans liv, tankar, känslor eller något sådant. Hur kan en människa man som älskat en annan be om en sån stor sak?
En omöjlighet, en sån pass lögn?


Nostalgi.... In my ass...?!
                                                                                                 Bryan Adams
http://se.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas
Please forgive me


Rock, hard rock, classic




Nu börjar jag bli lite smått nostalgisk och jobbig känner jag. Men jag blir ibland förbluffad över mig själv hur lyckligt lottad jag verkligen är. Hur har jag egentligen lyckats få det så bra som jag har fått det? Visst jag vill inte påstå att jag är en dålig person, men ingen
är perfekt. Klichen alla har vi våra hemligheter stämmer så sant som att jag är döpt till Hanna.
Jag har en underbar familj inklusive djur, är uppvuxen i ett hus på Frösön som låg alldeles för långt från staden när man var mindre. Men som i dagsläget har ett av de bättre lägena. Jag har klarat av gymnasiet och har arbetat i något år. Jag har alltid haft vänner, ibland färre, ibland fler. Men som de allra flesta vet.... med tiden uppskattar man de vänner som verkligen finns där. Antal är bara en siffra som är förbigående och konstant ändras, medan de verkliga vännerna förblir.
Visst har man inte alltid haft en dans på rosor eller glidit över is... men ändå. Hur har man lyckats?
Nu har jag träffat den mest underbara killen i världen, en som jag faktiskt vill vara med i en evighet. Jag påstår inte att personen innan var dålig på något vis och att jag inte älskade honom, men känslan är inte densamma. Det är faktiskt riktigt skrämmande. Men så är det alltid när man verkligen älskar någon. Ingen förutom en själv kan veta vad en människa tycker eller tänker, det är totalt omöjligt.
Det där med tillit är kanske inte min starka sida, men det har ju sina skäl. NI som någon gång blivit sviken vet ju hur det är. Man mer eller mindre väntar på att något ska hända, dock kanske inte varje sekund, men det finns i bakhuvudet att den hårda smällen kan komma. Och vad gör man då? När vet man egentligen när man verkligen kan släppa ner de "gardarna" och murarna som man fått till och byggt upp för att tryggt kunna vara sig själv och slippa alltför hård smärta.
Jo, svaret är ganska tydligt för de flesta. Det kan man aldrig veta, och oavsett vad man gör, vem man är, hur man beteer sig så kommer man någongång bli drabbad av det värsta. Och egentligen varför ska man inte satsa och få känna verkligen lycka? Smärta och sorg är något som är tillfällig, inget något som försvinner eller blir kvar. Visst kan det vara helt groteskt sjukt intensiv men samtidigt är verkligen lycka lika intensiv, härlig och helt underbar. Sen vet ni vad? Lycka varar längre, känns härligare och det är något man kan leva på under en livstid.
Jag vill verkligen leva ett liv i LYCKA
.


Helt sjukt, än så länge klarar man sig på alla sätt och vis. Men självklart har man sina upp och nergångar, men om jag ser helheten då fattar jag inte varför jag ens EN ENDA GÅNG har klagat.

The one that I want



Gudars skymning! Lyssna på låten och njut. Jag fullkomligt älskar den här låten.
http://se.youtube.com/watch?v=Sy58wz0zHeo

Som många andra sorgliga låtar ger den här mig en sån glädje, en sån glädje att man gått vidare och kommit framåt. Förr i tiden var låten tvärtemot den gjorde mig nere. Visst den får mig fortfarande att tänka på vissa saker som inte är alltför positiva, men framför allt är den bra och gör mig glad eftersom den smärta som låten tidigare gav mig är över.

Samma sak är det med den här låten, sjukt bra men sorglig, men ack så bra den är!

http://se.youtube.com/watch?v=mNFjp70HoCA 


Hm någon som anar att jag lyssnar "Old school"?? haha det stämmer, här poppas det gammal musik för fullt och jag sjunger som alltid vackert.

In the arms of an angel



Vilken dag! INGEN sovmorgon idag heller inte, fastän jag varit "ledig". Jag har bakat bullar, och även gett bort en påse till pappsen. Gjorde en sats till för det blev så lite. Jag har även bakat bröd.. om man får kalla det bröd. Receptet sög och var drygt så jag kanske, bara kanske, gjorde det lite hanna style. Brödet kom ut platt och brunt, fin färg, men platt? Jag menar det där ska man dela, smöra ( med bregott såklart) och äta! Vaddå platt??!!
Man kan ju undra hur folk som gör recept tänker....
Antagligen att man ska följa dom..

Men men bullarna blev grymt goda och jag har svullat så att magen väller ner på golvet. Snart är sista plåten klar och man kan ta det lugnt. Jag tog mig nämnligen en sväng till bolaget, jag ville ha en öl.. eller ett glas vin.. så jag köpte både och. Jag är ju faktiskt ledig imorn och jag har slitit. Det är skönt att kunna ta det varligt soft och ta sig en jävel.. hm.. eller ja.. inte jävel, men en fejk jävel då kanske:)
Frågade snällt min far om skjuts och han sa ja. Efter det positiva svaret började telefonen och ringa.. syrran.... -"Köp en lådvin åt mig".. Jaha... här spreds det inte snabbt.. Och mamma skulle ha en vinare... jahapp.
Kostnaden för mitt lilla vin och ölen blev dyrt! En box vin till syrran, en vinare till mamma och en bullpåse till pappsen. Jani, inget här i världen är gratis.


Men nu har jag det lugnt och skönt och bara njuuter!
Tomorrow är det mig veteligen fredag och då får man minsann inte sitta still utan då blir det löpmaraton världen runt och tillbaka. Ikväll sover jag solo hos älskling... hooho hur ska det gå? JO! Det ska jag tala om. Alldeles utmärkt! Jag måste ju inviga solonatten någon gång... men visst det är ett tag kvar men vafasen... trygghet börjar med( okej ursäkta böjningen i plural) vänjighet.

Ours by choice


Jisses jag ligger och kollar på tv och då blir man så där knäpp och börjar tänka på tok för mycket. Det värsta som finns att se det är "Rädda Barnen reklamer och dyligt, man blir ledsen, rörd och man vill ändra sitt lönekonto till dom, usch vad hemskt det är. Samma sak är det med adoptioner. Så fort jag ser det så vill jag fylla i adoptivpapper och få hem en söt ängel med något fräsigt ursprung. Så söta ungar! ( Nu påstår jag inte för något i världen att svenska barn inte är söta, tvärtemot) Men just att adoptera är något jag önskade mig när jag var liten för att tillsammans med mina egna 2 eller 3 barn ha en go unga med annat ursprung. Det är inte enbart ursprunget som gör att jag velat göra det, utan även att man kan hjälpa ett barn till en bra uppväxt och ett underbart liv.



Igår såg vi en bra film med Will Smith , Seven points tror jag den hette, Den var grymt bra, men väldigt sorglig... fy satan.. tur att man har en lite gnutta självkontroll kvar annars skulle tårarna ha sprutat.
Hannas recension:
Den var bra, men jag var helt lost från början till mitten av filmen..(Kan ha å göra med att magen var fullproppad med kinamat och tröttheten hade krypit fram) Sen kom spekulationerna strömmande, men man fick gott vänta till slutet med att få bekräftelse och fullständig information av vad man egentligen sett i ca 1 timme, dvs filmens handling. Men oavsett att filmen började med mitten och slutade med början så var filmen sjukt bra, men sorglig... Så vill man dra på sig lite gråt så slå på den här rullen så kommer tårarna komma strömmande.

You the only one I ever want

Oh vilken härlig dag! Mycket stress och många tankar som far runt som en orkan men annars så är den bra. Imorngon är jag "ledig" och ska ta det lugnt, handla inför helgen och plugga och sitta vid datorn i princip hela dagen.
Nu är jag hemma hos älskling och är med Lea, vovvsingen, vi har varit ute en sväng och kissat och bajsat. Eller ja iallafall vovven.. jag höll emot den frestande aktiviteten.

Jag har städat lite och nu ligger jag och kollar på Gordon och äter chips.. schh!!! Ingen vet det egentligen inte ens jag.. men det är MMMMMMMM vad det k*ullar i munnen! Ost chips-please marry me!
Sen blir det en dusch och förvandling till fräsching och sedan mys pys med chips tvgosande. Ska eventuellt få till lite bröd, de vore ju gott. Så länge jag inte själv blir en för fet degklump så ska jag nog fixa det..

Gordon är bäst och jag dregglar på soffan.. man kan ju bara tänka sig hur maten där smakar..
Inte som den jag lagat, fryspåse och in i micron.

Men när jag och älskling flyttar ihop ska vi vara duktiga, men då lagar man ju även mat för två personer och det blir mycket roligare!:) Den första Maj smäller det, då är vi sambos for ever and ever... haha

About this ga´l


Åh att det inte blir som man vill! Nu har man typ röd utväxt och typ brunt hår, nej nej nej! Det var inte så jag skulle ha det. Jag skulle ha rött hår nu en sväng. Men nu ska jag leva med detta en sväng och sen så ska man minsan färga till det. Det var en mörk röd färg, typ lika mörk som mitt hår, men ändå blir det så här? Why oh why? Men vafasen håret är inte 100 % torrt än så allt kan hända, sen går det göra om- "Gör om, gör rätt".
Har målat fossingarnas naglar nu och jag ska även måla dom som man pillar med varje dag sen. Jag har även "bokat" eller något sånt böckerna jag behöver. En bok måste jag köpa och hejdå 350 kronor för en bok på engelska, som jag måste översätta för att få till ett betyg i kursen.

Jag är rastlös nu,  men samtidigt ÄLSKAR jag tiden jag har nu. Jag är alldeles själv, jag kan utan stress eller annat ta saker i MITT tempo. Okej, det kanske inte blir allt för mycket gjort men jag har åtminstonde kikat en del på "skolsidan" och mer blir det! Ju mer man klickar, kollar, tänker och har sidan uppe... Ju smartare blir man och mer logik finner man.


Jag och karln som man satt runt fingret ska flytta ilag. Först tänkte jag vara ett riktigt snille och jag föreslog efter sommaren! Jojo, det kommer istället att bli i början av Maj, mycket bättre! Jag menar efter sommaren... då har det gått en evighet gånger en miljard. Och fram till Maj är det alldeles för länge... snacka om att mitt tidsperpektiv icke är detsamma som det en gång var! Eller ja, jag kanske aldrig haft ett sånt vettigt.

*Om något jag önskar- Ska jag ha fått i uppfyllelse Nyss

*Om något jag vill göra- Ska jag ha gjort Nyss

*Om något jag är sugen på- Ska jag ha fått för en kvart sen

Ni fattar principen...tålamod brudar, tålamod...

Bobo kissing




Har hunnit med stadenn idag! Yes!Men fan att de inte finns en enda klänning i stan?? Ingen vettig sådan iallafall. Jag menar alla vill inte se ut som en hippie utan kläder. Men jag hoppas på bättre lycka.
Hittade iaf hårfärg så här färgas det minsan rödfärgat igen, jajamensan, får se hur länge det håller innan mitt tålamod tar slut. Hittade underkläder iallafall, nagellack, god hudlotion,ansiktscreme och lite smått och gott.
Sen blev det en stor kebab innan hemgång.. mmm.

A hardsome way


Idag har varit en händelserik dag minsan! Vi vaknade kring 9 och var utsvultna. Igår klocka 4 begav vi oss på after work, och den avslutades kring halv 8. Det var jag , älskling, syrran, Ubbes arbetskamrat samt hennes partner. Jag och U hade egentligen bestämt att vi skulle göra god mat och ta det lugnt, men allt efter ölen slank ner blev man mindre sugen på mat och mer sugen på öl. Så vi förslog en spelkväll hemma istället. Och det blev det!
Lite mer öl, mer umgänge och spel. Ingen middag, förutom några futtiga natchos som vi åt på A-F.
Kvällen var riktigt bra, men som sagt en utsvulten morgon då man knappt ätit något dagen innan.





Sen kom Us son och vi begav oss till mittuniversitetet för att jag skulle få fram lite vett i bokvärlden, och det verkar som om jag har det. Vi var även på bowlinghallen och kikade en sväng på en vän som skulle tävla.... men hunger och rastlösheten gjorde att vi begav oss efter första bowlingrundan var gjord.
Vi handlade en massa mat och vi har nu bakat kanelbullar, mmm!! Och ska äta smördegsinbakad fläskfile, med sås, sallad och strips.. MM! åter igen, m m m! Om det nu blir som vi vill och hoppas vill säga.

Sen så fick vi en förlovningspresent av sambon, en tavla med mig och han , karln när vi pussas:) värsta fina var den:)



Simon doin some bakings med oss va.

I am wild


Nu sitter våra ringar på! Jag tänkte att jag skulle varit så pass smart igår att jag skulle ta med sladden för att föra över bilder från mobilen, och det sa jag minsan till U också att jag gjort!
När jag skulle hämta sladden från väskan upptäcker jag att den sladd jag tog med... den var till kameran....
Jaja, inget att göra åt, vi kan ju iallafall titta sönder oss på den, och inte bara i början utan hela livet!:)

Sen säegr jag AAAAAAAJ! Fan vilken träningsvärk jag har! Jagdör! Fan det var så pass att jag skulle behövt en lyftkran för att ta mig upp! Och nu sitter jag och det kommer bli ett h-vete när jag ska på toaletten eller göra andra bestyr, ack ack.

After work idag då! vettefasen vad mitt jobb ska göra riktigt, men det sket jag i just nu. Jag ska hängka med U och syss och J ska med. Sen efter någon öl ska vi hem och laga god mat, smördegsinbakat kött ( vi vet inte vilket kött vi vill ha än) med strips! M! Längtar.
Men nu är det så att tydligen jag ska göra köttet(?!) Håll tummarna + alla tår för att brandkåren inte kommer på besök.

In the Sience


Haha! Jag sitter här på jobbet och suktar efter hemgång för att få se mina ringar samt pussa en skvätt på älsklingen. Och samtidigt så passar man så klart på att läsa lite bloggar och hittade en rolig länk.. kvick som jag är tänkte jag WIW vad roligt med sånt där! Länken går ut på som man märker när man klistrar in den, att man genom sin mammas och pappas namn får ett lämpligt namn på sina blivande barn.     
http://www.svenskanamn.se/namn/namngenerator

Mina barns namn:

En pojke: Helmut, Hubertus, Ingemund

En Flicka: Henrietta, Hjördis, Ina


Jaa.. hm.. Vad säger ni? Mina barns namn??! What the f*ck??! Och Ina är ett fint namn, kanske inte det jag skulle välja att döpa mitt barn till, vad jag vet än. Jag har inte ens tänkt på vilka namn jag skulle vilja ha. Alla människor har väl haft något eller några namn de velat att sina barn ska heta. Men mina föredettingar har försvunnit och jag vill INTE ha dom.
Men resten av namnen??? Jisses man får hoppas att min karls föräldrars namn ger bättre resultat.

Inte för att den där sidan kommer avgöra den utklämda avkommans namn men det är alltid kul att göra lite annorlunda saker eller tester:)

YES!


Ja, nu har ringarna kommit! Älskling ringde nyss och berättade! Åh vad jag är! Men det känns fördjävligt att man måste vänta till imorgon! Jag vet inte ens hur min ring ser ut, för jag ska ju ha en liten plutt i min, och det behövdes special beställas för det, och de hade inget visningsex för det! Åh jag vill ha nu nu nu!...
Men jag får lugnt vänta till imorgon. Jag tror att gubben hämtar ut dem idag.. och jag sa att han icke får pilla.. men det kanske han gör... det skulle nog jag göra. pilla lite:)
Imorgon har vi en varsin ring på våra fingrar! Hur fan ska man kunna jobba idag och imorgon INNAN man fått se och röra ringarna!?? De här dagarna kommer gå låångsamt..

here I go again




Åh nu är det förvirrande igen, det här med studier, jisses. Man är ju livrädd om man gjort något fel, jag tror inte det, men vem vet? Imorgon ska jag iallafall få hjälp av min syster, hon har ju koll på grejer hon , som tur är. Nästa vecka kommer ju allt att dra igång på ALLVAR... då är det inget annat än fokus som gäller... men då är det skönt att man vet vad man ska göra, var man ska hålla hus, hur mycket man ska göra, var man får info osv... its go on and on..

Men men vafasen, de e klart det löser sig.. de funkar ju för alla andra och då borde det göra det för mig.. snart så har jag koll... hoppas jag.

Power to the people


Idag är det Måndag och det blir jobb utav helvete! JOJO, började 09.00 imorse och kommer gå hem antingen 20.00 eller 21.00 pga att jag fick ett mail "Grattis Hanna, du klarade provet".. så vips fick man möjlighet att jobba över och ordna lite.
Känns bra, för jag måste ta ledigt någon dag i slutet av nästa vecka pga föreläsningar man ska iväg på.. det vet ni kanske redan pga det tidigare inlägget. Men jag är inte arg längre, utan jag känner lugnet. Jag får helt enkelt lita på älsklingen, systern och sambon.. och det finns inget att tvivla på gällande dom!
Men jag har gjort klartecken för älskling att det bara är han och jag som ska handla, fast på bolaget vill vi ha hjälp av systern också eftersom det kommer bli en del. Det skulle inte förvånar mig om det slutar med att hon följer med på allt också. Jaja, frustrationen blir bara mindre och mindre. Så länge jag får vara med och bestämma och handla så är jag nöjd- Jag gillar läget helt enkelt!

Det är en skön dag idag, men det blir BARA jobb idag.. jag kommer ha varit på jobbet antingen 11 eller 12 timmar när jag beger mig hemåt.. men tänk vad kul med pengar! Och då behöver jag INTE ens nästan ha dåligt samvete för att jag måste vara ledig Torsdag och Fredag nästa vecka.


Nu är jag ivrig och längtar efter ringarna! På Torsdag ska vi göra något skoj och fixa med ringarna. Vi ska inte hämta dom innan Torsdag för då trodde U att jag skulle hålla på och testa dom.. och tjii så rätt han har! Så vi tar det säkra före det säkrare vi vet! Torsdag kom för fan!!!

separately advertised



Nu ska jag och älskling till och äta middag och ha det mys:) det hade vi igår också.. kikade på film och bara mös! I fredags var vi på middag och grannarna och åt god mat och drack vin.. och hade riktigt trevligt. Så helgen den har varit bra den minsann!

Idag har jag även ordnat lite med skolorna när de ska börja osv.... jag säger bara FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vilken jävla djungel det är! De borde anlita mig som verkligen vill veta saker direkt, och vill hitta saker direkt., inte hålla på och klicka tusen gånger och komma in på olika sidor.. bla bla bla.
Sen är jag skitsur nu för jag ska ha föreläsning den 31/1, dagen då vi ska ha förlovningsfest.. kul liv jag har.. neä! Jag som tyckte det var så braa att man kunde sova ut, ta det lugnt och sansat, ordna iordning i lokalen, göra sig fin och dona hela dagen! Och nu är allt i kras....kul att alla andra får ha kul.
Men man ska väl vara glad att vi redan har syrran och J som skulle hjälpa till så dom och U får väl ordna... kul.... kul..........................................kul.
Men jag är tacksam för de.. men ändå... kul...kul...


Nu ska jag försöka mysa men jag är arg.

Once more




Oh nu är det popcorn! mmm! Älskar mumma!! Var hemma själv så plockade lite och nu har jag tänt ljus och poppat en gigantisk skål med popcorn som jag "tröst"äter för att jag har ont i magen.'
Igår blev det godis.. så jag tänkte först avstå idag.. men sen tänkte jag att det är förjävla dumt att vara ovän med sig själv. Jag har inte gett upp eller vikt med dieten.. utan jag försöker bara vara sams med mig själv..:)


Mmm tycka synd om sig själv...

True story


Idag var det minsan ström avbrott på riktigt! Hela staden var alldeles svart.. eller den skulle ha varit det om det var mörkt ute. Det hela ordnade med en galen stämning på jobbet, folk på mitt jobb är galen! och jag är galen! Man satt i princip jobblös mellan 14.10- 17.45.. "pausen" avbröts lite smått då och då med lite jobbgöra, men låångt ifrån det vanliga.
Hehe, man kan ju ibland undra vad som egentligen förssigår i folks huven. Idag var ett hett samtalsämne " Hur mycket skulle du ha för att  äta skit, AKA Baja??!" Hm jani, vad fasen svarar man på det? Det kontrades med att man kunde lägga det mellan en hamburgare och svälja hela utan att spy för att tjäna 3 mille och därefter kunna leva loppan. Tack vare att man inte spytt och ätit upp en bajs-korv... hm? Ja vad säger ni?
Är det sista utvägen för oss inkompententa latmaskar som väntar på att miljonerna ska rulla in?
Självklart artare ämnet till spya och 3kant med grisar...

Alla är inte alltid dom de verkar vara.. och det fick man minsann bevisat idag. Jag arbetar med gris-knullande-bajsätande-spysimmare...




Men guud!! Nu ligger jag och sprutar tårar! Usch vilket sorgligt klipp, snyft..snyft..

Kolla på klippet och försök hålla emot tårarna..-->http://www.youtube.com/watch?v=uWow42TCwzg

Who you gonna call?



Nu är ringarna beställda, och senast onsdag nästa vecka skulle dom vara framme. Nu är man ivrig som fan! Kvinnan i kassan må nog trott att jag inte ens träffat karln jag ska förlova mig med.. för jag pratade med han i telefonen och frågade efter personnummer, adress och telefon nummer.. snacka om att min koll är fulländad!
Neä, men det var väl så att jag kände mig lite stressad och svettades som en gris, så jag ville få fart på det hela och fabriken bakom kaluffsen hängde inte riktigt med.


Jag kommer ihåg när man gick på lågstadiet och man blev ställd frågan- " Vart ser du dig själv om 10 år?"
Jo hoppsan det visste man precis, jag var gift, hade barn, bodde i hus och var rik.
Problemet var bara det att jag var kring 10 års åldern... och jag menar hinna med en sån där hejdundrande radda är ju helt sjukt! Men skulle man fråga om frågan då är svaret väl detsamma, samt att jag är lycklig.
Om vi ska korta ner åren till 5 år så har jag lite andra mål.

                                        * Bytt jobb

                                        * Är sambo med fästmannen

                                        * Pluggat / pluggar

                                        * Rest till 3 nya länder

 


                                                                                      Om Hanna får bestämma

                               *Har jag fått tag på varje peng i hela universum(rikast i världen)
                               *Har jag blivit vältränad och fit.. jag kan ta trapporna 3 våningar utan att vara andfådd
                               *Har jag blivit imun mot sjukdommar och kan leva på chips, godis och glass
                               *Har jag mördat alla djurmördare/vanvårdare
                               *Har jag blivit Sveriges kung och alla andra är mina frivilliga betjänter


Official fan club


Jag är ivrig idag, jag vet att jag tjatar, men det tyder ju bara på att jag längtar efter någonting som jag vill! Eller hur? Och då är tjatning tillåtet. Idag ska vi beställa ringarna! *Tjat tjat tjat tjat tjat!*
Idag fortsätter min träningsvecka, och det gjorde den förra veckan också.. då kankse det blev 3 dagar jag tränade, men det är ju alldeles ypperligt för en slapp stjärt som jag. Man måste ju utgå efter sina förutsättningar.. jobba till 18.00 och träna direkt? Njee, skulle inte tro det!

Vilket pissväder det var idag! det är varmt, men lite smått kallt och halt så in i norden! De var nära att man flög, men med min finfina tekniken lyckades jag finta undan ramlingen.

How do i live without



Hihi, oj jisses.. de e banne mig inte lätt att få till sånna där fina pusskort.. men han är ju så grymt söt ändå.. fast vi inte är proffs framför kameran i samband med pussar... dubbel fniss! Testa själva.. det skulle nog ta en evighet plus en kvart innan man fick till det perfekta kysskortet.
Neä attans.. folk som gör det använder photoshop och pusslar ihop alla delar för det perfekta puss kortet.. så är det... jag vet;)

Mrs king of control





Prisa kalendrar! Älskar dom, snacka om att man har ordning och reda på vad som händer, vad man gör, vad man har gjort och vad man ska göra. Det är inte första gången jag haft en kalender, men det är iallafall första gången som jag verkligen använt den, och fy fasen vad jag har koll nu! Härligt är vad det är.. eller ja inte på allt men på mer saker än vad man skulle ha utan den. Så bock och nig- tack uppfinnaren av kalendern...

Snart blir jag väl så pass kontrollgalen att jag kommer bocka in toalett-tids-besök....



-----------------------------------------------------------------------------------------

Jag är riktigt sliten nu, dagen har varit soft.. och älsklingen kom till och med på en kaffe paus i eftermiddag! Oh vad underbart det var att få träffa honom mitt på dagen en arbetsdag! Härligt:) Men nu sitter man "själv" på jobbet.. och dagen blir ju roligare med mina tanter omkring mig.. men men det är snart slut och då ska jag äta mat och bli som folk!

Keep holding on



Oh vad jag är glad! Sov med min älskling inatt, visst vi sov utan varandra i bara en natt men det kändes som om det var en evighet! Och jag är så glad! Allt som går i mina tankar är " Ringarna, ringarna, ringarna, när kommer ringarna!!" Men vi har ju inte beställt dom än.. men vi ska. Vi ska bara kolla upp ringstorlekarna nu i dagarna. oh vad jag längtar tills vi väl har fått dom! det är dumt att vi jobbar båda 2 idag.. annars kunde vi gjort det idag.. men det blir någon annan dag, jag jobbar inte så länge imorgon eller på onsdga elelr torsdag, så då har jag chans att kolla upp det:) fniss

 Idag är inte min dag för jag känner mig jätteseg och som en död fisk.........
men jag är glad ändå.. för jag tänker på ringarna


Push the feeling on

Sisters love
<3



Vilken trevlig helg det har varit! På lördagen kom man upp i riktig god tid, tände ljus (eftersom något härligt väsen fick för sig att lamporna i vardagsrummet skulle sluta fungera) Sen begav jag mig för att se min duktiga kille spela badminton, han är alltför duktig:)
Igår blev det något glas vin och en massa snack! Man fick även se synen av V och O, det var inte igår. Det går ofta långt mellan gångerna man ses, men vafasen. oavsett om man inte setts på en dag eller på ett år så är det samma härliga stämmning! Precis som det ska vara. Vi slocknade framför tvn när vi skulle se "Screem 2" som visades på tv.. och tur var väl det! Då kom man ju i säng i tid. När det nu var??

Nu saknar jag min pojk, men han ska jag snart få träffa. Nätterna utan han är så ensamma.. och det är inte ofta vi sover utan varandra.. igår blev det dock så... Det är i jämnföresle samma sak som om mamma och pappa skulle snott Snuttekudden av mig när jag var liten... han finns dock alltid i min säng- Har alltid gjort och kommer alltid att göra! Nu är jag dock inte lika besatt av han som jag var när jag var liten, men han kommer tillhands ibland ändå.





Det har väl gått bra för min nyttighets period.. eller nja.. den kunde gått bättre.. visst jag har ätit popcorn 3 dagar den här veckan och chips en dag. Men jag drar ändå bort popcornen.. dvs minus dom. Så jag har bara ätit onyttigt en dag... men sen så har jag inte lyckats med regelbundna mattider ännu... men men tji den som ger sig.




I want it now


Jag och gubben har hittat ringarna. Till en början trodde vi aldrig att vi skulle komma överens men tji fick vi!! Vi hittade ringarna till slut, och vi fick super servic på ena stället. Svedbergs guld-dom är toppen! Dom verkligen hjälpte oss!! 
Kort på ringarna kommer att komma när dom väl kommit efter beställningen. Jag är såå glad! Vi får det vi vill ha. Jag ville först inte ha vitt guld, men de slutade med en ring med både vitt och rött guld, tok snygg! Neytral, inte för manlig eller för kvinnlig. Men som jag är.. ja... jag vill ju ha nån "plupp" i min.. och det får jag.. och de kommer jag att ha:D

Ikväll ska jag och sambon dricka lite vin och ha det bra:)

Don´t know when i be back home


Idag slutar  jag om exakt 50minuter, om man ska lita på jobbklockan.. litar man på MIN klocka då slutar jag om 45 minuter^^ Ska slänga i mig lite lunch klockan 12 och sedan ska jag träffa pojken för att hitta ringar, eller kolla på eller ja leta efter... hm.. vad man nu ska säga:)hihi

Highwayman

                                   Till min älskade                                             

       



"Det var som högsta vinsten i ett gratis lotteri, när jag fick möta dig
och du och jag blev vi.

Av alla dessa mänskor är du just den jag vill ha.
Du ger mig ljus och glädje,du får mig att må bra..

Ja, för allt min kärlek rymmer finns inte nog med ord.
För att älska och att älskas är det största på vår jord.

Och allt du är för mig, vill jag för dig få vara..
för kärleken i mig finns till för att besvara."


Ett sånt där sött kort fick jag av min älskling för några dagar sen, puh om man inte sprutar glädje tårar för hans söthet å är man inte mänsklig..
Idag har man jobbat igenom minsann hela dagen, men ändå suttit och skrytit att jag slutar 12 imorgon:) Jajamensan, 12 på DAGEN! Är det inte fasansfullt underbart!! Då ska jag och min andra hälft kika på ringar på stan, för då är det garanterat öppet på affärerna, gentemot vad det var i Måndags, den såkallade "lill lördagen" ( Pff in my ass)






Jag och sambon har kikat lite på film och svullat popcorn.. dom har jag längtat efter i en evighet, så dom var minsan ljuvligt goda! Men sen har jag en sjuk svaghet.. kanske en ovanlig, vad vet jag. Men potatismos! Åh vad det är underbart gott! Bara i med lite salt, vitpeppar, muskotnöt och cirka ett ton smör! Åh........vattnas i munnen....
Det finns inget stopp när det gäller det! Och jag överdriver inte med mängden smör..och det är väl inte direkt något jag går och visar upp för folk heller. De flesta gångerna blir det i princip en skål med smält smör med en gnutta potatis/potatismos smak.

More action, more fun


Oh vad härligt! Nu är det typ färdigt med skolantagningarna! Yes, nu ska jag snart ta mig tid att verkligen fatta allt, skriva ut schema och ordna struktur i mitt såkallade nya liv:) Jag har kommit in på de kurser som jag ville. det blev ju lite galet i min ansökan men nu får jag åtminstonde plugga som jag vill och sånt som jag har intresse av! Så helgen here i come to do some saker så jag får kontroll! Vad kul det ska bli:) hihi.. så länge jag får vett och kontroll över allt så blir det så bra det bara kan bli:) Nu blir det till att plugga resten av mitt liv:) Ye, plugghäst on hannastyle.



Jag lär väl säkert tjata om det där igen när det väl är gjort, för nu hoppar bollarna ovanför huvudet på mig igen, och det gillar jag inte. Men det kommer ju bli ordning, samt att jag är född tjatkärring.

Blinded by the sun


Idag är den första nya dagen i mitt liv! NU idag börjar 2009 på riktigt för mig. Jag har ätit frukost, lunch och ska äta fika snart igen. Hittills går det perfekt! Nu är det banne mig slut på bortförklaringar.. inte för jag brukar göra göra det *Angelface*! Idag är första gymdagen i mitt liv också, hujedamig! Det här kommer ju bli klockrent!
Nu är det Rambostajl som drar igång!(Jag ska försöka hålla mig borta från bråk att att inte döda mina fiender). Visst målet är väl kanske inte att slänga på mig sisådär 100 kg, men jag ska droppa 5 kilo fett och vill gå upp 7-10 kg muskler, då blir man en sten, oskön att klämma på...MEN då ser man fan inte skinkorna flygandes upp och ner i bakspegeln när man springer!
Och nu är det stenhårt, riktigt stenhårt, det är aga- hårt!! Inget godis eller annat gotta förutom på Lördagar ( Dock klassas inte popcorn in i den bilden, så tschi på den som säger annat!).
Och det här är ingen bortförklaring..men är man bortbjuden och någon stackars själ har slitit ihop en kaka eller köpt något bara för min skull, då ställer jag upp!


"My life is nothing, my life is hard"

Ett stort elouge till min karl som verkligen är den absolut bästa i världen, fasen vad han förstår mig bra ändå, fast man ibland är en dum kärring som borde skjutas och piskas. Tack för att du är så underbar!<3




----------------------------------------------------------------------------------------------------------





Träningsschema Dag 1:
Innan träningen: YEY! Fasen det ska bli kul, digga musik och röra på sig. Känna sig levande och jag längtar efter träningsvärken som faktiskt är belöningen på att något hänt i dom igentäppta musklerna.

Under träningen kändes det kanon! Jag kom dit direkt efter jobbet och kände mig som en riktig hurtgumma! Jag ställde mig och svettades på trampmaskinen, och jag trodde att jag skulle klara minsan huur länge som helst. Sen såg jag tiden.."10 minuter"..jaha.. bara att fortsätta. Sen slet man som en gnu! Jag tänkte nästan non stop på, "beach 2009" haha! Men den moroten funkade inte:P

Efter träningen så tog man den obligatoriska promenaden hem.. Puh! fy fasen, finns det någon promenix jag hatar så är det den!! Snillet som jag föddes till, glömde tjocktröja, så jag frös. Sen så är man så sjukt groteskt hungrig att man kan börja slicka på gul snö!! Men jag höll ut ändå.. och väl hemma slängde jag mig över spisen och ordnade mat.. mm... problemet är att jag skulle kunna gött hela afrika om jag inte ätit upp allt själv...
Men men vem ska klandra mig? Jag är en feeder, take it or leave it!- just för tillfället försöker jag med "leave it".
Sen är det inte så lätt att hungrig och frusen drulla hemåt och känna ultrafläktarna blåsa ut underbar mat lukt från alla håll och kanter.

                                                      Byxan är uppknäppt(nerdragen så magen kommer ut) och jag njuter..

Living on the edge


Vilken perfekt dag det är idag! Jippi! Slutar om en timma och ska då bege mig till staden med karln min och leta efter ringar:) Det ska bli roligt och kolla runt på det.. det är ju inte direkt så att man gjort det förut. Visst har man någon gång lutat snoken lite närmare glasrutorna där dom funnits men aldrig sett på det här sättet som det blir nu!
Dagen har i övrigt bara flygit iväg, och jag är glad för att man är ledig imorgon igen! Jippi!

Idag är första gången på länge man ska vara hemma, och då ska lilla jag passa på att dra på mig hucklet och ordna med tvätt och stök. Jag och sambon ska snacka lite skit... och ah sovmorgon imorn!!! ( som om man inte haft nog med sånna än??) Haha.. neä, det går inte ha för många sovmornar.

E är på väg hem från landet där hon varit en sväng. Hon ska snart bli sambo med hennes kärlek.. underbart kul tycker jag och jag önskar dig och er all lycka i världen!

.



Neä, nu är jag arg! Just det mina damer och herrar, jag är hormonmässigt ett monster. Nu längtar jag tills allt släpps ut och jag kan återgå till mitt vanliga jag och mitt liv.
Men vafasen man kan inte alltid vara nöjd och glad. Men jag blir så förbannad vad man kan hitta på internet när man knappar runt! (det här blev jag mest sur över nu eftersom man känner sig som en övergödd fetma brottare) .. men just när folk som är kring 160-170 och väger kring 50+ eller - och klagar över att de ska droppa vikt??! och då menar jag de där dödsallvarliga typerna som finns! Jag bryr mig icke ett skvatt om siffran vikt... däremot så vill jag komma i form, och bli vältränad.. och det är väl mer de jag kan få ångest för. Det handlar absolut inte bara om utseendet utan även om välmåendet och rutinen man får in i livet.  Hur mycket gladare man blir, hur mycket piggare man blir, hur lättare man har att somna på nätterna osv, hm, jag tror nog att de flesta har ett fläskberg bakom pannbenet så att ni förstår vad jag menar..

Måste försöka hitta ett annat sätt att klaga på.. för det blir mycket samma klagomål när hormonerna drar igång. Och det här är bara hormontjaffs inför månadens vecka... jag undrar hur fasen hormonerna det framtida barnet i magen kommer vara?
Jaja, nu blir det en sväng in i duschen för min del:)

White trash


 
Mrs & Mr Jacobsson, Jonasson

Härligt att alla helgerna och stöket är över. Nu kan man börja fokusera på det nya året, och vad man ska göra då, vilka härliga minnen man kommer skapa!
En sak som jag inte berättat än det är att jag och min dröm prins ska förlova oss! Han frågade på 12-slaget på nyårsafton, så det nya året startade med en av de mest önskvärda sakerna. Det känns så underbart och rätt med den här mannen att det är helt sjukt!! Imorgon ska vi bege oss ut efter jakt på ring.. det är inte det lättaste men det kommer att gå tillslut. Vi vet på ett ungefär vad vi vill ha, så vafasen man får väl blunda för allt annat:) Jag kommer uppdatera sen med hur ringarna ser ut, och sen blir det såklart förlovningfest framöver.




Helgen i stugan var skön, man tog det lugnt, bastade och kastade ut sig i snön och drack någon grogg. På lördagen bakade vi äppelkaka och mumsade i oss massa mat... vi hann även med någon omgång av Trivial.... jag kom på 2:a plats första omgången, men sen så gick det bara utför...På kvällen for vi hem till stan igen för att vara social med resten av världen. Det slutade i massa vit-vinsdrickande och spelande! Till en början var det wii-spel, de olika sport senarionen.. fy fasen vad jag älskar tennis! Ni borde se mig studdsa fram och tillbaka, åt höger och vänster... inlevelse är bara förnamnet! Sedan såklart Mariocart á lá Wii version... och sedan sällskapssel!
Med andra ord, Trodde du ja! och en snabb runda med Rappa Kalja...alla dom spelen är riktigt roliga!



Happy new year!



Jag vill bara i all jobbstress hastigt opch lustigt hälsa alla ett gott nytt år och god fortsättning!
Och i år blev det ett lyckat nyår på alla sätt och vis. Vi var lagomt med folk, och varenda själ vi var med är trevliga och goá, så att det skulle bli en skrot kväll fanns inte.
Vi handlade god mat och begav oss till Pilis och P-Bs stuga. Väl där var kylan ett fett faktum, men vi tog tillfället i akt och promenerade en bit för att få upp värmen.
Dagen började tidigt med en glögg, öl och lite god varm korv! Sedan gick det bara utför.. haha
Skämt åsido det gjorde det inte, utan vi spelade " Med andra gester" och gjorde även om det spelet till "Med andra ord" och lekte även snurra flaskan och ni vet sånt där annat som vuxna alltid spelar haha.
Senare på kvällen var det minsan ingen som frös eftersom tempen i stugan begav sig uppåt 30-strecket, men toaletten befann sig ute vid en gran så man fick sig lite härlig luft mellan öl pauserna iallafall.!

Nu måste jag fortsätta med jobbet en sväng, klockan 5 kommer älsklingen min och sedan far vi och J iväg till min stuga och möter upp mon faddre.