Hemma igen

Men ska det va så svårt att få nån nullning här ikväll?


Nu har man kommit tillbaka till sitt Sverige. Snabba ryck gick veckan men det gör inget för det var riktigt nice därnere. Första dagen la vi beslag på baren i hotellet, kvällen slutade med osammanhängande engelska och halvöppna ögon 6 på morgonen. Första natten var varm men bra. Det var ett mysigt hotell med trevliga folk och mysig pool, som var kall som satan efter en kvart i solen. Vi slappade, åt massa mat med kilovis med ost, drack öl och hade det varmt och gott. Vi stötte in i några av grannlandets bästa partyprissar som kickade igång oss till fest. Så efter mötet med dom blev det svängar ut på alla tänkbara nattklubbar i Golden Sand och mer dricka. Tror jag hann med att testa på alla drinkar som fanns på menyerna, dock var inte alla lika tänkbart goda som After Shock och baileys, men dom fick duga. Vi kom även in på någon läskig nattklubb med den äckligaste white russian jag druckit, så vi stack. Blev dock inte alltför mycket sola men man fick kanske lite färg iallafall, man ska inte klaga, det finns dom som aldrig blir bränd på stjärten. Stringbikinin blev ett måste efter besöket i Varna och den stekte jag i hela Fredagen innan hemfärden, men det gav mig bara en ond natt på rygg och stjärt.
Ligga på stranden var drömmen, vit sand, svalkande vatten med höga vågor som man studtade i, eller snarare studsades bort ifrån. Vi for även iväg en sväng till Albina och kikade, men det var inte mycket för världen att se men alltid något. Helt underbar resa var det och som jag sa innan så visste jag att en vecka inte ens skulle vara i närheten av att räcka för mig, kanske för min älskling dock, som brände sig rejält sista dagen på beachen.

Hemfärden blev 2 timmar försenade och vi anlände till Arlanda 2 på natten trötta som aldrig förr, checkade in på ett hotell med himelska sängar och ett mörker utan dess like. Vi hade inte sovit så skönt de senaste dagarna.
Väl hemma i Östersund var vi på lördag kring 22 tiden.
Nu är jag så otroligt rastlös hela tiden eftersom staden är dödare än dödast , visst det är söndag men lite go kan det väl ändå vara?
Det blev iallafall kina med några nära kära och lite film efter det:)

Another day

Idag klev man upp i solskenet och gick och ta sig vid poolen, massa skont var det minsann!! sen gick vi en runda kring stranden och kollade pa saker. Jag kopte en handuk med tre rumpor pa som var en heting av det varsta slaget.Nicklas daremot shoppade pa som en tok, 2 trojor blev det, 1 handduk och lite smatt och gott. Nu ska vi ata hur mycket vi vill som ar grillat!! med en ol till det med saklart!!

Another day

Idag klev man upp i solskenet och gick och ta sig vid poolen, massa skont var det minsann!! sen gick vi en runda kring stranden och kollade pa saker. Jag kopte en handuk med tre rumpor pa som var en heting av det varsta slaget.Nicklas daremot shoppade pa som en tok, 2 trojor blev det, 1 handduk och lite smatt och gott. Nu ska vi ata hur mycket vi vill som ar grillat!! med en ol till det med saklart!!

Out on the run

Nu sitter man i varmen med sin alskling! Blev jobbigt igar da man skulle sitta pa arlanda i massa timmar. Nu dricker man nagar goda drinkar, one called natt som var blatt och var god, den nu ar gron och ar god den med, assa Baeyjleys i massa mangder for de e de skit. Imorn blir de stranden och massa sola. idag var vi massa trott da vi inte sovit pa hur manga timmar som helst. vi ska aven hitta lite roligt och kopa. och massage!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mina damer och herrer, i know im the hardest person walking in this flipflop

Woho!

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeeenteeen! Fy fan vad jag e bra!

Och bra är jag, och studenten har jag tagit. Nu var allt det gamla slut och allt det nya kommer in. Jag e en stor flicka banne mina dar. Väntar på pizza nu som jag ska smälla i mig för andra dagen i rad, mumms!
Vi hade ju iallafall det hårdaste flaket och de hårdaste folket i det. Det som var mindre bra var att jag hade väldigt ont i halsen när jag vaknade, men tur de för då blev man inte aspackad och sne, utan nykter till så stor del det går efter några öl och glad. Nu på fredag åker jag och min älskling iväg till Golden sand och glassar i sol och bad och annat skoj.