A shot in the head


Bara 45 jobbminuter kvar!! Sen bär det av hemåt! Längtar,längtar,längtar,lääängtar efter ledighet!!-IGEN:)

Jag vet att jag är en tjatmoster, men alla mina kvinnor har semester ifrån jobbet så jag sitter här helt själ. Ingen att tjata på, gnälla med, skratta med eller bara sällskapa med. Så stackars krökar som får mig på luren denna dag...
Bloggen är min enda kontakt med omvärlden;)

Black and grey

Överasskningar= BRA   Nyfikenhet= DÅLIGT


Jag som verkligen trodde att den här dagen skulle bli lugn! Men icke... det måste ha varit för att jag tänkte för mig själv
- " Guud vad skön dag det kommer vara" och att jag inte tänker börja med skrållet "peppar, peppar" som Sveriges befolkning startat igång med en gång i tiden.
Men nu får man sitta och pina.. och framför allt för att jag och U ska göra något idag, men jag vet inte vad... och jag får inte veta.. och det gör en galen! Så om jag inte skriver något mer, då är jag inlagd på ett  mentalsjukhus i skåne...
Men samtidigt så älskar jag överasskning för det är så roligt!

Imorgon beger vi oss till PBs stuga för lite nyårsfirande, så ikväll blir det packning! Det ska bli härligt att det även detta år vankas firande i en stuga.. och den kommer nog toppa de senaste 3 åren iallafall.

                                                                                                      2007-2008

*Förra årets nyår  firades i ren protest i vår stuga tillsammans med mor och far, samt grannskapet. Inge fel alls på själva firandet. Men de första planerna gick i kras och jag blev sur och ville skjuta upp nyåret och skita i allt ( Tvär och vrång som man är). Men helheten, trots strulet, så var kvällen riktigt trevlig!

                                                                                                     2006-2007

*Året dessförrinnan firades i Z:as stuga som låg  kring Vemdalen.. dagen innan själva nyåret var kanon, med trevliga samtal, trevligt folk och lagomt med dricka. Nyårsafton i sig var rent ut sagt skit. Det går att säga mycket om det, men det jag minns mest är att jag satt ute i 2-3 timmar i kylan och väntade på mina "partners"... som banne mig aldrig dök upp.
Dock var allt ett stort missförstånd från alla parter.. men roligare nyårsfirande kan man hitta.

                                                                                                    2005-2006

*Nyårsafton 2005-2006 befann jag mig hemma hos en kompis mor tillsammans med min vän samt 2 personer till. Vi åt god mat. Men dödare tillställning får man googla fram. Fy vad förbannat tråkigt det var! Inga flytande samtal, stohej utan stelt och trist var det.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag är en känslomässig tant som är ostabil


.


 

Här är Hug-Bert som är min stand-in när älsklingen är borta.


Industrial disease




Oh jag är så fruktansvärt mätt nu! Man ska inte slänga i sig maten bara för man är hungrig. Man blir som ett vilddjur som kastar sig över maten när man är vrålhungrig, det är på liv och död!!
Jag ska ta och införa mina gamla hederliga vanor- frukost,fika,lunch,fika,middag och fika. Då går man aldrig hungrig och man blir inte "pangmätt" utan man glider runt lite lagom mätt dygnet runt! Det om något kallar jag perfekt!


                  

                 Världens sötaste ljus för mörka stunder, som helt klart lyser upp tillvaron.


                      

        Garn och stickor till tidsfördriven vid  händelselösa dagar

                        

                  Presentkort för att stilla shoppingsuget

                        

                      Tjocksockar( "tjocktjockar") Inga kalla fötter i vinter här inte

                         

                      Släng dig i väggen skurhinken! Jag har fotbad!


its a long way


Idag är nog en av de längsta dagarna jag har haft på jobbet. Det tog en evighet innan klockan slog 11.00 så jag kunde få äta lite lunch och få tyst på magen. Nu återstår det 5 långa timmar till. Snacka om att vara låst i tiden!
Men jag är iallafall inte stressad, långt ifrån.. jag är en riktig segknul! Så dagen kanske kommer att gå iallafall om jag har turen på min sida.

Det går bara utför här.. visst jag är inte rätt person att döma, eller framför allt inte en person som dömer andra. Det finns alltid ett skäl ( förhoppningsvis ett smart och logiskt skäl) varför människor gör, säger och betéer sig som dom gör.
Men för guds skull. Visst alla har väl dragit en eller 70 shottar, drinkar eller öl en utekväll. Men måste man sitta och gorma ut varenda pinsamt misstag man gjort under kvällen för kända, såväl okända människor. Och med det menar jag att vissa personer pratar så förbannat högt fast de sitter 2 decimeter ifrån personen de samtalar med, därav hör banne mig varenda själ vad som hänt.
Visst brukar jag själv kunna slänga ur mig med mina vänner vad som hänt under en utekväll, men jag sitter då inte och skriker så att hela världen ska veta vad jag har gjort.

Neä, nu blev jag lite irriterad och har fortfarande lite ont i magen..

Got to sing


Nu är det slut med julen-redan säger jag! Det är som om man blivit bestulen på något , just eftersom det har gått så fort! Det var en trevlig julafton, och fast jag inte var med familjen så var det super! Kvällen innan gjorde vi ordning med diverse mat och tog det lugnt. Vi var ju hos min gubbe, och med hans familj samt granne.
Man fick en hel del julklappar fast det alltid sägs att man inte ska få några överhuvudtaget... joni! Jag är beviset på att snällhet lönar sig!;) hihi
Jag måste lära mig att sticka nu också.. tydligen ville inte min moder sätta igång och hurt sticka ett par vantar till mig, nej nej, utan här fick man stickor, garn och beskrivning på hur man stickar dessa skönheter! Så jag ska väl ta att sätta igång någon gång i framtiden.
Av älsklingen fick jag en söt "smackgroda" som för övrigt kommer att få sova med mig varje natt jag är utan han, ett superfint doft ljus med underbart söt text. Sist men inte minst ett presentkort på H & M. Sen fick man lite annat smått och gått också!

Juldagen var super den med, trevligt och en hel hög med folk förfestade hemma hos mig och damen min innan vi  begav oss ut på krogen för fortsatt bestyr i vinter och julvädret. Vi spelade "Med andra gester" som var riktigt roligt, liknande som "Med andra ord".. men man fick inte prata utan bara göra gester!



Nu väntar man på att nyårsdagen ska infinna sig så man får vara med om lite mer och annat skoj innan året äntligen ska bege sig förgott och välkomna in ett nytt år!

      

      

     


Lite Juldagen bilder, som blev såå snygga.

Merry Christmas



God jul på er alla! Hoppas ni alla får en superbra julafton med god mat och gott sällskap!:)
Nu ska jag snart iväg till min mormor och sedan tillbaka till pojken min och fira.

Woman from tokyo


imorgon är det julafton, God jul på er alla! Idag har jag hunnit med mycket! Julklapparna är införskaffade och ihoppackade nu. Härligt att det är ur världen. Allt pyssel är dock inte färdigt, ikväll ska jag färga håret, måla naglar, slå in paket, göra köttbullar och hjälpa till med sillrörorna. Så lite bestyr består... men nu ska jag ta och försöka varva ner en stund. Jag har vara hyperaktiv idag.



Senast idag pratade jag på jobbet angående hur viktigt det är att bemöta kunder på bra sätt och att alltid vara service minded i det yrke man har. Det är ju faktiskt prio ett oavsett vad! Idag när jag och min syster skulle ta bussen hem blev jag förbannad! Som tur var pratade jag i telefonen så jag hörde inte varenda ord som kom men ändå. Det handlar om stadsbussarnas chafförer. Jag drar inte alla över en kant men va fan! För det första var bussen på väg att bara åka ifrån oss, och när min syster snällt lägger fram en 20-lapp för att betala resan då börjar tanten fräsa hysteriskt och otrevligt.. " Ja, men är du en hela eller halva??!, Du måste ju säga vad du är det här tar bara tid, bla bla bla" Sen hörde jag inte så mycket mer, men hon fortsatte prata hysteriskt och otrevligt när jag skulle betala för mig... jag som vid det tillfället pratade i telefon hörde inte allt hon sa men fy fan vad otrevlig hon var!! Hur svårt kan det vara för en busschafför att FRÅGA de påstigande om de ska betala HEL eller HALV?!! Jag förstår inte problemet.
Och kom för guds skull inte och säg att det tar tid eller blir tjatigt för chafförerna, utan det hör till deras yrke att ta betalt och om det råder förvirring hur gammal den påstigande är då kan man faktiskt fråga! För de flesta människorna har en mun och har lärt sig att prata. Så för guds inskaffa hyffs, vett och bli service minded!
Hade damen bakom ratten däremot trevligt sagt att det alltid är bättre att säga direkt om man ska betala hel eller halv, då hade situationen sett helt annorlunda ut!


Never shined trough

Nu var det länge sen jag var hemma. Eller det känns så iallafall,jag är lite överallt jag, fniss! Men det är bara en natt och jag ska packa otroligt mycket känns det som.I år blir första året jag firar utan familjen.. undra hur det kommer att kännas då? Jag tror det kommer kännas som vanligt ändå, man får någon julklapp, äter god mat, är i trevligt sällskap(som vanligt) och har det riktigt mys! Men jisses vilka stressiga dagar det är nu! Man ska hinna jobba och ordna en miljon saker,köpa julklappar och vara överallt ,helst samtidigt. Usch säger jag!
Tänk vad skönt det kommer vara när det väl är juldagen...



Far och son leker med pulkan


Men jag har iallafall hunnit bytt sängkläder och tvättat en maskin! Så det ska jag ha credd för! Men det kommer bli en stressig dag imorgon, eftersom jag måste se till att få med mig allt och jag vill ha det städat och fint i rummet
innan jag beger mig, så jag slipper stöka så mycket på juldagen.
 
Nu ska jag försöka att varva ner och känna av lugnet, eller ja, jag ska väl snarare försöka invänta lugnet.. VART E DU??!
Imorgon ska jag bege mig på julklappsjakt.. (men det är långt ifrån det enda som ska ordnas imorgon)
Gud hjälpe mig.. Amen.

I got the power


Jisses vilket knas det blev idag. Jag hade bokat tid för att kunna få ut nytt recept idag klockan 9.. jag var inte alls sugen på att kliva upp , men tog till slut förnuftet tillfånga och klev upp. Jag fixade receptet och pillren ska jag inskaffa senare idag! Tur är väl det! Då behöver man inte oroa sig för att det ska bli en större bulle på magen än vad det är, och slippa sånna där plastiga saker som man kan använda. Inte för att jag håller på med sånt förrän jag är gift.. men ändå:P

När jag väl kom till jobbet såg jag att det hade blivit schema ändringar! Jisses vilken panik jag fick! Men det ordnade till sig efter ett litet "Hallå...". Visst vill jag arbeta så mycket som möjligt men det är ju lite väl att få nya tider som man inte kunnat sett förrän man väl satt sig på stolen samma dag. Sen har man ju bokat in sig för det mesta också.. så jobba 08,00-18,00.. visst det är pengar..men jag skulle dock planerat annorlunda om det sett ut så innan.
Men det ordnade sig.. jag började en halvtimma innan jag egentligen skulle och slutar en timma senare. Imorn ändrade vi även mitt himmelspass ( 10.00-12.30) till 09.00-14.00. Och det tycker jag passar bättre, då syns det ju åtminstonde att man gjort något den dagen. Och det blir fortfarande inte så att allt inplanerat far åt skogen! Superb!

Vilket jobbsnack det blev.. jaja. Nu får jag sitta lite mer på arslet och dricka en kopp kaffe och ha det bra!
För jag får pengar i januari!

Right from the beginning



Igår åkte jag Ubbe, simpa och Helena till skidleken. Men färden dit var inte alltför smidig. Det började med att jag snabbt skulle hämta pjäxor och skidor hos mamma och pappa.. men dom hade flyttat runt på pryttlarna så det tog väldans tid att hitta det. Skidorna var inga problem, men pjäxorna verkade ha gått i intet. När vi väl hade gett upp efter bilsittande i en halvtimme och hunnit begett oss.. då ringer min käre mor och säger att hon hittat pjäxorna. Det var bara till att vända.
Väl där så var det jättemysigt, men jag förstår inte varför dom inte gjort iordning "lekanordningen" där ännu. Det är ju snö så det räcker och blir över och det är ju slutet på December.
Vi köpte även med lite korv och grillade, så klart! Jag och syrran ordnade iordning den härliga elden;)


     

  

Love again



Jihaa! Vilken snabb dag! Så här fort har nog aldrig en dag gått för mig, åtminstonde inte på arbetet! Den har bara snurrat iväg i en väldans fart. Och nu har jag bara 3 timmar kvar efter lunchen är slut.
Fick lite stress imorse så jag glömde lunchlådan hemma, hehe, men som tur var så kunde gullplutten komma förbi med den, för han sov minsan kvar när jag var på väg till jobbet- Lyx!
Men nu har även jag lite lyx!

Jag är glad idag också, för ringde till sambon och hörde om jag fått något brev hem, och det har jag! Det EFTERLÄNGTADE brevet från jobbet! Tack tack! Efter cirka 5 tillsägelser så fick jag till slut som jag ville och hoppades! Så krångligt borde det inte vara utan det borde ske direkt, men det är som tur är ingen skada skedd vad jag vet ännu.. så det är glömt och gömt... men inte försvunnet.


Ska fortsätta läsa lite skvaller, och jag behöver icke ta det lugnt med kaffet idag, för hör och häpna! Dagen är nästan slut och jag har bara druckigt 3 koppar med denna, så fika på! Sen e jag halvspeedad på kladdkakan jag ätit också..


"Men var e du nu? Varför svarar inte du? När jag ringer dig! Snälla svara mig. Åh jag får inte tag på dig, och det irriterar mig, du svarar ingenstans , var är du nåonstans, du går ju inte att nå. Jag skcikar vibb på msn och smilisar på efterfesten."

[email protected]

Testa låten rockar;) Det är á lá Hanna efterfest

Back before u know it



"Det finns ingenting som är så lätt att det inte går  att göra svårt"


Är det inte så rätt, så säg? Såg citatet idag och ack vad det stämmer in!


Jag måster erkänna att jag är lite av en alter egoist just nu, fy fasen vad skönt det är med lång lunch, speciellt när det är full rulle på jobbet. Inte för att jag blir skadeglad av att se de andra slita som ena spjuver, men skönt att koppla av med musik en sväng och bara låtsas lyssna en sväng.
Igår var jag så klart med gubben min och hade det mys. Jag somnade ovanligt fort också.. det är väldigt ovanligt. Men det är klart man känner sig så trygg och älskad när man ligger med han i samma säng, och det är ju även grymt mysigt att sova med han! I princip första slockningen på en kvart på länge!.. Om vi räknar bort de gånger man råkat druckigt något med en skvätt alkohol i..

Snart är det helg igen, och denna gång är det verkligen helg för min del! Slitit som en snigel har jag gjort hela veckan, men det är inte slut än.. stressen släpper väl någon gång efter jul tror jag. Men helgen blir en liten utpustare iallafall.
Men igår(tro det eller ej) så gjorde jag klart det mesta som jag skulle göra! Det är bara en sak som jag sköt upp tills idag, och det ska banne mig bli gjort ockå!!
Men i helgen ska man väl kunna lyckas in lite skoj ändå, avkopplande skoj! Kanske en tur med längdskidorna eller något annat avkopplande för tankarna.

Och tusan vad spännande Bonde söker fru är! Oh jag älskar sånna där program! Jag fick som jag ville i 3 av 4 fall!:)
Jag tyckte faktiskt att Hanna skulle bojkotta Elias,.för jag hejjade på den andra killen. Men kärleken är som den är, och jag är ju inte den som skulle fullfölja förhållandet med personen i fråga, så jag får vara glad att det blev kärlekskänslor för deras skull iallafall:)

Hit the floor



Oh!Nu är jag mätt och belåten! Har precis smällt i mig makaronisar och köttfärssås med ett ton vitpeppar. Jag har ju sjukt lång lunch i veckan, 1 och en halv timma... ja då hinner man uträtta många ärenden, hehe eller inte jag då som bara softar en sväng innan jag ska ge mig in och leka igen.
Idag kan jag iallafall se framemot att komma till U efter jobbet, och då ska jag sno hans dusch, ringa ett viktigt samtal och även få hjälp med det där ovettiga papperet som ligger i min väska. Sen efter det där fräset så blir det pusskalas!!

All of the things


Nu har jag fått hem ett brev som jag verkligen inte fattar någonting av.. hur svårt kan det vara att skriva exakt och övertydligt när det gäller oss lekmän? Istället för att krångla till det med språk som bara experternas experter förstår sig på. Men vem vet, det kanske bara är jag som är fruktansvärt o-allmänbildad och dum i lill huvudet.
Då är det tur att man har folk runt omkring en som kanske har ett hum om hur man ska bära sig åt eller göra. Tur det!
Eller jag ska nog inte säga att det är tur förrän jag väl testat på dom människorna så det är över, ordnat och klart.. dumt att credda dom innan man testkört hjärnorna på dom, eller hur?

Jaja, vi skjuter upp det där dilemmat till imorgon istället och hoppas att man vill att jag ska förstå så jag blir färdig med det då också. Nu är bollarna tillbaka igen. och Usch! Fasen vad dom flyger över huvudet mitt, dom är banne mig överallt.. nu längtar jag till Januari, nytt år och nytt liv. Då är bollarna förhoppningsvis borta och lösta.. man blir så knäpp att ha mycket olöst runt omkring sig, snacka om "undermedveten" stress.




         

Pepparkakshuset á lá Hanna, Ubbe och Håkan




Nu är jag färdig med året 08 nu så jag säger hejdå till den! För fasen vilken lesamt år det har varit!Visst har året gett en massor med glädje och roliga minnen, men neä, året har nog generellt varit ett skit år. Så nu ser jag fram emot mitt icke skit år:)
Året startade med en total hemomvändning privat och året har sedan dess mer eller mindre gjort tvär vändningar hela tiden. Dock har inte alla vändningar varit i den negativa riktningen utan verkligen tvärtemot.
Men jag klasar nog det till ett 75/25 år. Dvs 75 % negativt och resterande positivt.. men ack så positivt de positiva sakerna har varit!!
Puh, ja det finns en hel del att säga om det snart gångna året men det må jag vänta med tills nyårskänslorna verkligen börjat prudla i mig. Nu börjar vi i ordning tycker jag... först oh främst julen!





 

Colony


AJAJAJ!

Åh vad det ska vara smärtsamt att vara flicka. Satans jävlar vad magen är ond! Nu ligger jag och kvider innan jag ska ta och bege mig till träningens land och fortsätta med mitt "fitande".
Än så länge så går det bättre än bra, men resterande dagarna blir hemska.. fasen man måste ju hinna ta ett lugnt ögonblick också innan man ska sova och upp och jobba igen!
jaja, nu ska väl surmuffran vara tyst och köra!






Den här veckan får man minsann passa sig om man ska vara i min närhet, för nu är det dax att vara ostabil,förbannad, ledsen och en galet vilsen känslobomb.
Tack på förhand

used to be surrender



Måndag igen! Och vet ni vad? Idag är en vettig måndag för jag jobbar minsan... skönt nog bara till 16,00 idag.. resten av veckan blir det däremot bara jobb.. vill säga till 18,00! Jisses! Men det är skönt med lite tider nu innan jul så att man får penings till januari! Det blir en hård månad nu i december.. men på något vis ska man få denna månad att gå runt också. Det brukar oftast inte vara några problem direkt.. eller ja man vet aldrig.. hehe
Igår kom man hem från stugan utvilad och allert! Och fick äntligen träffa karln som varit på några lyckade matcher i Sandviken. Jag börjar tro att han är oövervinnlig! Han har icke förlorat en enda match sen jag träffade han och det var säkerligen bra länge sen han förlorade en! Hur bra är man inte då?
Inatt sov jag som en gud bredvid han den goá killen.. men drömde en marddröm det första jag gjorde:S Usch! Jag kommer inte riktigt ihåg vad den handlade om men jag kröp upp nära honom.. eller ja.. jag la mig nästintill på honom..

Nu dricker vi andra koppen kaffe och jag känner att jag börjar bli som jag ska vara.. dock lär det nog bli en eller 5 koppar för mycket idag som vanligt.
Men energin behövs för mina aktiviteter under dagen. Jag ska tvätta, träna och baka lussebullar! Mumma!!



What a feeling


Sitter i stugan med mamma och pappa nu.. helt underbart skönt är det! Lugnt och fridfullt. Fadern har slitit som ett juver med snöskottningen. Själv har man gjort vissa saker inför julens bestyr.. jag kan ju inte säga vad jag gjort för då kan en viss person kankse se vad jag skriver och då blir det fusk!
Ikväll vankas det bastning samt snörullning. Längtar till dess. I övrigt ser jag ut som en muffinsform som struttar runt överallt och ingenstans! Härligt.
Och helt klart rätt snubbe som vann idol, Kevin Borg- vilken karl! Men nu hoppas jag för guds skull att idolfräset ser till att få fram han ... och inte som föregående åren att vinnaren alltid försvinner och blir bortglömd och helt enkelt skit.
För killen har allt och borde finnas i rampljuset non stop.
Glad Lucia också btw.. om det nu är så man säger om denna högtid.
Ska fortsätta ha det guld nu ett tag till.



Jump in the fire

            


Oh vad mysigt det är att komma till ett hem och bli välkomnad av en hund! För det är precis vad jag blev när jag kom hem till gubben min.. det känns verkligen som hemma då. Nu vill jag också inskaffa en vovvsing som man kan pussa, gosa, vara med,leka med och älska och snutta ihjäl! Men jag vet innerst inne att det inte skulle funka i dagsläget.. men "dagsläget" gäller ju inte direkt föralltid.. hehe.

Och när ska det sluta snöa egentligen? Visst snö i all ära på alla sätt och vis, och för guds skull prisa snön på Julafton! Men gudars skymning.. skotta snö är ingen tangodans direkt. Långt ifrån! Man sliter sig kallsvettig på infarten och  slänger skyffeln åt alla håll och kanter, för att sedan vakna upp till ny snö och ny snöskottning..
Men i helgen bär det av till stugan och avkoppling. lite snölekar blir det och även "snö"bastning! M vad härligt! Jag ska även ta tillfället i akt att ordna lite inför julens bestyr, nämnligen julklapparna! Kunde inte vara mer perfekt än så just nu!

Snart är det kvällsfika också.. så fort karln sticker in innanför porten och gör sig en dusch blir det fika och mys.. det behövs om jag ska klara av att bege mig till jobbet igen. Jag vet.. jag håller fullständigt med, det här problemet hamnar lätt som number ett i Guiness rekord bok.
 

I´m living the american dream
.


Feel amazed


Bakningen är över , och jag har en bränd tumme, AJ som f*n gjorde det när jag brände mig på det heta sockret som man skulle knåpa ihop pepparkakshuset med. Det blev fina pepparkakor och det blev även ett pepparkakshus, dock inte ett sånt vackert, men åtminstonde väldigt orginellt:)
Och självfallet så åt herrskapet lite pepparkaksdeg också:)





Jag har även tvångsmässigt gjort det jag tjatat om hela veckan. Skriva ut kursplanerna samt info om alla kurserna som drar igång till våren. Det är helt sjukt.. nu känner jag lugnet. All info är samlat framför mig i en finhög, ihophäftad och jag har även stukit över all viktig info med en grön överstrykningspenna. Hm snacka om att ha behov av kontroll och ordning och reda. Men så illa är det faktiskt i Hannas värld. Vissa saker behöver väldigt strikt struktur för att jag ska känna lugnet och ha alla "bollar" samlade på samma ställe. Visst internet är en riktig svängig grej där man kan hitta och läsa nästintill allt.. MEN.. då är det just det att infon inte är samlat snyggt och prydligt i ett och samma dokument utan det är på olika sidor eller miljoner knapptryckningar ifrån varandra...
Ja hörrni.. dagens ilandsproblem nr 1!
Trots detta tvångsmässiga beteénde så mår jag grett och kan nu pusta ut och känna lugnen.. och återigen greppa tag om den underbara kontrollen. Tack Hanna för att jag är så duktig på att trycka "print".


Sen har jag en fundering hur man egentligen kan orka så mycket som man faktiskt gör?
 Är man en undermedvetet ipumpad duracellmaskin?




-------------------------------------------------------------------------------------------------



Apropå gårdagens inlägg om leénden


Idag träffade vi på en förbluffande prick på gymet. Jag och min "äldre jag" var helt inne i vår egna lilla drömvärld när karln som var ikväll pösigt linne och kortkorta shorts börjar prata rätt ut med oss om vågens funktion. Därefter kommer raskt frågan vad 2 damer i vår ålder gör på gymet på morgonkvisten.
"-Är ni arbetslös?.. Har ni håltimme?..Pluggar ni?.. Tar ni friskvårdstid?.. etc"
Vette fasen vad man skulle svara hans undran. Vi var helt enkelt bara 2 damer som försöker bli fit till sommaren....
Men han gjorde helt klart min dag! Man hörde han överallt och man såg minsann allas förundrande miner så fort han öppnade tuggintaget.

Everthing i can see is..



Nu är det snart dax för en-gång-i-månaden grejen. Och alla damerna i denna värld vet vad jag pratar om. Jo! fruktansvärt sug efter chips med ostsmak!Mm!  Och helst Lays, med ost smak, M M M M!! Dom mina vänner.. dom gör verkligen sitt rätta jobb i munnen!!  Men det är klart att det inte finns sånna man vill ha när man besöker affären- och tur är väl det! Ingen av dess like finns det. Men då är det tur att jag slipper synda denna dag iallafall.. Jag ska bara göra ett ton popcorn och svulla istället. Snacka om att ta nyttigheterna på allvar!:)
För den här veckan har jag hållt mig ifrån allt onyttigt. Och det är banne mig Onsdag!

Har hunnit med en kikning på staden efter julklappar och nästan hittat något vettigt, eller nje inte vettigt men kommit på något om man säger så. usch den här julen kommer jag ha ångest över julklapparna, för jag vet att jag inte kan hitta något i år som jag kommer bli nöjd över och då bir jag sur. Men vafasen man ska icke va bitter på sig själv för det är oftast mer uppskattat än vad man tror. Åtminstonde så är JAG väldigt lätt. Ge mig en precis vad som helst och jag blir lycklig! För det är verkligen tanken som räknas och absolut inte innehållet. Däremot så har jag väl aldrig fått något innehåll som jag inte tyckt om... om jag inte älskat det på direkt så har jag "lärt" mig älskat det med tiden. Då menar jag när man var 12 år och fick kökshanddukar för min förberedelse till "vuxenlivet".. kanske inte 12-åringens dröm direkt. Men nu är dom varmt välkomna i mitt liv!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänk om alla människor i hela världen kunde ha ett leende på läpparna så fort de är synliga för omvärlden, snacka om att stämningen skulle lättas upp! Vi Sur-svenskar är fruktansvärt dåliga på att vara artiga, trevliga och glada mot okända människor, helt sjukt. Men så fort man väl är det då får man minsan onda blicken efter sig.. som om man var ute efter något hemskt. Nej jag kan minsan ärligt säga att jag inte fiskar efter en het natt om jag ler eller är trevligt.

Jag och syster håller på och piiiiiiiiip. Och det är riktigt roligt och härligt. Kul att komma igång med julbestyret . Och imorgon är det Torsdag på riktigt. Jag är helt fel snubbe att fråga om ni undrar hur de gick till, för det har jag ingen aning om... Vi är väl förföljda...
Och då blir det bak med Bror samt min tjofräsiga karl.. jojo, då ska man minsan se hur händiga dom "männen" är i bakens värld... hehe. Aja nu är huvudet en svängig röra så nu ger jag upp och ska tillfredsställa munnen istället och ha det bra.

We´re back again



Vilken pygmepittig dag det varit!. Idag har det verkligen inte varit min dag. Idag har varit en dag som jag bara velat skjuta, lagt mig i sängen och börja grina sådär äckligt nödvändigt. Fråga inte varför det varit så idag för det vet jag inte riktigt själv, jag är väl kanske en horminisk bomb just nu, kanske?
Men.. alla vet det lika väl som mig att man måste få må skit, tycka allt är skit och känna att precis allt kan köra upp en spade i röven..  det är så nästan hela min dag sett ut. Det är faktskt nyttigt att gråta ut ibland.. dock är det svårt att få tårarna att spruta.. och hur fasen man lockar fram dom det har jag ingen aning om.
Neä, hugaligen.. det finns så mycket saker jag kan rabbla upp som jag är arg för, nere för, sur för, irriterad över, förbannad på, ledsen över och besviken på.. däremot så hoppar jag den genomgången.

Jag har blivit antagen till någon kurs nu till våren som jag glatt ska ta och nappa på. Det ska bli kul att banka in massa roligt vett i skallen igen! Så imorgon ska jag få hjälp att ordna inför det kalaset, för jag kan inte.. inte idag iallafall.. inte den här Måndagen inte.. nej nej. Imorgon så blir det mesta ordnat.. får jag hoppas.. även en tripp till staden ska jag hinna med och kika efter julklappisarna!!^^


Det blev en nystart denna vecka med.. träning idag!Tjoflöjt!Bra gick det! Tog en promenad hem och upptäckte att det minsann vad KALLT ute, så jag frös som en påsatt schimpans över gångbron, men fick därefter låna min systers mössa för att slippa köldskador över skvallertillgångarna.

..

Jag lyckades efter många om och men hitta en underbar låt som man lyssnat sönder och totalt älskat för några herrans år sedan! Det är alltid kul när man lyckas hitta sånna låtar som finns någonstans bakom pannbenet men aldrig riktigt lyckas krypa fram. Okej, så här är den efterlängtade låten jag trånat efter i några dagar.


"[Talking] This goes out to someone that was
Once the most important person in my life
I didn't realize it at the time
I can't forgive myself for the way I treated you so
I don't really expect you to either
It's just... I don't even know
Just listen...

You're the one that I want, the one that I need
The one that I gotta have just to succeed
When I first saw you, I knew it was real
I'm sorry about the pain I made you feel

That wasn't me; let me show you the way
I looked for the sun, but it's raining today
I remember when I first looked into your eyes
It was like God was there, heaven in the skies

I wore a disguise 'cause I didn't want to get hurt
But I didn't know I made everything worse
You told me we were crazy in love
But you didn't care when push came to shove

If you loved me as much as you said you did
Then you wouldn't have hurt me like I ain't shit
Now you pushed me away like you never even knew me
I loved you with my heart, really and truly

I guess you forgot about the times that we shared
When I would run my fingers through your hair
Late nights, just holding you in my arms
I don't know how I could do you so wrong

I really wanna show you I really need to hold you
I really wanna know you like no one could else know you
You're number one, always in my heart
And now I can't believe that our love is torn apart

Chorus
I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you [2x]

I knew you gonna sit and play this with your new man
And then sit and laugh as you're holding his hand
The thought of that just shatters my heart
It breaks in my soul and it tears me apart

At times we was off I was scared to show you
Now I wanna hold you until I can't hold you
Without you, everything seems strange
Your name is forever planted in my brain

Damn it, I'm insane,
Take away the pain
Take away the hurt
Baby, we can make it work

What about when you
Looked into my eyes
Told me you loved me
As you would hugged me

I guess everything you said was a lie
I think about it, it brings tears to my eyes
Now I'm not even a thought in your mind
I can see clearly, my love is not blind

Chorus
I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you [2x]

[Talking] I just wish everything could have turned out differently
I had a special feeling about you
I thought maybe you did too
You would understand, but...
No matter what, you'll always be in my heart
You'll always be my
baby

Our first day, it seemed so magical
I remember all the time that I had with you
Remember when you first came to my house?
You looked like an angel wearing that blouse

We hit it off, I knew it was real
But now I can't take all the pain that I feel
Reach in your heart, I know I'm still there
I don't wanna hear that you no longer care

Remember the times? Remember when we kissed?
I didn't think you would ever do me like this
I didn't think you'd wanna see me depressed
I thought you'd be there for me, this I confess

You said you were my best friend, was that a lie?
Now I'm nothing to you, you're with another guy
I tried, I tried, I tried, and I'm trying
Now on the inside it feels like I'm dying

Chorus
I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you [2x]

[Talking] And I do miss you
I just thought we were meant to be
I guess now, we'll never know
The only thing I want is for you to be happy
Whether it be with me, or without me
I just want you to be happy"

She don´t know me


Okej, då var en ny härlig helg avklarad! I fredags blev det som planerad en lyckad kväll med tacos, vin och trevligt sällskap, näramare bestämmt kussen- Carro och herren Johnny. Vi spelade 2 roliga spel, och kunde icke hålla oss borta från idol... men endast för vi ville se vem som åkte ut.. och det är väl det enda jag inte kommer ihåg.. hehe
Det var första utekvällen för herrskapet sedan den nyfödda kom till världen och det gick alldeles ypperligt.
Gårdagen blev som så många andra "dagen efter" en hemma kväll men mys och filmtittande...i princip inget annat än det. Däremot blev det mycket smaskande på godiset jag köpte på fredagen... för special tillfällen-only!... in my ass.

Idag har man hunnit med en hel del tycker jag.. man har vaknat, duschat, fixat sig så gott det gick såhär en snöig söndag. fikat med herrns "vännina".. ( Om du karlar kan ha vänninor i den benämning jag tänker på ), hem till moder och fader och brodern och drack en skvätt kaffe.
Nu är man hemkommen ifrån Magda och Johan där det bjöds på sjukt god mat. Vet inte vad dieten heter eller kallas riktigt för jag är senil som en 95-åring.
Förrätten var grym må jag säga, hemmagjord sill, eller okej, ny formulering hemma gjord sillRÖRA. Två olika sorter och båda smakade Gudarnas himmel! Så nu har Mr U sagt att han ska ordna det till jul:) Och även ett förprov på julskinka. Till varmrätt blev det blev älgkött,  vitkolsmos(smakade nästan som vanlig hemmagjord potatismos, AKA mumma!), beasås och salladstjofräs såklart. Och, håll i hatten nu! Efterätten var hemmagjort hallonglass och en kopp kaffe.. m m m!
Så nu ligger jag i soffan förlamad av mätthet och är fullkomligt nöjd.




----------------------------------------------------------------------------------------------------

Och jag måste väl göra en bekännelse nu när jag ändå håller på och är nöjd...och inte känner självömkan.
Jag har syndat.. BIG TIME.
Jag har inte ens nästan hållt min bantningsdiet, inte på långa vägar. Så jag ska göra en ny taktik minsan.
Det jag ska göra är att- Starta imorgon! Då är det Måndag igen och nya tag i livet.. och då blir jag nyttig.

Here I am now


Alltså när man ser på program som Du är vad du äter då blir man ju tokig. Herregud, skulle Anna Skipper komma och knacka på min dörr då skulle jag nog få smisk och skäll som aldrig förr. Idag har jag ätit makaroner med pastasås, pannkakor och lite sånt där onyttigt. Det kan man ju inte direkt påstå är bra käk under en hel dag.
Jag ska bli bra, och köra frukost,lunch, mellanmål och middag. Men det är svårt att hålla det de dagarna då man bara är hemma tillexempel, då gör man lite som man vill.

Det verkar även som om det kommer bli grett inom jobbfronten nu efter jul också, tillbaka till mitt trivsamma krogjobb! Men jag ska inte säga för mycket ännu.. det återstår att se. Men går planerna som dom ska då e jag anställd! Eventuellt till och med på ett ställe som i dagsläget redan rullar för fullt. Det känns skönt. Jag har inte rört min stjärt en centimeter men ändå blivit erbjuden 3 möjliga jobb... Lovely!!

Nu ska jag fortsätta se på dom som ska banta på tvn och försöka få in vett i skallen så jag blir nyttig och käkar tallriksmodellen till veckan. Fy fasen man ska ha en sån där som slår ut onyttigheterna ur händerna på en, lagar massa nyttig mat med en, och ser till att man bara ha sån där nytta i kyl, frys och skafferi.. då ni.. då lyckes tamme f*n alla med det där!

For the last time


Vilken skön dag det är idag! Vaknade underbart bredvid älsklingen och var utvilad som aldrig förr. Begav mig sedan på introduktionsmötet på Af, något segt är det.. speciellt med en snok som det forsar ut. Inte alltför trevlig man känner sig när man snorar som en galning i ett relativit tyst rum med en massa människor, men vad tusan! Det finns ju faktiskt värre och mer pinsamma saker människor kan göra i tysta rum... Hehe.
Sen var det sånt där perfekt väder idag också.. massor med snö och sol! Det finns inge bättre den här årstiden.
Och vi har pratat om att ordna lite mer kort snart också.. visst de vi tog var fina men vi vill ha några med lite vyer med på också.. så det ska man klirra.


Sen har jag minsann sett Boston Tea Party men nog endast pga avsnittets handling- Sex . Jesus kom och hjälp mig! Snacka om att vissa människor verkligen är nöjda, stolta och trivs med sina kroppar. Det är inte varje dag man ser ett vanligt någorlunda traditionellt par ha sex i tvn, där man även kan se de mesta privata delarna också. Visst dom var väl någorlunda van att ha sex inför andra tittande slokar, men detta var ju för guds skull på tvn inför hela sveriges befolkning, och om (o?)turen? för resten av världen.
Men programmet var inte bara roligt eller fick en inte bara att skrika ut en rad "Oj".. det var även "lärorikt".. För nu har man allt lärt sig att man som kvinna lika gärna kan diska eller städa lägenheten/huset istället för att ha sex... eller ja, det motsvarar samma motionspass. Så brutts, tro inte att man blir fit av en helnatt med karln i sängkammaren inte! Neä, det är bara karlarna som blir mer fit och het.

Imorgon blir det grov sovmorgon för mig och därefter ska man vräka i sig tacos, dricka vin och spela en massa roliga spel.. det längtar jag till!
Men nu återstår det pannkakor i stora lass för min del och därefter bara vila.. och sen ska jag sluta att vänstra med min karls lägenhet och bege mig hem till mig.

Feel the taste


Igår hände det mycket. Direkt efter mitt uppvaknande så bar det av till mamma och pappa på lite kaffe och lussebullar. Vi var även på besök hemma hos Carro och Jonni och fick då träffa Tilde för första gången. En riktigt liten plutt var minsann vad hon var och dödssöt var hon!! På fredag har vi inplanerat myskväll med de nyblivna föräldrarna med lite alkohol och något att äta. Den nyblivna mamman har ju inte druckit en skvätt på i princip ett år.. så lite vuxen dricka kan vara trevligt att testa på.

Idag blir det dejt med Z med massa bubblande samt kaffepimpling.. och imorn blir en blä dag.. för då måste jag till af och vara på det klassiska mötet som är så grymt  tråkigt och onödigt. Det ger ju ingenting att gå på det mötet. Men man måste så då gör man det utan snack..

Better days

1. Är du nöjd med ditt namn eller önskar du dej ett annat?
Jag må vara nöjd, för jag har inget annat namn jag trånar efter.

2. Saknar du något i ditt liv?
Ja, det finns alltid något man vill ha

3. Sommar eller vinter?
Tji!Som att välja mellan köttbullar eller falukorv- totalt omöjligt

4. Vad var det första du la märke till hos din partner , som du föll för?
Ögonen, leendet, beteendet, kroppen........ jag säger allt så glömmer vi inget.

5. Vilken är den bästa julklapp du fått?
Åh man får ju alldeles för mycket bra! det värsta vet jag.. eller åtminstonde tillfället. Jag trånade och verkligen trodde och hoppades på ett barbiestall... men fick en ridhjälm.. haha.. dock i efterhand var den mer användbar,

6.Påverkas du av media, och alla sk ideal?
Aningen kanske

7. Vart i världen skulle du helst vilja leva?
På en stor gård, ett fint stort hus, nära vatten och natur

8. Finns det något du ångrar att du gjort?
Ja

9. Hur många barn vill du ha?
åtminstonde 2

10. Har du återkommande drömmar?
Har hänt må jag erkänna.. och banne den hemska tanten som stirrar på mig!

11. Om du fick äta en maträtt resten av detta år, vad skulle du välja då?
Stuvade makaroner.. Mmm!

12. Märkes kläder eller inte?
Njae... snygga sen spelar det ingen roland.

13.  Vart ska du/ni fira jul?
:S.. Det får man la se.

14. Har du ett Nyårs löfte?
Neä, och jag tänker inte skaffa mig något förrän jag verligen vill förändra något och kan hålla det

15. Vad har du för planer för dagen?
Ligga ner

Hammer to fall


Nu är maten på gång.. det blir köttbullar.. mm.. och vitlöksdipp.. mm.. och sallad.. mm..! Jag är minsann duktig. Idag är det Måndag och det innebär en ny vecka samt nya tag. För min del är det numera bantingsveckan.. jajamensan..jag har sag det förr och jag kommer säga det igen när jag misslyckats. Idag är första dagen på nyttighetstiden. Så den som försöker tvinga i mig massa namnam, kommer säkert att lyckas.. men gör det inte... förrän på fredag:D




Dagens nyttighets tecken ser lovande ut.. snart återstår bara 4 dagar till, sen har jag slagit mitt rekord detta halvåret.

There and back again



Tjollahoppsansa! så var denna helg över! Vi var som en del kanske anat eller gissat på en bilresa neråt i detta vackra men ovanligt tokiga land. Närmare bestämt ner till Småland A.K.A Skövde. Vi bilade direkt från morgonkvisten, kring 9 på morgonen ,så satt man i bilen på väg mot ingenstans och allt. Självklart vakande jag som en kanonkula halv 7....
Tog det lugge och tog sedan tag i fläsket och gjorde mig klar. Jag hade lyckats få till den käre Ipoden , så vi hae musik med oss... dock bara till klockan 1.. sen blev det sketen radio att vila öronen på. Och jag var djn i vårt sällskap, och tur var väl det tänker ni! Jodå, säger jag.. speciellt när jag ska berätta för de medåkande vad de härliga låtarna heter.. jag tror att jag är självlärd på engelska, för uttalet var minsann det hårdaste jag hört.
Väl framme blidde det glögg, mat och en öl såklart.. och därefter så gick det bara utför. Fredagskvällen var hjortronglögg, men jag tyckte så fint att det var svartvinbär. Lördagen spenderades på snarliknande sätt med glögg, öl, vin, umgänge och sighseeing.. och självfallet smarrig mat som bantarna icke får lägga vantarna på. Jag märkte även att lilla jag hade en aning hög promille i mig under lördagens bestyr.. närmare 3,4 slog blåsmannicken igång på. Så efter denna aktivitet blev jag klassad som den mest dragna den aftonen.
Söndagen blev logiskt tänkt hemresans dag. Och jag tyckte så synd och chaffören som fick pina framför ratten både på nerfärden och hemfärden. Så TUR var det att vi fanns med och livade upp tillvaron.  Det var inget annat att göra än att slinka ner i sängen när man väl var hemma kring 00.00 tiden.
Neä, jag ska nog inte gå in på alla detaljer som skedde under denna resan.. dock är det mycket roligt som jag inte tar med.. men vad tusan.. lite spänning må man ju ha här i livet också. Jag kan nog kontatera att Skövde verkligen är S:ens stad.

Idag jobbade Trekommafyran(Jag) och begav mig sedan hem till moder och fader för lite pratande, mat och lite kaffe.
Och det händer väl något vettigt till veckan också antar jag. Imorgon ska man nog bege sig till släktens hemland och träffa på det senaste tillskotter- Tilde och även vara med den bästa av dem alla! Onsdagen ska jag göra vett samt vara med Z som jag inte sett på år och dar.. då ha man en hel del att gå igenom! Joni, så det händer en del och förhoppningsvis så blir det gjort en del också.

Nu är jag så sjukt hungrig att jag ligger och gnager och dregglar på kudden så jag ska väl se om det finns någon snabbspeedande mat att ge till Mr magen så han blir tyst och glad.