Cover you in oil


Superbakdag! Idag har jag varit bra mycket inne i köket! Det blev mockarutor och supergoda älsklingsnötkakorna, med snaskig fyllning i! m m m! Dock blev det bara provsmak för min del och inget svullande. Jag bakade mer för suget skull på bakandets doft och sysselsätta mig. För idag har varit en rastlös dag och ond dag, idag är andra pms dagen och då är smärtan enorm, så något ska man göra för att få bort tankarna på stackars maggen som sliter och kniper!
Mén det ger mig så mycket mer att baka när jag är sugen istället för att äta upp det, sen hinner munsugen försvinna under tiden man bakar också.

Så från och med nu, dvs klockan 19.45 den 30 september så ska jag ta och bli nyttig, så hanna bitch 2009 here I come!
Längtar till målbrottet gått över så jag får träffa kollegorna på jobbet igen och ta igen allt skitsnack man saknat under sin sjuka tid. Det är dumt att jag inte kan jobba nu fast man "psykiskt" sätt är frisk. Det är ju endast rösten som inte hajjar detta.
Men men alla dessa hemmasjukkureringarna jag håller på med måste ju ge någon förändring på detta! snarast möjliga. usch, som att vänta på jultomten på julafton..

Going Numb


Idag har jag varit hemma och bara sprungit runt rastlös, jag har nästan ingen röst så kunde inte jobba idag fast jag egentligen ville, jag vill tillbaka till verkliga livet igen. Och inte gå runt hemma med alla tankarna.. De flesta vet ju precis vad som inträffade i helgen, något sådant som inte får hända! Usch vad tankarna virrar runt när det händer sånna där fruktansvärda saker händer, det gick inte att förstå vad som hade hänt då man på lördags morgonen fick höra vad som hänt...det är nästan så jag inte kan förstå nu heller.
När jag väl tänker efter så har det gångna året inte varit speciellt bra för min del, det har hänt så mycket som gör att jag har så svårt att förstå hur jag lyckats hålla emot tårarna och inte legat i blöta floder varje kväll..
Det som hände i helgen är den 4:e värsta tänkbara saken som hänt under det senaste året, jag vet inte riktigt vad man ska tänka eller tycka annat än att dassa ner sig i tankarna, minnena och hoppas på en bättre framtid.

Nu längtar jag bara på ett nytt år, nya möjligheter och ett helt nytt liv.


Ikväll gör jag lite bullar så jag kan få bort de flesta tankarna på det här negativa, usch jag klarar inte att må så här, men samtidigt så måste man få må dåligt, speciellt under dessa förhållandena..
Bullar och soffan för min del ikväll, te samt någon saltblandning, sen hoppas jag på livet imorn igen.

Happy Birthday!


Jag vill i stundens lidande passa på att klappa mig på axeln, ge mig själv en stor kram och önska ett stort grattis till mig på min 20 års dag! Japp, nu var det 20 år sedan min mor gick runt på tjocken och väntade på "Thomas".
Och nu ligger jag här sömnlös,hostar lungorna ur mig och har officiellt blivit ett år äldre, närmare the twenties,(20 år).
Så grattis än en gång på den underbaraste dagen som någonsin skådats- SO FAR


Hurra hurra hurra hurra!! ba ba ba ba ba baaaa!

All this time


Oj, det var ett tag sen jag rörde en dator nu..Febern har gått ner nu. Halsen e klart bättre än den varit, men blivit ersatt med hosta och toppen på det så klart huvudvärk.  Så det ger belöning det där med att dricka te och honung, fast att det är så sjukt äckligt. Just nu väntar jag på att hälsocentralens telefontider ska rulla igång, men det blir inte förrän 13.00. Ska boka tid för att kolla magen och få sjukintyg. Sen vet inte jag om det finns andra förbisedda faktorer som kan göra att man åker på 2 fökylningar inom en kort period, annat än dåligt immunförsvar och att man är i en smittsam miljö, och självklart även otur.
Imorgon ska jag och hoppas jag att jag kan komma tillbaka till jobbet, allt är så fel när man inte har sina rutiner, och inte kunnat gjort ett enda dugg under hela helgen, jag är undermedvetet stressad hela tiden, och man får nästintill panik. Usch vad jag hatar sånt här. Egentligen ska man bomma igen dörrarna i en källare utan klocka och bara ligga, sudda bort tankarna och allting.
Det är framför allt en sak jag får ångest för, det är när folk inte kan tro på uppriktighet, eller tror sig veta något de inte vet. Då vill jag bara springa dit och bevisa hur det minsann ligger till! Men men vad fan livet sucks ibland, det är bara acceptera.. nu ska jag ta bort dessa j*vla tankar och fokusera på att bli frisk och inte ha ångest eller dåligt samvete, för jag har ingenting som jag behöver ha det för, sen vad människor i denna värld tycker och tänker, det är helt oväsentligt. Fast jag inte riktigt kommer att klara det så måste jag det, varför känna skam för något som inte är skamligt?
Det finns mycket här i världen som man inte kan göra något åt, då får man bara acceptera, leva i nuet och göra sitt yttersta för att klara situationen.

A Lady


Crybaby




Så där ser jag ut nu, jag gråter! och jag svär och jag är död...
Fy fan ingenting har blivit bättre, bara värre. Kan inte svälja, kan inte andas genom näsan, utan därigenom rinner det forsar av sånt vi ska låta vara onämnt, och det är av tjocklek XXL, jag andas genom munnen och låter som en ansträngd tvåhundranioåring, huvudet dunkar och hjärnan har lossnat från sin rätta plats, så stå upp eller göra någon rörelse är bara att glömma! JAG ÄR SÅ ARG!
Jag kan inte sova! Jag är hur slut som helst men det går inte. Hur ska man kunna det när man inte kan andas utan behöver andhjälp och med alla andra problem. Neä, jag blir bara arg när jag är sjuk! Jag vet inte om jag är själv om detta, men jag svär, riktigt ordentligt när jag är sjuk, oavsett om jag är själv eller i sällskap. Åh!!!!
Men tyvär är mitt liv inte bättre än så

Sen har jag världens ångest samtidigt också. Hade ett möte med jobbet för inte så lång tid sedan, just angående min sjukfrånvaro. Visst jag har haft oturen att råkat ut för 4 förkylningar under mitt år där (4:e gången nu denna gång), 2 magsjukor och resten av tiden har min mage varit uppkäftig. Men ändå, jag är en av dem som varit sjuk mycket under en kort tid där och man förstår att de vill följa upp sin personal, vilket är tummen upp! Jag har en i min närhetet vars personalansvariga inte verkar värna om sina medarbetare, oavsett hur ofta, hur länge någon på det bygget är sjuk så händer ingenting, ingen uppföljning, inget möte eller något! Så därför tycker jag det är bra att det finns på mitt arbete, få bolla lite med chefer osv hur är allt i livet, kika kring faktorerna kring sjukfrånvaron, så både jag som medarbetare och de som är chefer får en inblick i hur allt är, komma varandra närmare och känna samhörighet till sitt arbete.
Men jag blev iallafall tvungen att skicka sjukanmälan via sms och mail denna gång igen, för jag vet inte om eller ens om när jag kan lyckas somna, för som det är nu kämpar jag bara med att försöka andas och att lugna mina nerver. 
Jag tänkte höra av mig redan i eftermiddags till dem, men jag trodde att det skulle bli bättre, men schi fick den blåögde. Jaja, nu är det inte så mycket att göra åt detta annat än att försöka överleva, och hamna långt efter schema med allt jag skulle ordna denna helg. Fruktansvärt dumt och synd! Det blir sängen non stop.....



Give my all


Idag fick jag sluta efter lunch, eller det blir ju snarare innan lunch.. och tack gode gud för det. Jag har legat i sängen sen jag kommit hem och varit halvdöd och även lyckats slumra till. Nu har jag vaknat och kan inte påstå att livet är allt för lockande, har ångat ansiktet, tagit c-vitamin och alvedon mot huvudet. Nu ska jag svepa en massa te och ligga ner och hoppas på det bästa. Jag hatar det här, verkligen hatar! Blir jag inte bra nu omedelbart då går jag under, hinns inte!




Det är så här jag känner för det väsen som gör att man kan bli sjuk och känna sig så här klen, just det!
F*uck you och kör upp något där bak tack!


Rise up!


Idag är det Torsdag, dvs en hel dag + denna innan det vankas helg på nytt! Imorse var det allt annat än bättre med halsen och huvudet, men kom till jobbet ändå, det funkar hyffsat än sålänge eftersom det är relativit lugnt. Förhoppningsvis så efterfrågas det senare om att gå hem lite tidigare så man får vila upp sig en aning. Men snart är det ju helg så då får jag hoppa ner i sängen och vila, inte för att jag vill det men jag måste nog göra det. Inte mycket och göra om man inte mår riktigt bra.

Oh vad jag älskar att så på IDOL! Vi kom fram till igår att Anders Carlsson är en människa som verkligen utstrålar sex. Så fort kameran riktar in sig på han och man ser hans ögon och blick då ser det ut som att han är galet sugen på den han ser framför sig! haha haha, ojoj helt ärligt, kika på det nästa gång så ser ni att det är sant!

A whole new world


Jo men visst! Den låten har gått på repet nu på morgonen, om och om och om igen! Hela promenaden till jobbet fick mina öron höra denna underbara låt!Åh jag längtar till nästa vecka, då händer det så otroligt mycket! Helt sjuka grejer mina damer och herrar!
Kommer eventuellt få en till ny sambo här i månadsskiftet, men jag vet inget med säkerhet ännu.. allt runt omkring en nu är så fruktansvärt luddigt och det är många bollar i luften. Hatar att ha det! Åtminstone om det är luddigt och olösta för tillfället, annars älskar jag att ha saker att göra.
Jag har börjat söka lite till skola nu, på studera.se, men det verkar som jag måste skcika in mina betyg eftersom de inte dykt upp automatiskt, och det känns jobbigt. Jag vill ha allt löst och på det absolut lättaste sättet! Visst sätte ett frimärke på ett kuvert kan jag nog överleva utan värre skador men ändå. Sen måste jag skicka in vissa separata ansökningar då inte alla utbildningar är kopplade till studera.nu. Så det är en del stök nu. Sen att man även måste välja första handsval, hur lätt är det att veta vilken ort man helst vill bo i eller läsa i? Tack att man åtminstonde kan ändra den ansökan till och med i mitten på Oktober, för ändringar det kommer att ske! Sen var det vissa linjer som ej hade kommit igång med sökningarna för VT2009, så man måste hålla ögonen öppna!
Imorgon ska jag se till att bege mig till körskolan, boka lite körlektioner, plugga lite teori och komma igång! Snart är jag gammal tant och måste banne mig komma igång med det där! Så jag SKA SKA SKA SKA!

Men allt går bara mot ljusare tider, och nu känner jag mig smått på topp! Förutom att jag håller på och bli sjuk, idag vaknade jag med slem i halsen och ont och svälja.. och jag vägrar bli sjuk igen, jag har framför allt inte tid att vara sjuk nu! det är för mycket som händer som måste ordnas och för det krävs koncentration på hög nivå!
När jag kommer hem från jobbet ska jag svepa alla tänkbara äckliga drycker och hoppa i sängen och vila så skallen blir som folk igen.


The greatest thing you ever learn..


 Ibland är man bara ett vrak och det måste man vara, man måste tillåta sig själv att inte alltid vara på topp.. fast man önskar att man alltid kunde vara det. Jag har så fruktansvärt kloka människor i min närhet som verkligen gör livet för en, utan dem vet jag inte vart man skulle ta vägen. Livet skulle verkligen inte ha samma mening som det har i dagsläget. Oavsett vad det är så kan man tjata,knata, klaga och få deras öron att blöda och deras sinne att tappa besättningen, även fast man gör detta så finns de fortfarande där med stöd och råd. Ja.. vad skulle man egentligen göra utan dem?
Neä, det skulle aldrig fungera.
Igår fick jag ett av mina livs klokaste råd av en person som verkligen betyder allt. Det är inte första gången denna människa ger mig råd som får en att verkligen fundera. Usch, man kan fälla tårar för mindre.

Idag är en ny dag i mitt nya liv- på riktigt. Helgen har varit väldigt händelserik och gjort att man fått upp ögonen på ett helt nytt sätt. Men idag måste jag även ta tag kring ansökningarna till skola och allt annat, men helgen har inte riktigt varit den rätta tidpunkten att uträtta dessa ärenden pga av det som hänt.  Men idag är det till att börja på ny kula.

As if it seems


Hur kan detta hända?
Jag är omvandlad från en go gumma till en hemsk kärring med ångest och ilska! Jag kan säga att jag är förbannad som fan, och är man förbannad då är man inte bara arg, då är man sårad, nere och känslosamt instabil.
Tack för den hörrudu eller hörruni eller allihopa.
Gr säger jag!

 
In Your Face!

Way of the world



Lite vila på det här så.. ojoj, nu har jag haft en dag full med aktiviteter, städat,målat, bakat och lite annat smått och gått. Nu är det till att ligga och ta det lugnt ett tag. ÄLSKAR sånna här dagar då man gör verkligen allt!

Dreams come true



Tjohop!! Kvart över 07.00 var Hanna uppe ur sängen och hade hunnit slagit på musik! Lovely! Har hunnit med grymt mcyket idag! Men nu är jag sjukt rastlös och vet inte vad jag ska göra.. försökte mig på att vika kläderna i garderoben.. men det var inte det jag var sugen på så avslutade det med att mula in allt igen. Nästan allt är färdig målat där nere och jag vill måla, måla, måla måla!! Måla saja!
Är grymt sugen på att måla om hallen, men innan jag gör allt jag vill göra så kan det vara bra med lite respons från sambon... he he.

Ska nog ner igen och måla mera! Men allt är ju nästan färdig målat så det blir svårt.. men jag hittar alltid något som kan behövas piffas upp!

Ne fortsättning med rödprickiga byxorna, den ännu vita toppen, och fetmagen som hänger ut och svänger med mina moves!





*Och nu lite mer kaffe!

Get away



Jag läste tidningen nyss och funderade lite angående en artikel jag såg på aftonbladet angående skolk-

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3284681.ab


Jag är emot detta, eller ja, det beror på.. lägger man in det under gymnasietiden så visst! Då funkar det! Då har ju de flesta flyttat hemifrån, blivit myndig och ska kunna ansvara för sig själv och sina studier. Dock anser jag inte att det skulle kunna vara aktuellt innan dess. Tänkt själv att behöva förföljas av sina misstag i yngre dar hela livet, troligtvis få problem  med att söka jobb osv. Visst det är inte acceptabelt med skolk, men samtidigt så har vi alla varit mindre mogna, eller rent utsagt omogna, och då anser inte jag att man ska bli drabbad av detta. Oftast finns det bakliggande faktorer som gör att en person skolkar också.. snarare så anser jag att det behövs läggas mer tid och resurser för att lösa detta istället för att svart på vitt få ett hinder för framtiden.
Alla måste ha rätten att vara barn/ungdom vara omogen och göra en massa tok för att lära sig och mogna på sig. Jag skulle då inte vilja ha alla mina misstag nedskrivet  i ett dokument för världen att se.
Men det är bara vad jag tycker..

Long, long time ago


Idag är "sista" dagen innan lite freetime, känns bra. Måste bara säga att jag tycker synd om alla stackarna som blivit sjuk nu, ligger snorar, hostar , smärtor i hals och är allmänt dassiga, hoppas ni är tillbaka på fötterna inom kort!
Det verkar bli lite annorlunda än beräknat nu framöver.. han som åker blir eventuellt kvar i samma land som mig ett tag längre än det var tänkt från början- Jippi! Och även ändring på ort, så han blir nog närmare mig än tanken var från början- Jippi! Sen får man se hur det blir om man kommer hamna i samma sits som dem sen eller ej. Det enda jag vet nu till 100% är att ansökningarna till skolorna ska ansökas nu i dagarna, hela helgen kommer att användas till detta vettiga ämne! Hoppas jag...

Fy tusan vad jag haft det bra igår! Hem tidigt och äta upp hela kylskåpet och sen bort och ha det mys framför tvn, sen ligga i sängen och prata om allt och ingenting! Underbart! Det är så sjukt kul och ligga och bara prata massa minnen man har, jämnföra erfarenheter och lära känna varandra på djupet, få reda på vem personen var innan och vem den är nu.


Idag blir det film igen, som om jag inte gör något annat. Men handen på hjärtat, egentligen orkar jag inte med någon slags socialism idag utan skulle hellre se mig själv stående i skitkläderna med musik i öronen och en pensel i handen, vara i min värld och göra lite nytta. Men samtidigt så värnar jag varmt om mina vänner och vill självklart umgås med dem, så man får se om jag lyckas slå 2 flugor i en smäll idag!

Sing Along



Idag är dagen slu 15.00! Yes, härlgit värre! Då ska jag se till att få lite vett ur mig. Men man vet aldrig om jag lyckas. På torsdag och fredag fick jag beviljat semester och jaa vad det behövs! Inte för att man ska få någon sån där fjollig utvilar dag, nej nej nej, då ska jag ordna med skolor och sånt trams Jajamensan, nu ska jag bli en vuxen dam med fötterna på jorden!

Troble water



Redo för sängen är man nu! jajemän! Ska kolla hysteriskt på någon av mina älskade karlar innan jag ska nanna, precis som vanligt, my own little baby sitter! Peter griffin eller Homer simpsons.. finns inga bättre än dom.. fanns de på riktigt skulle jag utan tvekan slänga mig framför dom och fria på mina bara tår!
I början av mitt liv kunde jag inte sova med ljud på eller något lampa tänd, då skulle det vara bläcksvart och tystare än i graven. Det ändrades efter lite "imitationsinlärning", exet hade ALLTID på en film eller någon serie innan läggdags.. och det stängdes inte av efter han tagit emot besöket av John blund heller. Nej, det var jag med bitter min som vaknade till mitt på natten eller senare och stängde av skiten, och sedan efter en stund lyckades jag trolla mig bort till drömmarnas värld på nytt. Var det inte något av detta så var det spelandet som väckte uppsyn i hela rummet. Till en början bodde han i en etta, och jag var mer eller mindre inofficiellt inneboende där.. så det var svårt att undvika det där, och sedan bodde vi ilag med datorn inne på rummet. Så många gånger jag lidigt, plågats och klagat på allt detta! Men efter fyra år så lär man sig att ändra sitt beteende, och nu kan jag nästan inte somna utan någonting påslaget, det ska vara om jag sprungit 12 mil och inte sovit på 24 timmar, då behövs det ingen film eller serie för att få fram mina trötta porer. Eller om man sover tillsammans med någon, då blir man lugn och rofylld direkt och somnar på stört! Så jo, man blir som man umgås och man lär sig genom att göra det andra gör. Jag har iallafall blivit sjukt förändrad gällande massa saker under denna 4 års period. Även gällande mitt vakningssätt. Snooza,  är inte något fenomen som funnit i mitt liv en lång tid, nej nej nej! Detta är något sjukt dumt jag fått för mig att börja med på senare tid. Alltid har jag varit den som varit uppe i god tid( alldeles för lång tid innan mina aktiviteter dragit igång) bokstavligt talat F L Y G I T upp ur sängen när klockan ringt och direkt, sakta men säkert gjort mig iordning för det som komma skall. Now on the other hand... snooza in i det sista, sakta men sker kliver jag upp och stressar mig igenom morgonens rutiner för att desperat skynda mig i väg till stället jag ska befinna mig. Konstigt hur förändrad man kan bli under en kort tid..
Neä, på ett sätt måste jag nog erkänna att jag har en viss åldersnoja, men den dyker bara upp så fort man  pratar gamla minnen. Konstigt men sant, men samtidigt så är jag mycket väl medveten om att det inte finns någonting att vara nojig över.. jag menar, jag har sett framemot 20 årsdagen i minst 6 år...den dagen då man får göra "allt", köpa tobak själv, gå på krogen och träda in i bolagets gröna väggar. Dock är det inte lika eggande som man tyckte den dagen då man var en fjortis tant, men ändå, kul att befinna sig där man önskade att man var för 6 år sen.

Nog om det där nu! Jag har lagat världens mummsigaste mat idag iallafall, ris(!!!!!!!!!!!) och korvstroganoff-Mhm! Och jag och damen har gjort hemma gjorda stutsbollar och lekt med dem.

Feel the...?


Jesus, vad jag är trött idag! Skulle kunna sitta här och gäspa för bra mycket mindre! Frågar runt på nytt om man kan få ta ut någon fler semesterdag nu i september, denna månad då verkligen ALLT ska hända.. och det kan ju inte vara sånna där vanligt lugna saker, neä, utan pangbom bom bom! Allt jobbigt och slitigt händer nu. Yes!
Hur ska man lösa detta?
Jo, jag stoppar huvudet under sanden, kollar på kineserna på nedre halvan av jorden och hoppas jag blir räddad av en prins på en flygande padda!

Jag vet att jag har sagt det förr, men jag säger det igen. Idag är första dagen på mitt nya liv, mitt nyttiga liv! Jo, vi får avvakta och se hur länge jag håller detta senarium..

Neä, nu ska jag ta och försöka liva upp dagens tillvaro och hoppas på det bästa, för idag är inte min dag.. men med ett leende på läpparna och min alltid lika positiva inställning så brukar oftast de värsta dagarna bli till det bättre!

I kissed a girl



Neä, ingen kan nog ana vilken låt som nyss spelades på radion och satte sig i huvet på mig...
Lol på mig, och ett lol på dig!

Imorgon tiggde jag åt mig en semesterdag också, så då ska jag minsan lära mig lite evtt och etikett! .. Hoppas jag. Hoppas att jag får iväg mitt feta arsle till körskolan så jag kan boka lektioner och plugga lite teori.. men man ska inte ha för höga förhoppningar, för denna stjärt är inte lätt att dra iväg med!
Sen kanske jag kan lyckas få för mig att måla klart ner mot källaren också.. det luktar död apa i hela huset så fort man öppnat färgburken.. och den lukten som äntligen hade lagt sig..
Så nu ska jag försöka lägga på ett kol så att det blir färdigt så man kan ge huset en ny luktagott kur!


Jaja, men man ska inte sopa mattan under golvet.. utan man får se hur mycket jag lyckas, orkar och hinner under morgondagen... det är ju såå mycket mer jag skulle behöva göra!


You got a smile


NU luktar det nyfärgat! Minsan! kan man tänka sig, en vända på stadens gator efter jobbet och lösade bort en massa pengar på allt man behöver + lite till. Bland annat så blev det en labrettstav som impulsivt tilltalade mig.
Så nu har man minsan hål i läppen oxå:) Grym svår men ack så lättläkt den verkar vara.. lite spänning i tillvaron.. hoho

 Denna länk is the worlds greatest! Fick den för en många herrans år sen av min gamla karl, och det går tamme gudarna inte sluta digga och sjunga när man hör den! det helt enkelt svänger mellan skinkorna!


  http://www.superlaugh.com/1/cant.swf


Growing



Hoppsan Kerstin! Idag vill jag bara klaga en massa känner jag, hihi Nejdå! Men lite ändå.. allt är kanoners som igår, kanske inte lika på topp ännu men har ej hunnit få i mig lika många kaffekoppar;) SÅ dagen går framåt!
Dock vill jag klaga över onda magar, fy tusan! Idag är den 4:e dagen som magen är ond, svullen och mupp som en kyckling. Man ser ju ut som en höggravid tant från bryssel, men nej, jag är inte bitter.
Fattar inte varför det ska vara sånna problem i denna värld med magar. Men men alla har ju sina "Akilleshälar".
Och fast jag vet att jag nog inte skulle gilla det, så skulle jag hellre se att jag hade smärtor någon annanstans än i magen, jag skulle "klara det bättre".
Säger jag nu...

Nedå! Men nu ska man inte vara en ananasstjärt och klaga, utan nu är vi glada och allerta och LER!

One night


Oh vilken dag! sjukt bra dag, lyckades promenera både till och från jobbet idag, helt sjukt duktig är jag! Väl hemma så målade jag på som en tok, det är nästan klart, fast ändå inte.. det är i princip rödfärgen som är färdigmålad snart... men det går framåt!
Nu på kvällen har jag varit en fruktansvärd typisk flicka, målat och noppat ögonbrynen, badat fotbad, filat fötterna och målat tånaglarna ljusrosa^^

Vilken underbar känsla jag har! Nu är jag precis som jag ska vara och som jag är.. så där löjligt äckligt lycklig och vet inte var jag ska ta vägen*Glädjeskutt*. Sådär glad att man inte vet om man ska skratta eller gråta..

Imorgon drar några fler iväg på äventyr, yes... nu närmar sig dagen då mycket kommer ramla ner som ett tungt regn. men inte ens de tankarna kan dra ner mitt humör och mina sprudlande känslor just nu! Nej, det får vänta tills den dagen och till den sorgen kommer.


"I don´t wanna die, sometimes wish I never been born at all"




Btw hur kommer det sig att "alla" innan 20 skaffar barn, förlovar sig, blir make/maka, blir sambo med pojkvän och blir en så där kallad vuxen?Någon som har ett vettigt svar på detta senarium? Visst vi lever i 2000 talet och klart saker och ting förändras, mycket till det bättre, men ändå. Jag vet inte om det är för att dessa människor lever i nuet och har behovet av att bli riktigt vuxen fort, eller om de bara av dumdristighet gör dessa saker. Vill inte dra alla över en och samma kant, för visst vissa människor är menade för varandra och så pass mogen och erfaren att verkligen stadga sig i tidig ålder. Men det är inte en stor skala av den skara som jobbar sig framåt i livet. Själv kan jag säga att jag är fruktansvärt nöjd över att ha det som jag har det. Visst jag har funderat över knoddar, förlovningar, giftermål osv.. men det har varit mer tankar.. dessa saker kommer inte förrän förhållandet utvecklats såpass väl att man känner varandra utan och innan, men ända saknar,längtar, åtrår och älskar varandra. Och sånt tar tid.. inte ett år.. inte 2 år.. utan mer än så. Sen måste det ekonomiskt se rätt ut. Och det som förvånar mig mest det är att de flesta av dessa personerna inte varit ilag speciellt länge, (Nu utgår jag efter bekanta, bekantas bekanta, vänner , de i ens närhet eller de man hört talas om)någon enstaka av dem har varit det i cirkus ett år.. hur väl känner man någon efter 1 års tid?
Vid den tidpunken sitter ju iprincip nyförälskelsen fortfarande i.. och alla som varit kär vet hur det är då..
Neä, jag klarade av ett alldeles utmärkt bra förhållande i 4 års tid, och det blev ingen ring, inget giftermål och inget barn.. dock blev det sambosenariot efter 3 år tillsammans. Vi grät inte floder för det, utan hade det alldeles ypperligt.. och efter cirka 3 och ett halft år pratade vi kring förlovning..men annars så, kalla mig gammalmodig.. njöt vi av livet, varandra, nutiden,det vi hade, det vi kände. Det behövdes inget annat för att få oss eller andra att förstå hur mycket vi älskade varandra.


Neä okej, tyst på mig! God natt lite senare när man lyckats få en dejt med John Blund.. vilket kommer ske när resten av Sverige somnat... sist som alltid! F*n ska stämma karl!



Run away



Poh! Ny vecka blev det fort!  Helgen var alldeles kanoners! I fredags blev det någon öl, fast man endast skulle haft det mys! Men de 2 karlar som man desperat försökt umgås med sen man avslutat  nian var i närheten och kalasade, och firade en av dem som blivit pappa i början av Augusti!- GRATTIS! Då kunde jag inte tacka nej, sjukt kul att ha karlarna tillbaka igen! På annat vis än lite msn trams en gång per månad.
Festandet fortsatte alldeles för länge, precis som vanligt, åkte till marieby kring 3 på natten.
På lördagen blev det åka bilmys, som det så fint heter, en liten tripp och fixa bilen, kikade på snyggbilarna som for runt staden och sedan.. (Ooops!) en öl eller 5, eller 3, eller 10, eller 2 på kvällen.

Slitig helg, lite sömn och med aktiviteter non stop så är jag konstig nog på topp! Kanske inte riktigt igår eftersom man inte kunde få för sig att somna på söndagsnatten, men inatt sov jag på drömplatsen och då kan man inte vara annat än glad!

Idag blir det mer målning eftersom vi körde och hämtade mer i söndags, så nu har vi nästan ingen bortförklaring att bara ligga (like that would happen). Så när man kommit till sin bostad blir det på ned de röda, vit prickiga byxorna, svarta,vit prickiga linnet, i med öronpropparna och till och pensla! Kanske man även kan städa bort all lort där!
Sen så är det så här..man har bojkottat det fina försöket att bli nyttig! Man har hållt på i cirka en vecka, och det blev dyrt! skulle man ha så i en månad skulle lönen få dimpa ner i burken direkt, no questions asked!
Ville bara säga det att jag är på topp! Man skulle inte kunna vara på bättre humör än vad jag är idag, allt är verkligen perfekt och helt U N D E R B A R T!
Nu är det inte länge kvar tills den såkallade dokusåpan drar igång också...känns konstigt att vara del av det, men det ska nog gå bra, förhoppningsvis som man själv önskar och vill, men i verkliga livet kan allt hända. Spännande!


"I survived!
But i dont know how.."