Fear of the dark

Idag är i princip mitt sista läkarbesök och jag ska äntligen få någon medicin mot det här! Tydligen var anledningen till min aldrig fullständiga tillfrisknad ägt rum har att göra med att infektionen legat och lurat men aldrig riktigt brutit ut. Men nu har den det och senare idag får jag vet vad det är för snusk jag ska trycka in i munnen. Men det känns bra för att äta riktigt mat.. hmm bara att glömma.. på 3 dagar har jag ätit 2 skålar makaroner, 5 godisar och något chips.. inget funkade speciellt bra med tuggandet eller sväljandet. Så ska bli skönt att bli av med det här någon gång.. bli frisk Once and for all!!!
Usch neä, nu ska jag försvinna igen.. för mitt huvud och min kropp klarar endast resan till hälsocentralen sen e jag helt slut. Over and out.

Going under


Helgen är nu över, och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den.. men jag hatar att leva just nu iallfall, fyfan. Hostan har nästan släppt men ändå inte.. och halsen är sådär härligt svullen och ond. Men det värsta är mina svettningar och huvudvärken. Jag fattar verkligen inte hur jag kan vara så här sjuk hela tiden? Jag har haft förkylning nästan nonstop i vad kan det vara?3 månader nu? Det är sjukt och bissart! Och ändå har jag inte gjort konstiga saker som borde göra mig sjuk, vad jag vet iallafall. Det är ju en sak om man har kvar lite snuva eller så som man vanligtvis brukar ha kvar.. men nej här är det feber och hela paketet som kommer tillbaka. Någonting är allvarligt fel med min kropp, thats for sure!
Imorgon ska jag till läkaren så får man se om dom har en förklaring till vad det kan vara.. tvivlar dock på det men förhoppningsvis så kan de ge mig något vettigt tips eller annat på vad felet är.

Visst jag brukar kunna bli sjuk, men då brukar det vara cirka en vecka och sen så är det färdigt med förkylningar för min del. Men inte det här året. Jag vet inte om det är någon speciell förkylning som går i år?

Väntar på mamma nu som ska komma med tempen och lite sånt och jag ska bara ligga... ska kolla om jag kan få i mig soppa senare.. för äta det är problematiskt i dessa tider också.








Poems



"Håll en lavendellepidolit i handen när du är rädd att släppa taget,
när du vill och behöver ha full tillit till livet självt och låta dig stiga eller falla i oändlighet.
När du reser genom förflutet liv och möjliga framtider på din väg till ett nytt liv,
ett nytt tänkande, en ny existens, ett nytt jobb, en ny partner kan du få stöd av lavendel-lepidoliten.
Den viskar lugnande ord, smeker dig över huvudet och viskar: "Även detta kan du gå igenom".



Let it out



Inte nog med att kroppen ska må dåligt, nu ska även pskyket snart bryta ihop. Jag kan inte förstå hur alla hemska nyheter ska nå en samtidigt, eller under samma tidsperiod iallafall. Helt ofattbart! Jag är mållös... Jag vet inte vad jag ska tänka,tycka eller känna längre.. helt ofattbart!
Man kan verkligen gå under för mindre..
Nu vill jag verkligen bara bort... sätta mig på en stubbe ute i skogen, på med höstkläder... och sitta och stirra ut i fridheten och få bukt med mina tankar och känslor.


...Run to the hills, run for your life..

Later



When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same

'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain


We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain


But lovers always come and lovers always go
An no one's really sure who's lettin' go today
Walking away


If we could take the time
to lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain


Do you need some time...on your own
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time...
on their own
Don't you know you need some time...all alone


I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time...on my
own
Sometimes I need some time...all alone
Everybody needs some time...
on their own
Don't you know you need some time...all alone

And when your fears subside
And shadows still remain
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

1,2,3


Nu är vi framme i mitten på veckan, och usch och tvi vilken vecka. Fy fasen... har inte sovit på två nätter nu på grund av mördarhostan.. jag hostar sönder huvudet så jag dör nästan, usch! Mår inte alls bra, utan har ont i hela kroppen, och i huvudet, alvedonen hjälper inte i princip eftersom så fort jag hostar så gör det ont igen.
Man får ingen sömn när man vaknar MINST en gång i timmen av hostattacker.
Min första tanke när jag vaknade imorse var att jag var nära på att dö.. men tog mig upp ur sängen och till jobbet iallafall. Får hoppas att jag klarar av hela den här dagen.

Tycker inte om förkylningar eller andra sjukdomar man kan få i denna värld, avskaffa detta tack!

In the cold november rain



Nu får det faktiskt vara nog! Förstår inte varför folk ska slita en åt alla håll och kanter. Man duger i viss mån och i vissa tider.. och när man väl visar sig duga då duger man för minsann alla. Det är grymt jobbigt att känna sig itu och känna sig dragen åt flera håll och kanter och inte veta vad man ska göra eller säga..
Det dyker upp nya saker hela tiden.. förvirrande är vad det här är.




"Nothing last forever..

In th cold november rain..

Mayby you need some time, on your own"





Caught my eye


Måndag igen! Idag händer det en jäkla massa! fy tusan. För det första så ska jag bli hjäl stucken efter jobbet, eller jag slutar tidigare idag och ska bege mig som försökskanin. Sen ska jag gå igenom en massa pappersarbeten, så jag kommer vara sliten till döden när jag är klar! Men ack så underbart härligt det kommer kännas efter allt är ordnat och klart, då har jag FULL KONTROLL på allt!
Får se om jag hinner med någon träning idag eller ej.. men men huvudsaken är det andra. Pappa-akuten kommer hem till oss ikväll och ska hjälpa till med tvättmaskinen som så gulligt har lagt av.. hm bra tillfälle.. just när man har ett ton tvätt liggandes hemma.

Hård dag idag, men det är så det ska vara! Hård start på en ny vecka, och ett toppen slut på veckan!

The consert for life


Åh vad jag har varit och snurrat bland molnen en bra tid nu! Jag har totalt missat Ac/dc konsert i sverige i Februari! det kom jag på idag då jag lite impulsivt gick igenom någon blogg. Hjälp! Så nu är jag på jakt efter biljetter, nu blir man en liten snurresprätt!
De här karlarna har man haft med sig en bra tid och jag diggar dom sten hårt! Jag har alltid sagt att det finns vissa personer jag gladeligen skulle stå och tjoa för, och de här är verkligen några jag skulle vilja se!
Jag har avklarat Metallica, och det var bland det bästa jag gjort. Sen är det inte alltför långt kvar innan tiden för herrarna är slut heller, så man måste ju passa på.
Får hoppas att jag hittar biljetter samt får med min far på detta! Det vore sjukt underbart!.. Varför inte göra det till en bra födelsedagspresent för honom? Han fyller visserligen inte jämnt i år. Men det här är en lång dröm för honom och jag vet att han skulle bli grymt tacksam och lycklig om han fick ta del av den här upplevelsen.


Big girls dont cry



Herre hjärtanes för radio!! Oh jag älskar det, men hatar det.. man kan alla låtar efter en kvart och sdom blir inpräntade for life i huvudet men men, all credd till dom ändå! Idag är sista jobbdagen inför en ny spännande helg, dock har jag inte så mycket inplanerat( LOL). Neä, men ärligt talat så är det mindre än vanligt iallafall.
I Onsdags fyllde älskling 24 år, och man var dit och spelade gitar hero, drack socialt 4 öl och åt en massa tårta.
En tårta var gudomligt god!! En lila sådan.
Jag hade världens problem med att hitta present till han, och letade som en tok! Till slut blev det en jättegod massage olja! Så i helgen ska han få en massage, det tycker jag var en riktigt bra present! Riktigt mys för oss båda^^

Den här veckan har jag klarat av 2 körlektioner, samt inskaffat en ny körbok. Så nu blir det till och läsa en jädrans massa läsande för min del, för nu jävlar ska man komma någon vart med det här skiten!! Det är ju bara latheten som har sinkat mig.

Drop dead


Svisch! Denna vecka kommer rulla snabbare än ett speed race i Karlsskoga. Booked too the fullest! Det är vad jag är.
Idag är en bra men samtidigt jobbig morgon. Jag som trodde problemet var borta... Nej det är nästintill bara början..tror jag. Jaja, men man får ta smällarna ibland också om man är en virrpelle!

"When I was just a little baby boy, my mama used to tell me these crazy things!"



Jajust, min vackra fras när jag är eggad och på G!

The biggest thing you ever learn



Nu har jag gjort en fruktansvärd svår sak. Jag vet inte om jag kommer få ångest för detta i framtiden eller känna att det var det enda rätta. Jag tycker det är så svårt med beslut som verkligen kan förändra ens liv, riktigt stora saker.
Men tyvär så måste man göra val och ta konsekvenserna av detta. Jag hoppas att jag gjorde rätt, annars är det verkligen min förlust. Det är mycket som kan gå fel pga det här beslutet, men samtidigt så mycket som kan bli rätt.
Jag försökte tänka för och nackdelar med båda valen, men helt ärligt så kunde jag inte hitta mer fel med något av dem, så nu valde jag bort något som var lika bra som det jag valde. Men samtidigt är det totalt omöjligt att veta vilket av de 2 bra valen som var bäst och egentligen mest vettigast att välja.

Det här är bland det svåraste jag vet, och jag hatar att göra val som är så pass stora och "livsavgörande".
Men nu är det gjort och förbi. Så tack och hej åt det där valet. Nu återstår bara att se om jag gjorde rätt eller fel.

A new day has come

Måndag på nytt! yey!.. tror jag. Denna vecka är det full rulle. Jag ska se till att träna hela veckan, eller åtminstonde komma igång som vanligt igen. Både idag och imorgon måste jag gå igenom mina ansökningar till skolorna nu i vår så att allt är som jag vill ha det innan det skickas iväg nu på Onsdag. På onsdag har jag min första körlektion med en körskolelärare. Jag känner redan nu att jag är nervös eftersom jag bara har kört med min pappa. Men det kommer nog att gå bra. Sen ska jag till doktorn samma dag nästan direkt efter körlektionen. Sen fyller älsklingen år så jag måste hitta en present till han och jag ska även vara social med han på  onsdagskvällen. Det kanske inte låter som att det är så mycket som händer denna vecka men det är en del och varje dag är inplanerad och ihopskrynklad till max.
Torsdag är min lediga dag och då ska jag bara glassa och njuta.

Idag måste jag även kika igenom ekonomin, för nu känner jag att jag är helt och hållet borta. Det blir lite speciellt för mig månadsskiftet november/Devember eftersom jag går ner som timanställd nu den 1/11. Så Oktober lönen ska räcka till 2 månader hyra samt räkningar. Man blir luddig i huvudet av att tänka på sånna här saker. Man vill ju gärna ha stenkoll på hur allt ser ut. 



Helgen var riktigt bra. Fredagen var det vinkväll, idol samt mys! Riktigt bra kväll. Dock blev det mer vin och mer pratande än att kolla på idol. Men det var riktigt trevligt. Lördagen var en lugn dag, låg bara i soffan hela dagen och gjorde ingenting. Sen på kvällen var jag hos älsklingen och vi var ett gäng som skulle kalasa lite grann. Sjukt kul! Och eftersom vi är "In a relationship"Facebook nu så kan man på riktigt säga att vi officiellt är tillsammans!
Vem kunde tro att vi skulle bli tillsammans om man ser tillbaka på vår tid?
Vi träffades i april/maj månad för lite mer än 2 år sen och umgicks intensivt en kort period, sedan bröt vi helt och hållet. Sedan samma år möttes vi upp igenom och firade nyår i vemdalen. Vi umgicks i ca 1 veckas tid och efter nyårsafton bröt vi igen. I början på året möttes vi upp igen, i februari månad. en månad efter att jag brytit upp med min förra gubbe som man hade i 4 år. Vi började ses och har setts sen i februari månad. Dock så har vi inte dejtat seriöst sedan dess, utan det har sakta men säkert blivit mer och mer seriöst. Nu har vi haft 3 månader superseriöst dejtande, och det slutade med att vi nu är flick och pojkvän!:) hehe. Vi har haft fruktansvärd konstig relation hela sommaren och sättet vi träffades på och vår historik är allt annat än vanlig.


Can´t do this to me baby



"You are a warrior. No obstacle can stop you from reaching your goal. You always keep yourself busy. This quality plus your responsibility will eventually bring you success. Your Love, You adore your partner as the number one priority. You value your love one more than yourself. Your love is the greatest of all and your have potential to get married young. "

Cards from the past



Har ni någon gång tänkt på hur fruktansvärd töntig man ser ut i vissa situationer? Jag brukar ofta tänka på hur jag går, eller gör vissa saker, och då går det inte hålla igen leéndet. Jag går som en stuttsande känguru! Men samtidigt så kommer jag ju iallafall framåt när jag går, vilken är huvudsaken. Det finns sjukt mycket som är grymt roliga när man väl börjar granska dem steget längre.
Gud vad glad man blir av vissa människor! Fy vad jag älskar att höra positiva saker av människor som har en betydelse i mitt liv. Som senast igår fick jag höra att en vän var nere, men blev glad och fnissig så fort vi drog igång samtalet med ett hej, bara genom att höra min röst! Då blir man glad att  höra att man kan förgylla någons dag bara genom att vara. För jag har många vänner som gör detsamma för mig så då är det skönt att veta att jag kan lyckas med samma sak.
Jag brukar ofta få höra angående mina uttryck. Hm och jag kan inte riktigt släppa det, hur speciella uttryck har jag egentligen eftersom det är mer än ett 20 tal människor som kan slänga ur sig -" Du och dina yttryck, Hanna", men det är sagt på ett positivt sätt som tur är.
SEN! Fick jag höra en sak som är sjuk sann som jag alltid gör när jag pratar eller skriver. Jag blandar "Jag" form med "man" form, och ofta när jag gör det så pratar jag för min del, men även generellt. Det var lite roligt när man hade en diskution om det igår. Jag vet inte varför jag gör det men jag tror att det blir bättre förklarat då... det blir min åsikt samt generellt beskrivet. Hm låter det vettigt? Jag vet inte men jag kommer inte kunna sluta med det, då jag gör det omedvetet och det funkar alldeles utmärkt. Det vara bara den här människan som upptäckte detta eftersom vi är så otroligt lika.

Äh fy tusan, nu är jag rastlös så det blev en liten radda på något vis, men vafasen allt kan inte vara vettigt, smart eller bra här i livet. Jag ska sluta och fortsätta med arbetet en sväng.


Make it shine








Idag när jag slutar tror jag att jag sak ta och storstäda! Jag är grymt sugen på det nu, och jag kan inte sluta tänka på vissa störande detaljer hemma. Grus i hallen, smulor på bordet, någon fläck på kylskåpet osv.. Usch man blir galet knäpp och tänka på sånt där! Sen måste jag alltid städa om man ska få främmande så man slipper skämmas:)

A night like this



Yey! Fredag igen! Härligt! ikväll vet jag inte vad som händer, egentligen var det inplanerat lite bio, men ska flörta med människan att vi ska stanna hemma och kolla igenom Idol- "Once  you pop, you can´t stop!" Mina idoler det är självfallet Anna Berghagen och Kevin. Och kanske dricka lite vin, äta chips och bara mysa genom kvällen! det kändes verkligen som mitt första handsval.
Då återstår bara och se hur bra min övertalningsförmåga är.
Men bio har sin charm också, och det var länge sen jag var iväg på det, men det känns som om man lika gärna kan dra på den kulan under söndagskvällen istället då inget speciellt händer.

Sen imorgon blir det kanske lite kalasande, samt bowling.. men inget säkert ännu.. väntar på 100%:igt svar nu i eftermiddag!
Men det är Fredag och inget kan vara direkt mycket bättre än så!



Signed in



 Lite julsång på jobbet är aldrig fel! Dock är jag lite tidigt ute måste jag erkänna. Igår hade jag en fruktansvärt bra dag. Inskaffade en sån där kalender, och jag har full koll. Dock är jag feg att skriva in alla saker man ska göra som inte är bestämda till 100 %. Men va fasen dom är till för att kludda i så jag får ju det- + att den är MIN.
Hittade även lite underkläder som var söta, värsta party panties! Fniss.
Träningen  verkar ha gett effekt iaf, träningsvärk för nästan första gången i magen, lite smått problem emd gången... och vilka muskler jag fått!!!hehe nejdå, men någon gång framöver så får man kanske det iallafall.
Längtar till helgen bestyr, men ack så många helger som är uppbokade nu, och det mesta är faktiskt inkluderat emd alkohol. Många födelsedagar , halloween, resa samt jobb fest. Så det är bara att härda ut, och det kan jag.. för jag är härdad!
Får se  om det eventuellt blir lite bowling på Lördag, det var grymt länge sen nu så det vore trevligt att göra det! Men tiden får visa exakt vad det blir.



Fy tusan vad det är mycket som händer nu! Sen kan jag inte bli klok på en viss sak.. och vet inte OM eller NÄR jag kommer att bli det! usch! det här dilemmat är det värsta man kan vara med om. Men som det sägs.. man vill ha sin bit av kakan och man vill äta den med. Eller något åt det håller, jobbigt värre när man har något men vill ha mer, mest eller allt! Men men detta är något tiden får utvisa vad som händer och sker. Inte ens i samband i ett samtal med en klok kvinna kom man fram till någon vettig lösning.

Women And gentlewomens..



Dagen slutar kalas bra 12.00 för moi! Blir en tripp på staden och införskaffa en sån där kalender som jag länge trånat efter. Sen blir livet schemalagt!.. Eller ja åtminstonde lite emr strukturerat.. istället för mina miljoner lappar som ligger i väskan, intryckt i någon låda eller undangömda på kylskåpet. Då får jag full koll vad som händer och sker. Det behövs främst eftersom livet inte kommer vara lika rutinerat som tidigare utan från och med november blir det en stor skillnad och då behövs "komma ihåg" lapparna på ett och samma ställe.

Måste även tillägga.. idag är 3:e dagen då min bantningskur lyckats- Hittills... AKA.. ingen godis bir, chips, kak eller annat snarra tuggande på hela 3 dagar!* applåderar* Idag ska jag även iväg och träna och komma igång med det, för helt ärligt så funkar inte taktiken att sitta på arslet och äta som en uttömd kyrkoherde och tro att musklerna sakta dyker upp. Jag har testat det i några månader nu.. och reslutatet blir mer mot andra håller må jag säga.

Dagens ros går till ögonstenen som alltid säger sånna underbara saker, så oavsett hur fetthullig,irriterad, ful, äcklig eller nere man känner sig så blir humöret samt självförtroendet upptriggat till max efter ett enda samtal!
Tack för att du är en sån underbar person!




Sunshine, sunshine



Kanonväder idag säger jag till er damer, herrar och barn, 1+2=3! På jobbet har man kommit fram till att alkolism är ute och den nya innetrenden är att vara snusoholik. vi är 5 damer som sitter ilag vid vår lilla ö och har kanoners dagarna in och ut. Alla snusar mer än nödvändigt och snusar mer än gudarna skapade människan för. Men det blir lätt så när man sitter still hela dagen. Man ger vardagen en liten extra knuff genom att ge sig själv extra mycket nicotin och kickar.
Men men snus förgyller vardagen och likaså kaffe, och jag gillar det. MEN!!! MEN! MEN! Vad har jobbet mitt gjort med kaffet? va va va va!? Vad har hänt? Kaffet som var så ljuvligt första dagen den nya underbara kaffemaskinen kom! m m m! Var det! Men nu är det inte alls som det ska utan man trycker i sig kalaset för rutinens skull. Och jag är inte kräsen. Jag är egentligen en snabb-kaffe-drickare. Men något har hänt och jag diggar det inte...

The Hearing


Oj vad jag har varit trött och inte mig själv idag. På jobbet är det som vanligt, jag är för lättklädd på mornarna och frsyer ihjäl till en isbit, sen på eftermiddagen komemr mina klimakterie-svettningar och då är mina "lättklädda" kläder alldeles för varma. Puh, vet inte hur jag ska lyckas bli som folk, men vad tusan! Bara gilla läget, för jag är back in buisness!!!!

Idag vet jag inte vart min stjärt tar mig, men det lutar just nu åt soffhållet, ligga och glassa och kanske till och med somna tidigt. Det är alltid lika kul att prata med mina vänner angående sms:en jag skickar. Jag diggar mig själv bra mycket på fyllan när man får se/höra vad man skickat iväg för tokigt sms. Det känns bra att höra att man förgyller några personers vardag med sina knäppa tankar och funderingar i väldigt udda form.
En gång tog jag steget längre och kom till en röstbrevlåda..Den inspelningen är bland den roligaste jag hört.. dock hör man inte så mycket, men jag och snarret sitter och har en riktigt djup diskussion om något.
Här är ett citat som blev inpräntat i hjärnan. Detta är min förklaring till varför jag inte svarade på sms:en eller samtalen..

"-Neä ,men jag var på g3 och dansade så här, dy dy dy dy dy dy! dy dy dy!
 Och sen kände jag något vibrerade i fickan.- Vad är det?
sen fortsatte jag dansa dy dy dy dy dy dy dy dy!"

Walking on Sunshine



Måndag igen.. Helgen har varit kanon! Först en tripp till stugan, umgås med familj och vänner samt få mysa med gosplutten! Lovely kväll var det. Tror den hade en skvätt av allt möjligt, perfekt blir ordet då! Lördagen blev lite jobbig eftersom man fått i sig en och annan grogg på natten och vi skulle vara inne i stan till 13. Men det klirrade vi galant!
Lördagen spenderades med sambon, ett glas vin, och gudarna ska veta att vi pratade, ojojooj! Sånt prat man pratade då det kan man bara prata med den där damen om... vi har alltid varit tajta men slå mig på käften om jag ljuger- Vi är tajtare än någonsin. Alla små hemligheter pluppade fram och det var en äkta girl night! Sedan blev det självklart en tripp hem till skrutten för massa gos och en ovanligt tidig lördag kväll.
Gårdagen var ganska lam men ändå mysig. Åtminstone kvällen. Man for iväg till en vän och kikade en film-Halloween 2, jo det är inte varje dag man ser en sådan film direkt! Och det var samma då , prat prat och prat.. och man kom varandra 100 ggr närmare varandra än innan. Sjukt kul att sitta och verkligen prata om allt och ingenting med sina vänner.

Me Love It!


Men å andra sidan är jag en pratkvarn som älskar att prata om väsentliga saker här i livet. Dock blir det en vit helg nu den kommande helgen... det händer sjukt mycket i Oktober och denna månad kommer rusa iväg snabbare än man hinner hoppa över bäcken och ropa Allan!


didnt mean to make you cry


Ännu en ny dag ar kommit, inget regn idag som tur är. Har fixat fossingarna iag så dom blänker och är fin i den mån fötter kan vara fina. Till helgen ska jag åka bort till stugan för en avslappnad helg, bastu och socialt sällskap med familjen och eventuellt min guldklimp. Ska bli riktigt skönt, fast jag inte kunnat jobbat pga rösten så är jag inte utvilad utan fortfarande ganska slut men ändå rastlös.. så det där är precis vad jag behöver!


"So you think you can love me and leave me to die"

Runaway train













"Du var ensam på en färd nånstans
Du söker efter vad?
Letar länge utan att finna svar
På jordens alla hav
Nu du reser mot en lyckans stad
I över Gud
vet vad
Du har funnit allt som stals min vän,
Men är det ditt rätta jag?"



My life with you means everything


Ännu en dag i hemmet väggar, det känns inte som jag gör så mkt annat. Det är synd synd synd att jag inte kan jobba! Jag vill vill vill! Hur ofta säger man att man vill jobba? Jo, då man varit förkyld halva sitt liv, och när väl huvudet kommer till skott så försvinner halsen, dvs mitt nuvarande levebröd.
Just nu händer många förändringa i mit liv också, om det blir som tänkt så per den 1/11 så är jag inte längre fast anställd utan antingen tim/tillsvidare anställd eller eventuellt rent utsagt arbetslös helt ett ögonblick. Sen blir det studier till våren... Om jag mot förmodan inte skulle komma in på någon skola så blir det hejsvejs sverige!Det är dax för nya utmaningar och äventyr för min del, ut och utforska världen, kanske att jag åker till Afrika en sväng? Hur härligt låter inte det? Man får se, det finns inget som hindrar den med fantasi. Något land flyr jag vägen iallafall, och jag kan lätt surra runt halva jorden. Allt har blivit väldigt hastigt och lustigt gjort, men ja har ju åtminstone förberett min nuvarande arbete.
Sen så fort det händer riktiga dragiska saker så kan man inte annat än att ta tag i saker, man har ju faktiskt bara ett liv och en chans inom det mesta, man måste ta vara på saker, njuta och älska allt man gör och som har med livet att göra, en dag är det din sista.
Jag är verkligen inte orolig för vad som komma skall utan jag är nöjd och glad! Jag vet att saker alltid ordnar sig...haha, som alla vet så är jag en positiv brutt som alltid kan vända de mesta till något glatt och bra. En vanlig reprik ifrån mig är ju " Det ordnar sig alltid" Och det är sant. hur många gånger har du inte haft ångest, varit osäker eller annat och känt att du snart spricker! Jo , då är det bara att tänka på det där... för det är så livet ser ut.
Neä, jag är överlycklig i den benämning att allt är påväg dit jag väntat miig vara i över ett år nu! Happy period.




"Be careful what yo wish for, you might just get it all"