From reality

Välkommern juli månad! Åtminstone om någon dag, känns bra? Vet inte vad jag tycker, blir mycket jobb i sommar för min del, för någon riktig sommarsemester har det inte blivit och kommer inte heller att bli. Har haft en bra juni men några lediga dagar, men även någon sjukdag. Har kikat på vad som komma skall, nu gäller det att prata igenom allt och verkligen diskutera igenom allt. Kan inte påstå att jag är nöjd med mina presteringar den senaste tiden, för jag är så grymt lat, seg och kan tammefan aldrig somna när man ska eller behöver.
Skulle behöva slå mig till mig själv hårt som attan! Smiska och skälla på!
Efter sjukheten åkte man till Karlstad och 40 års kalas på nytt, denna gång för min farbror. Var roligt att åka ner och hälsa på, helt underbart hus han bor i! Härligt ställe. Var ett hus till salu där, flytt kanske?:) Haha.. eller inte, utgångspriset för den lilla kåken låg på 2,1 mille.

Men ärligt vad gör du? Sätta upp lite mål kanske? Eller inte? Det är alltid bra att ha mål, dock är det då man kan bli besviken. För klarar man inte målen så måste man sätta sig ner och spruta tårar.

*Körkortet - När ska denna dam sitta i förarsätet utan en grön skylt i rumpan?
Jo, när jag tar grepp om en ny bok, och går till körskolan. Och även bokar in lektioner med lärarna på skolan.

* Plugga - Vad?När?Hur?Varför?
 Okej, helt bakom flötet är jag inte (hör och häpna)lite ideer har jag. Ska söka en hel drös till våren,  oavsett om det är mitt öde att plugga då eller ej. Huvudsaken är att jag söker det jag vill + lite annat som jag har sug på.

*Utlandet - ?
När ska jag som redan innan gymnasiet dregglade, längtade och trånade efter mitt efterlängtade land åka? Det handlar om möjligheterna i ens liv. Så varför ska det dyka upp nya hinder som håller en kvar när det starkaste försvann?


                                          



Har kikat igenom min sömn de senaste dagarna. Oj! Jag sover minsan inte som man ska. Inte för att det var en överaskning för min del men.
Nanna tider de senaste dagarna(sista och första blicken på klockan)

Måndag: 04.00-12.45
Tisdag: 02.15-09.15
Onsdag: Svårt att säga tid, febrig och sov små minuter och vaknade omvartannat, mer små tupplurar hela natten/dagen
Torsdag: 02.10-12.15  lik onsdag i övrigt.
Fredag:07.25-12.15
Lördag:02.15-10.45

Nu måste jag göra något åt det där, kan uppdatera nästkommande vecka med tider också, så får man se om jag skärpt till mig. Men det är ingefär så här min sömn ser ut. Och det är inte bra, vid jobbveckor är vakningstiden inte så pass sen som man ser här dock.

Imorgon är det jobb igen, och tillbaks till verkligheten?

How can I make you smile?

Oh nu är midsommar drömmarna över. Var i stugan med några familjemedlemmar och en vän. Hade en riktigt trevlig afton med god mat, massa sånger, snapsar, prat och hade det bara otroligt bra! Dock är jag ledsen att jag missade blommorna under kudden, ack ack, men inte så lätt att komma ihåg det efter massa alkohol, trötta ögon, utsliten röst, myggbiten kropp och med morgonssolens strålar skinandes rakt i ansiktet. Neä, så jag får faktiskt vänta ett år till.
Men jag har ju kommit på att man drömmer troligtvis om olika varje år, vilket innebär att man har ett år på sig att gifta sig med karln i drömmarna, och vill inte gifta mig detta år, så jag kan hoppa det... för denna gång.
Har varit ledig och haft det förbannat skönt. Hade en superkväll med några vänner, som inte avslutades förrän vid 10 på morgonen, det kan man snacka om att ha kul!! Imorgon blir det Ikea, Gina och en annan massa shopping, och tusenlapparna kommer trilla ur fingrarna på mig. Men vad ska man med lönen och pengar att göra om inte shoppa loss? Ångest...
Neä, vet ni vad, varför ska man känna ångest varje gång man shoppar loss? Jag hoppar allt vad sparande heter och slösar.
Jag ska ju ändå bli rik när jag blir stor......

Har färgat håret idag också, så nu är jag , JAG igen.

                                                               
After                                                        Before                                                      After


Haha, jag vet, jag vet. Bättre vänster kort.. men jag gjorde iallafall ett försök att få till den störtsköna minen jag hade på vänsterkortet. Men jag antar att man inte kan vara så stenhård utan en öl eller 2.
Igår kikade jag och Jeanette på filmer, snackade skit och svullade en massa gottan! Och jag cyklade sedan hem i blåsten och nattens lugn. Fy satan vad lugnt det var.. nästan skrämmande.
Har ni någonsin förstått hur det kommer sig att man kan sitta ute i storm och ös regn och ha ett stort leende på läpparna?

Cant get over you

Ännu en helg är avklarad. Skön avkoppling i stugan med mamms och papps. Några öl, umgänge, bastu, målning och grillning är vad det bestod av. Det är skönt att kommande vecka kommer rulla på räls också, 3 dagar sen är jag långledig. Välbehövligt! Lite firande kommer det minsann bli i helgen, inte minst för att det är midsommar, utan även hyllning till en 40 åring.
Snart är det dax att se över sig själv igen, när man vet att allt är på sin plats. Vad ska nu denna lilla damen ta sig till, vart ska hon bege sig, vart vill hon vara, och vad? det är tankar man borde fundera på och förhoppningsvis finna svar på, tids nog. Men snart så, snart ska jag kika igenom saker och ting, prata runt och fixa och trixa.
Men innan detta kan ske måste det bli ordning på allt annat som har min fulla fokus i dagsläget.
Förhoppningsvis sker slutet ikväll, men samtidigt en början, men en ny sådan.

                                                  

Tusen guldstjärnor till mina underbara vänner och min underbara familj

Tell me you sorry

"Sleep my friend and you will see, the dream is my reality"



"Somewhere over the rainbow
Way up high
There's a land that I heard of
Once in a lullaby

Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true

Some day I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can't I?
Some day I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can't I?

If happy little bluebirds fly
Beyond the rainbow
Why, oh why can't I?"


Older

"A child arrived"


Nu är jag inne på den nya helgen igen. Imorn ska jag plocka ut lite pengar, köpa snus, och springa runt med en kaffe kopp och damma lite. Sen ska jag åka till stugan och ta det otroligt lugnt hela helgen,vara totoalt borta från omvärlden, sitta i bastun och chilla med en öl, och troligtvis ut och brumma i skogen med fyrhjulingen. Mumma!
Förhoppningsvis dyker solens strålar fram under helgen oxå så jag kan få lite mer sol på fläsket^^
I övrigt är det mesta som vanligt, jobb, glada miner, men dock för mycket kaffe på jobbtiden, men går bra ändå, tror de flesta vant sig när jag går över från morgonkaffet till att vara kaffe speedad mot eftermiddagen.
Finns väl säkert mycket annat som händer med men inget som någon annan än damen som skriver detta behöver veta, fniss!
Neä jag längtar tills imorn, lite riktig avkoppling, Usch försov mig i går, hatar det, det absolut värsta som finns. Och usch för sömn överlag. Så denna helg blir det en verklig avkoppling, med förhoppningsvis regelbunden sömn och tillräckligt många timmar per natt.





Nothing can stop us.

"Trodde jag hittat det jag drömt"



Nu är det dagen innan studenten, och jag väntar ivrigt på morgonnatten då man ska inviga de resterande av sällskapet till vuxenlivet. Blir dock en lång dag med jobb och utbildning innan man kan knäcka en öl och köra igång firandet.
Har fått helt sjuka skavsår idag på mina fötter, främst vänster foten, helt sjukt, en stor blåsa under foten på trampdynan(??), en på hälen och den sista stora rackaren på lilltån. Aj ajaj, säger jag bara. Men har gjort fotbad och sprängt blåsorna, så förhoppningsvis har jag liite mindre ont imorn.
Nu ligger jag redan i sängen, lyssnar på massa klassisk barndomsmusik (dvs låtar jag gillade i yngre dar, dock inte behövligt att jag satt med blöjan fastspänd) och jag blir enargisk!
Oh, ska ta så många kort imorgon oxå, och låna en dator som inte vill ta bort alla korten som min vill. nej, jag vill gärna ha kvar korten jag tagit med kameran, tack och åter tack. Måste prata med mina datortekniker hur jag ska ta mig till. Tur att man har sånna stollar omkring sig.

ohh fan, god damn it! Är det verkligen tillåtet att vara så grymt lycklig som jag är just nu! Ohhhhh!!!! Magen bara pirrar av lycka och jag kan bara säga att dagarna är så underbara att det är helt sjukt! Älskar när allt är bra!

Och jag måste erkänna att jag uppskattar varenda underbar guldklimp i min närhet.
Fast jag mycket väl vet att lyckan kan försvinna lika snabbt som den dyker upp, och att det inte är meningen att man får vara lycklig länge. Men nu är jag värd lite lycka efter alla bekymmer och problem som uppstod, existerar, och fortfarande finns.. Men för denna lilla stund ska jag inte, inte tänka på det utan känna av lyckan som gör livet.


Så nu ska jag fortsätta tänka, drömma, längta, vilja, njuta och sjunga innan jag förhoppningsvis kan falla in i drömmarnas värld utan slut.


"Tror du att ensamhet kan dölja vad du känner?"