God Jul & Gott nytt år

Åh det är mysigt med jul, det gick fort i år med tycker jag. Och underbart att vara ledig alla röda dagar.
Vi hade det en lugn julafton med familjen uppe i stugan, åt massa god mat såg på kalle anka osv precis som man brukar göra. Och sen öppna massa paket såklart.

Har varit lite  festande de här dagarna innan nyår med, både fredag och i lördags, var riktigt trevligt.
Ikväll är det nyårsafton och jag ska fira med familj och lite andra i stugan då de första planerna gick i backen. Men det blir bra ändå, jag har några guldkorn hemma som man kan smutta på^^


Ice Cold

Hade lång helg denna helg, skönt. Hjälpte till att städa ur farmors hus och hämtade en skoter och bar sen av till stugan. Väl framme var det hopp in i bastun och en öl.
Pysslade inte något med skotern då utan tog det bara lugnt.
På lördagen skulle vi testa skotern, allt gick bra, trodde vi. Tills bränsleslangen började läcka, eller ja den sprutade som en tok. Vi fick ta och byta slangen och sen gick de hyffsat. På söndagen märkte vi att det var något annat fel med en av cylindrarna då det var hål i den ena, inte konstigt att den bara gick på en.
Åt massa god mat hela helgen och var riktigt onyttig som man brukar vara, men var även ute mycket vilket var riktigt skönt.
I veckan blir det till att jobba kväll och försöka bege sig på staden och hitta julklappar och julgardiner:)
Alltid roligt att shoppa, men svårt att komma på vad man ska köpa för julklappar till alla.
Det är snart jul och det snön öser ner och det är så mysigt. Har redan börjat få julkänslor, men det behövs lite julgardiner här för att man ska känna av det riktigt. Men vi har iallafall ett pepparkakshus:)