Make me Youtube famous



Gud vad folk kan vara patetiska ibland, vissa gör verkligen allt för att synas och höras.. yack. Men visst, alla hamnar ju inte på sånna sidor genom att själva lägga upp homemade porn direkt...och youtube är ju inte en sån sida direkt.
Utan självklart lägger många ut roliga saker de sett och fått på film.. fyfan, jag kommer att tänka på alla gånger jag och sambon varit ute på bus på staden.... ojoj.. när båda var singlar.. jisses..*suck*.. Ja, det var ju inte direkt en vacker syn. Men satan så kul vi har haft! Och det är ju ändå det som räknas, men det vorde sjukt kul att kunna se en från någon annans ögon ibland.
Däremot så finns det många andra sidor som tillägnas den härliga(?) porren. Jag vet inte om det har att göra med kass självkänsla eller om man helt enkelt ÄLSKAR uppmärksamhet. Men vafan, många som ser ut som juckapella i mjukisbralla, raggfrilla, finnig och nyduschat i en ospolad toalett kan mycket väl få uppmärksamhet av grabbsen, eller bruttsen beroende på vad man nu är ute efter eller gillar.

Jaja, jag hoppas min kamera ska bli som folk igen.. jag tror inte den är det, men jag ska inskaffa batterier... för dom går alltid åt!! Jag fattar inte vad man gör men dom ryker lika snabbt som glödlampor..
Jag vill ju ta lite nya kort, och man borde ju rent logiskt kunna ta kort med den så länge det är ljust ute.. för vad jag vet än så länge så är det endast blixten som har ballat ur. Dilemmat får kvarstå tills jag orkar ta mig på affären och inskaffa batterier... men jag håller tummarna och lilltån krossad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback