12/7-07

"Dream the same thing every night"
image12


Yey, nu var det nära! Vi klev upp tidigt på onsdagsmorgonen , närmare bestämt halv 6, var lite jobbigt eftersom man inte lyckats med att sova innan 2. Väl på bussen gick det hela bra, tills busschaffören skulle vara snitsig och skämta med oss! De e inte möjligt att vara klar i skallen efter 2 timmars sömn. Han sa att vi satt på bussen på fel dag, och så började han riva..... happ! men sen sa han att han skojjade, jojo, för vi tyckte det var det roligaste vi varit med om. Snitsig karl!
Bussen körde saktare än en snigel som föder barn. Vi varierade mellan prat, musik( som man fick ont i öronen av) och äta. När maten var sluten drack vi ihjäl oss, tackar gudarna för toaletten i bussen, utan den skulle vi aldrig kommit fram. Väl framme i Sthlm- busstation stod vi snällt och väntade med fullproppade, jag vet inte vad väskor som var way too tung! Sen kom Zandras broder och hans vän som skulle vara våra chafförer till hotellet.
Det blev knasigt då chafförerna inte var så guide säkra på Solna, just där vi skulle bo, men vi kom fram efter några snurr i rondellen och evigt vändande i återvändsgränder.
Hotellet var fint, 4-stjärnigt, buisness-svit eller vad man nu ska säga. Jag och Zandra var övertrötta, hungriga och öl-sugen. Vi stormade in i duschen och gjorde oss redo för att gå ut och äta, men först mös vi i morgonrockarna och lyssnade på Iron Maiden. När vi väl var påväg letade vi runt hela området efter en restaurang som Zandra sett till under bilsnurrandet. När vi väl hittade det var det på tok för dyrt, så vi började med en öl, en öl som var billig! Vi blev kvar där några timmar och drack öl. Zandras pojk kom och vi ville ha mat, en korv.
Så vi åkte runt och snurrade och blev vilse. Till slut fick man nöja sig med en hamburgare som var god, men inte det jag ville ha. Hem i säng och sova.

Klockorna ringde 09.00, och vi var zombies. Men frukosten väntade så vi hade inget val. Sen blev det fixning och musik innan vi skulle iväg till Stadion.Vi tog någon öl på rummet och packade en liten väska med allt nödvändigt och vi for iväg! Väl framme var vi hungriga och ölsugen igen så vi hittade en restaurang som var.. hm.. eller maten lät inge god. när halva ölen hade lämnat flaskan och begett sig till en annan värld, ser jag zandras skräckslagna blick. Damn!!! biljetterna var kvar på hotellet! Vi skyndade oss till t-banan och till hotellet! Innan vi begav oss tillbaka unnade vi oss en varsin öl. Puh! Efter detta var man äntligen påväg tillbaka igen, med biljetter och allt. Vi råkade dock åka med första t-banan länge än väntat, så det var bara att hoppa av i ingenstans och byta. Sen blev det restaurangen och en öl innan vi skulle in.
Väl inne på stadion spelade HIM som jag inte lyssnade på direkt men det gick. När de slutade var man toalettakut efter ölen man tagit innan, men man vågade knappt gå, för ingen visste när de skulle börja spela, men jag sprang och hann!:)
Sen kom dom!! Och dom var kung! Då blev det drag i publiken och en själv. sjöng högt som satan och skrek, tur att man har sån fin sångröst^^ . De spelade massa bra låtar,
master of puppets, sad but true, am i evil?, kill em all, unforgiven, fade to black, nothing else matters, The memory remains, mfl:)

image14

Grymma pojkar det där! Helt klart värt och se dom, ville dock vara lite längre fram, nästa gång jag ska iväg på något sådant så ska jag välja ståplats:)

About

"Before you judge me take a look at you"


Har satt plant hela helgen och varit duktig jag. Fredagen var en trevlig dag, vi flickor var hemma hos mig och drack diverse alkoholhaltiga drycker. Tog en sväng in till staden för att utforska krogarna. Stötte på fars arbetskollega och fortsatte till nästa krog.
Det är bra att festa med bara brutts, de blir så mycket bra prat då;)
Händer inte så mycket än, annat än att man far till Stockholm på onsdag.



"Why don't you worry about yourself instead"