I just wanna live



God morgon, god morgon! Jag har precis vaknat på naturlig väg och det är ett tag tills vi åker. Skönt! Slippa stressa och göra allt i normal takt, dubbelkika så man packat rätt och allt. Men först må man ju mysa med datorn i sängen och vakna till ett ögonblick. Sen så bär det av.
MEN! Alltid ska det vara något. Jag har väntat på en låt hela natten, men något verkar vara galet med just precis den.. för den är inte hemma på min dator, icke sa nicke (-Jocke!) utan den är "99,8%" ready. Jo tjena.. ofta man kan vara det i sisådär 10 timmar.

Born to fly


Skövde nästa! Tiden bara rinner iväg när man har kul! (hm?) Imorgon bitti beger vi oss ut på bilresan neråt i landet. Härligt värre! Joni! Man längtar tills imorgon. Dock är jag inte färdig ännu. Har nästintill packat allt, men kommer säkert glömma något bara för man tror man är så duktig och packa... men jag ska gör mitt yttersta för att undvika det feta felet.
Vi har shoppat lite massäck till morgondagen, mackisar, bubbligt gó vatten med mumma smaker, frukt och risifrutti! Kalisig värre. Sen är det ju en självklarhet att det kommer finnas kaffe bland oss tokar.. och även grädde till Mrs snorkfröken^^.

Nu sitter jag grön/blå i fejjan och med fossingarna i blöt och har det myspys efter en hård dag och njuter en aning eller massa. Sedan blir det städning så det är tipp topp tills vi far. Eller ja, vi får väl alla hoppas att disken försvinner under nattens sömn. hehe... eller ja kanske att jag flörtar upp den andra att göra det..

Det enda (nästan) jag behöver tänka på härnäst är att vakna imorgon av min ljuvliga väckarklocka som man snoozar en miljon gånger och ändå intevaknar av. Men Miss Jejj brukar vakna av den... så hon får bli min personliga väckarklocka imorgon.. hehe...


Och vad man kan hitta när man får en snilleblixt i skallen!  Tycker den här låten är så kanon den bara kan bli!




 

"Livet är slut vill inte leva såhär, du var mitt allt, du var hela min värld* (4x)

kärleken tog slut orkar inte mer nu
mellan mig och den jag älska
helt slut, fan också, jag hade allt man kan önska,
ett gott råd, alla tjejer är lömska,
dom ljuger om kärlek,
dom vänder på sanningen
nu har jag ingenting och här står man igen har ingen
att få krama, älska och pussa, men mamma säger;
att det går många fler bussar
kärleken är bra man kan älska, bli älskad,
fejka och leka, som player blir man stämplad
kärleken spanar aldrig ett löfte att lita på,
fyfan vad jag älskar dig nu har du bevis också
lyssna till ditt inre jag vet att jag finns där
du var mitt allt jag kommer alltid vara kär
och sanningen är att jag var lycklig med dig
en plats i ditt hjärta betyder mycket för mig

livet..... ]

du visade mig kärlek men också riktig ondhet
förhållande på låtsas, du tog det som en lek
fyllt av hat o otrohet,
betydde jag det minsta?
e jag glömd för dig, är jag nåt du kommer minnas?
ett avslutat kapitel,
fan jag har vart modig
satsade på dig, fan jag hatar dig otroligt
du va så gullig, du va så snäll,
men du ändra din person o sa upp dig som vän
ta kontakt, det gäller fan, det kan du fetglömma,

du har sagt så föralltid
din jävla subba
kunde gråta långa nätter, tänka på dig
du är inte den du var o jag längta efter dig
vi gjorde allt tillsammans men du blev en annan människa
blev en annan person inte den som jag älska
jag hatar dig slyna
jag ska pissa på din grav, tillsammans medd min nya

Livet... ]

försöker du sänka mig, och få mig må skitdåligt
mitt hjärta var fullt av hopp, nu är det ihåligt
alla jävla minnen äter upp mig inifrån jag ber en bön till min gud
å fan jag vill härifrån, finns inget kvar att kämpa för, inget att hålla fast vid
var rik på kärlek, men nu så är jag fattig
förstår nu, livets stora gåta,
att hålla sig kvar, men jag börjar att gråta tårar
tänker på allt som har hänt och kommer hända
jag gav dig allt, men du spotta på mitt hjärta,
stampade på mitt huvud,
skratta åt vad jag kände
ställt min kropp i 2 delar sen kallar du oss vänneer
ångar ingenting, för vi hade våra stunder
när du inte fanns här så hitta jag dig i drömmen
vill inte glömma dig , men vill inte komma ihåg
dagen då jag blev du, du o jag, vi blev två

Livet...]"




Somethings got me


Åh fy fan vad man kan vara hatisk mot sig själv ibland, fy fan vad jag är arg och besviken på mig själv nu. Jag är verkligen en riktig svikare just nu, usch jag känner mig riktigt hemsk. Jag hatar att ha många bollar i luften och fokusera på 1000 saker samtidigt. Jag vill bara ha en sak i mina tankar och fokusera på det, göra det bra, perfekt och rätt. Och när det då krockar med de andra miljoner sakerna så blir jag bara less och okonsentrerad, något som jag absolut INTE tycker om!!
Men nu är jag verkligen blä blä blä! Det går inte göra så mycket annat än att svära mina kombosar. Men samtidigt så vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet precis hur det känns att vara den andra personen, och det är klart att man blir less och besviken. Jag är faktiskt den som håller mig till planer och tycker om att planera. Men på något sätt så har min fokuserade del mer eller mindre försvunnit, eller ja, åtminstonde avtagit markant...
Och den här sidan gillar jag inte hos mig själv.. visst är det bra att jag blivit mer spontan.. men inte vara på det viset jag blivit, usch det tycker jag inte om.. DET SKA BANNE MIG BLI FÖRÄNDING! Och det nyss!
Det är en självklarhet att man alltid ska finnas där för sina älskade i vått och torrt, och det finns inget som skulle kunna stoppa den viktiga "plikten". Men att alltid finnas där och ställer upp, det gäller inte bara i svåra eller hyperlyckliga stunder utan det är även i vardagliga sysslor... och det är just på sistnämnda punkten jag försvunnit en aning....
Ska skälla och svära sjukt mycket på mig själv sen för jag är så j*vla förbannad på mig själv så ååh! Jag är sådär arg att jag borde slå näven i en sten och stortjuta några timmar för att sedan återgå till att tycka synd om mig själv.. så förbannad är jag på mig själv.


Hm, men något positivt då? Jo, jag hittade ett par bra fina, svart jeans idag! Jag har letat som en tok efter just svarta, fina jeans men aldrig hittat några som fallit moi i smaken, men nu minsann så var dom där! Och jag tog med dom på en dejt i provrummet, och klick!! så var vi förälskade och dom fick följa med mig hem.... Vad som hända när vi väl kom hem får vara ett mysterium för omvärlden;)



Armageddon It




Snacka om att jag blev bloggaren nummer ett denna Onsdag , som känns som någon annan dag än just Onsdag.  Har ätit en massa tomtegröt nu och är mätt och belåten, fixat till apelsiner med nejlikor så det luktar jul på riktigt och bara slappat. Jag har även kört en maskin tvätt utan tvättmedel idag.. snacka om snurrig... äh! Idag är en dålig dag som jag inte tycker om, förhoppningsvis tycker jag om morgondagen. Det blev ett dåligt slut på denna såkallade Onsdags kvällen, så nu ska jag snurra runt med tankarna en sväng och förhoppningsvis lyckas somna innan solen dyker upp från nedre världshalvan.

Vissa saker är väldigt komplicerade, och jag hatar komplicerade saker. Visst allt ska inte bara glida fram, men just de där sakerna som man aldrig riktigt får grepp på, fy tusan vad meningslösa dom är. Man kan tänka så mycket att man till slut måste besöka en akut mottagning för pskykisk ohälsa... man ska inte överanalysera saker och ting, jag vet att man ibland omedvetet gör det, eller helt enkelt inte kan kontrollera det.
Ähhh nu ska jag sluta med att hålla på och kolla på gubbarna på datorn så man blir tanklös och dum.




I hope that someone gets my..



Greatest love of all






Ensam hemma är vad jag är nu.. sambon slutar väl inte förrän sisådär 10 ikväll kanske.. och inte älsklingen min heller... så jag får roa mig själv.. yes! Jag borde egentligen hänga upp tvätten men den får vänta. Istället roar jag mig glatt med singstar.. jisses vad sånt är kul, och extra roligt är ju att man kan lyssna efter man sjungt klart en låt.
Just nu lyssnar jag på "Greatest love of all"  on Hanna style.. Haha! Det här ska folk minsann få höra när de kommer hit.
Men vafasen så länge man kammar in lite poäng så är man ju duktig... haha men ändå!
Faaan jag kan inte sluta skratta!
Och det värsta är ju att jag faktiskt måste sjunga också. Även på praktiken på fritidsgården, joni, då var vi minsann flitig med detta spel och satte tamme tusan halva dagarna med detta underbara spel... mitt bland ungdomar och "medarbetare".. hm.. visst har jag sagt att jag är en blyger i snövit och de sju dvärgarna?
Men det är dumt att inte kunna bjuda på sig själv någon gång.

Det jag tänkt på nu det är... att när man är helt ensam och sjunger då försöker man faktiskt sjunga så fint som möjligt, i den bästa kvalité som stämmorna klarar av.. men ändå blir det icke bra.. Varför? Jo, för jag kan inte sjunga som Mariah Carey eller som Dope.. hur mycket jag än vill eller försöker. Sen blir även stycket förstört av mitt fnissande och skrattande. SÅ det är INTE personerna i rummet som pajar mina fin sjungande stunder utan det är minsan JAG själv.
Men hur jag ska koppla bort mitt huvud och sjunga "fint" på samma gång det blir ett mysterium... men då vet ni att ni kan sopa skuldkänslorna under mattan då jag glatt och pilskt erkänt att jag själv är boven i dramat.

The rock returns



Till och med idag så är jag uppe i god tid.. dock lite senare än gårdagen.. det känns skönt att ha hela dagen framför mig! har 2 ärenden jag ska göra idag och sen är allt klart! For now.
Igår träffade jag och min karl varandras mammor, och det gick ju riktigt bra det. vi var tvungen att kika igenom bilens tekniska ställen för att kunna klargöra hur vi skulle göra med musiken. Som tur var så fanns det vi önskade oss så musiken kommer att bli som vi vill, så ikväll ska djn fixa och trixa in ny musik i Ipoden så alla vederbörande blir glada och trevliga på våran färd!

I övrigt så har jag banne mig den bästa karln i hela världen.. jag vet att jag tjatar, men jisses tänkt er han då? vad han får stå ut med? Snart finns det inga mer fina och bra ord jag kan säga till han som speglar vad jag tycker om honom.. till och med min egen ordlista börjar gå mot sitt slut. Men är man så bra som han så förtjänar man att veta hur bra och omtyckt man verkligen är.

Jaja, nu sitter jag med en kaffekopp och ska suga i mig den så den kommer ner till magen och jag kan säga  :"Mmmm".
Har precis gjort mitt första ärende som var ett telefonsamtal.. visst ska personer som sitter via telefon jobb vara trevliga... men det är även självklart, eller ska man säga ett stort plus? OM personen i fråga kan prata språket på ett förståeligt sätt?:S
Som tur var så var det i princip bara en ja och nej fråga jag hade så det gick vägen denna gång..

ÅH vad glad jag blir! När jag vaknade så satte jag mig vid datorn, sedan när skärmsläckaren kom igång såg jag att älsklingen hade gjort en text" Du är bäst gumman" som skärmsläckare!! <3


Black and White


Jag har gjort det igen! Haha, fyfan alltså! Idag har jag hunnit med en massa saker... klev motvilligt upp strax efter åtta då klockan min ringde... och jag snoozade inte ens!  Vad jag vet om.. utan vaknade ganska fort, pratade med mia.. hängt tvätt, satt på en maskin, pratat med en trevlig herre på 3.. och när jag ska lägga på säger fröken Hanna " Jaaaaa, så mycket" och börjar asgarva.. karln fnssar och må tro att jag är knäppast i världen.. haha
men det andra stället kommer jag aldrig fram till.. men vafasen det löser sig minsan..
 goood girl idag!

How I come this far


Haha! nu är första dagen på träningsveckan över, och jag lever! Men imorn kommer jag att ha förbannat ont i både kropp och själ, ack! Jag var ett sånt snille som inte åt innan träningen, och skulle ta bussen hem... jo tjena.. vaddå vänta en kvart till utan mat? Så jag skuttade in på affären för lite mackinköp, på med mussen och satte mig i busshållsplatsen och åt. Men vad folket såg roligt ut.. om de bara visste vad som försegick i mitt huvud!;)
Jag var en smidig stjärt när jag skulle av bussen också.. så klart gjorde lite dansmoves innan avstigning och bröt ut ett "Oj!".. och sedan gick jag ur bussen fnissande som aldrig förr. Åh fytusan, alla borde ha tillgång att testa vara i mitt huvud minst en gång.. man kan ha riktigt roligt där må jag lova! tro mig, jag är där 24 timmar om dygnet och lever om.
Bamse mackpiren är slut nu och jag väntar på grönsaksköttbullarna och vitlöksdipp nu.. och självklart framför lite teknat skrot som jag hänger med i.


Break me open, the desperate cry

    "Let me in, I´ll bury the pain"

Jag har hittat mig en ny favorit låt nu. Den är så sjukt bra och den fastnade i tänkplaneten redan efter första gången jag hörde den.. det är inte alltför vanligt att det händer, men nu hände det och jag gillar läget.
Jag har i övrigt helt sjuk musiksmak ibland.. men vafasen det är bara dumt att vara lås i någon viss schanger och vara bitsk. Så jag gillar ALLT.. fast ändå inte...


Ikväll ska jag till skaka-bort-fläsket-lokalen med syster och förhoppningsvis bli fit! Och efter det ska jag låta min ljuva stämma flöda här hemma och träna inför mitt kommande, och framförallt efterlängtade skiva. Jag hoppas inte folket i världen väntat alltför länge. Nu kniper jag ett tag och jag ska slurpa en kaffekopp ner i magen min och sedan sjunga en aning på musiken som strömmar framför mig.


Do you have the time?


Tjingahoppsansa! Idag är det Måndag igen, men det kvittar för mig för jag bara löper runt som en ihopkurad skorsten iallafall. jag har iallafall vikt och sorterat kläderna i garderoben, så nu är det finfint där! Men dom alla vet så sparar man ju en massa skrot iallafall.. väldigt många "tänkt om". "kanske", "jag vet inte".. men med nästa rensning så lär dom nog flyga! Jag har även hunnit sorterat mina papper som varit i tidningsboxar.. så nu vet jag lite mer om mitt eget liv.. tack Hanna för jag är så duktig^^ maskinen där nere är igång och tvätten är snart ordnad.

Min "helg" var kanon iallafall, träffade en ny liten herre för första gången och vi åkte pulka med pappsen hans, min syster och min sambo. Det var roligt! Blir mer åkning i backarna för min del i år! Men det absolut bästa med helgen var ju att jag var med karl som är absolut bäst i hela vida världen, jajamensan!

I veckan blir det mer vett gjort också.. det kan jag lova er. Och sedan bär det av till Skövde! Jomen visst! Den resan är efterlängtad av oss alla.. hihi! Så efter idag har jag mer koll på saker och även snäppet smartare.

BTW!!!!! När man kikar på sån där tv så märker man en del saker som är riktigt knäppa.. ta  tex Mcdonalds reklam. Dom säger att det finns möjlighet till frukt och grönt i Glada mealet eller att man kan äta enligt tallriks modellen.. Jo det är EXAKT DÄRFÖR jag vill på Mc, för att äta frukt och grönt...


                                                                                  

   






You aint seen nothing yet


Har suttit hela morgonen med att kolla igenom en massa kort! Jag verkligen älskar kort! åh! Men satan vad ful man är.. men mitt syfte på korten var inte att vara snygg utan att vara något annat, typ social:)hehe.
Jag har sorterat de flesta korten nu så man bara kan komma in på händelserna eller random körningar.. skönt med lite orning och reda iallafall.
Haha usch, korten man har är inte gjorda för att synas men ack så kul det är med kort. På söndag blir det lite korttagning. För hur ska man annars få reda på hur man ser ut? Jag har ju sett hur jag såg ut 05 och 06.. men vafasen nu är det 2008! Och det kan vara kul och se hur man ser ut!

Jag har även hunnit vara med min prins som jag avgudar..( hehe.. okej, nu överdrev jag..
men jag gillar han så här mycket <------------------------------------------------------>)

Imorgon blir det kanske lite pulkåkning.. hur hård är man egentligen inte? Jo det ska jag säga.. hårdare än en isglass instoppad i munnen!

Nu väntas det lite degande, kaffe slurp och sedan mysmiddag med jobbet, det ska bli trevligt!
Over and out från snigelpaketet!

Keep going


Herre min dag! Kom upp i tid även idag, klockan 9 klev fröken upp ur sängen och har varit uppe sen dess, stökat lite och kollat runt på diverse saker. Sen ska jag till mamms och papps för lite vettiga aktiviteter. Idag är det faktiskt en del jag ska göra, annars säger jag det bara för att verka vettig och viktig;) haha... nej då.. men ibland finns inte alltid motivationen där.

Det blir väldigt frustrerande när man pratar om att träffa en kille eller tjej för annat bruk än att rulla runt i täcket med. De flesta har ju faktiskt någon singelvän som längtar efter en partner för alla slags bruk. Men hur hittar man egentligen en sådan karl eller kvinna? Hm. Det är då tankarna far igång... hur ska man hjälpa till att hitta drömmarnas mrs/mr charming? Det finns ju en rad olika metoder för att hitta någon men vad som är mest bekvämt och effektivt är svårt att säga. Man kan ju alltid testa krogen.  Nackdelen är dock att man ofta är dragen efter för mycket alkoholintag och att man kan dra hem första bästa slisket , och bam så är det morgon, och personen i fråga verkar inte alls vara det material man är ute efter. Är det inte en själv som är en sladdermaja så är det troligtvis den person man spanar in som vinglar ut genom entren.
Sen finns ju internetdejtandet.. det funkar ju förvånadsvärt bra!..(?) Det finns ju faktiskt många som hittat sin andra halva via den vägen. Det är riktigt skönt att kunna slänga ur sig diverse saker, se på kort, granska personen i fråga in i minsta detalj innan man väl bestämmer sig för att fysiskt träffa personen. Dock finns även möjligheten till att ljuga en gnutta mer, och att vara lite väl granskande vad man skriver. Utöver de här 2 metoderna så finns det ju möjligheten att genom vänner få en blinddejt eller en knuff till någon gemensam tillställning.
Annars är det bara låta slumpen avgöra.. och det brukar oftast vara bästa... Sen det viktigaste av allt, det är att man inte söker, eller letar efter någon. För då hittar man aldrig någon, man blir inte besviken om man inte hittar någon utan man väntar så dyker den upp någonstans där man minst anar det.
Japp, jag kanske ska bli dejtnings expert jag.. hihi, tjohopp vad jag fick till ett härligt fniss där.
Neä, skämt åsido..

Nu ska jag dega och kika på Tyra en sväng som står framför mig och sen pussa på herren som kommer att dyka upp.


I love it loud


Puh! Sicken dag man har! Snacka om att tänka på sig själv. Dra sig länge i skönhetsmaskinen, sen in i renlighetesland och därefter ansiktsmask! Nu har jag dock inget att göra annat än att säga -"Ajajajajaj min mage!"
Man kan inte vara kräsen vad gäller utbudet på kanalera, för det är vårt val att vi inte vill betala en massa pengar för fler kanaler, 6:an duger ypperligt för min del.. lever bättre ilag med datorn faktiskt. Men ibland önskar man att man kunde ligga och sappa igenom fler kanaler. MEN! Vet ni vad man missar då? Jo! de roliga barnprogrammen som går på barnkanalen. Vi såg nyss på något om en båt och det gick tamme fasen inte att sluta skratta, för så fort de pratade var skrattet igång igen. Det går inte förklara riktigt, men ojojoj.

Nu sjunger jag lite i sänghalmen och diggar med högerarmen och visar musklerna. Men det är inte allt jag gör, icke! Jag surar även över minna saknade kort... men dom ska jag ragga fram i dagarna minsann! Sen ska jag skaffa en plupp på sidan av dattan som dom ska in på... då kommer dom alltid finnas i mitt liv och jag kan sluta ragga tillbaka dom!..............Inte alls dumt tänkt av en äppelkaka?

Idag ska jag nog toppa håret lite.. kanske klippa en hel del? Åh jag vet inte... brinn i helvete alla dessa beslut!Jag ska avskaffa sånt! Det ska endast finnas en av allt.  Vi får se vad lilla damen inom mig kommer fram till... hoho..


Nu blir det en kopp kaffe... och lite mer längtan till senare ikväll när det blir som det ska.

How sweet the sound


Hihihi, stort fniss! jani, vad vill ni jag ska säga? Jo, jag vet vad jag ska säga er.. jag är en lögnare, en riktig lögnhals som bara ljuger här! Varför gör jag det? Jo.. hm jag vet inte.... jag tror väl att jag försöker vara klok.. men så här är det.
Jag satt och läste igenom bloggen... och vad ser jag?! Jo, jag ska bli nyttig, börja träna väldigt ofta, och hur ofta har jag hållt detta? Handen på vänster tutten- aldrig.. och jag kommer nog aldrig hålla det heller. Men visst är det skönt att säga att man ska göra det för att må lite extra bättre? Jo ni.. kanske.. hehe.
Ta mig på allvar när jag säger det men tro inte för mycket, jag kommer att göra er alla besvikna!

Sen vill jag återigen påpeka att sån där vecka i månad kan ta och skjuta sig någonstans. Tack godegud för självkontrollen! Stackars karl som kom hit och skulle hjälpa mig- pappa akuten. Karl som var med på ett hörn och skapade mig.. jo han var nära att få en rejäl utskällning bara för han frågade om jag skulle plocka undan där nere någon dag.. men jag satte mig ner med min mat i soffan och teg...
Det avslutades med ett Taaaaaaaaaaaaaacccckkkk!


Okej, men ni vet hur de kan vara ibland... Hanna gillar kaffe och står för det!




*Haha, om inte detta kallas a lá hard så vet jag inte vad jag ska säga

 

See a face


Middag och helgen avklarad, grymt mysig middag blev det i fredags, och sjukt god mat! En totalt lyckad kväll med andra ord! Lördagen var trevlig den med, med lite besök från karlarna som man inte sett på många herrans veckor!
Igår tog jag och miss fru nr 2 tag i julstyret.. hehe.. jajamensan, granen våran lyser såå fint i vardagsrummet klädd i guld och rött, 2 finfina stjärnor lyser i köket och en i mitt sovrum. Jajamensan, julen kom tidigt i år! Men det är första julen som jag bor själv som jag verkligen pyntar. De andra åren har jag visserligen haft jul stjärna eller en ljusstake. Men i år då är det hela huset som ska se ut som en smällkaramell! Sen åker vi snart iväg också så då kände vi att det var dax för lite pyntande.
Men vad gör det?:)

Den här veckan är det fullt upp varje sekund, dock är jag en latfis som gärna degar på soffan eller pussas några timmar istället för att göra en massa vett.. men denna vecka ska jag minsann ordna en hel del saker.
Imorgon ska jag nog bege mig till moder och fadre och låna datorn där och kika på mitt gamla cv och sånt strunt.

Köpte present till syster som fyllde år i Måndags också-Grattis återigen! Fredagen blir det hejdå middag för Emelie som ska ut och sprida vingarna i ett främmande land.. jomen visst.. mycket mycket mer händer i veckan.. så det blir tidiga mornar och några koppar med "hanna speed".


I love you to love me



Åh jag kan inte sluta säga att jag är så fruktansvärt lycklig! Inte bara för att saker runt omkring mig är så bra, utan bara för att JAG mår så bra! Jag kan slänga bort allt, sätta mig själv på en öde ö och vara helt okontaktbar, men ändå känna sån sjuk lycka! Känns riktigt härligt.. att känna att man mår så bra med sig SJÄLV att man bara ler och har det kanon varje sekund av vaken och sovande stunder. Väldigt mycket tjatande om lycka nu senaste tiden.. men åh åh åh vad lycklig jag är!

On a pedastol


Fy vad jag är mätt! usch och tvi.. snacka om att vara en överätare!Haha men mums vad gottans det var!
Längtar så sjukt mycket till morgondagen och fredagen.. och ja helgen.
Hm jag missade "I sanningens ögonblick" i söndags.. men vi satt och kikade på det nu idag... gud vad läskigt att vara med när man bor i en sån liten stad som vi bor i... nej usch.. jag skulle inte vilja att svenska folket,vänner och familjen fick veta allt av mig. Samt att det klippet kommer förevigas via internets glada vägar.. Nej tack! Dock är pogrammet sjukt underhållande! Jag tror det räcker för min del att bara berätta saker för de personer som behöver veta det och som jag vill dela med mig av.

Idag blir det kanske lite vettigt gjort... annars så blir det imorn.. för då ska jag på riktigt göra lite vettiga saker.
Den här veckan har jag bara glidigt och njutit av allt! Och mer njutande kommer det blir .. framförallt imorn och sen hela helgen! Längtar..

Äh det blir nog lite mer glassande idag iallafall;)Låta de viktiga sakerna vänta en dag till;)


Fight for your right


Åh underbara dag! Sov underbart bredvid goknulen inatt... och vaknade sakta och säkert tillsammans. Nu sitter jag hemma hos han och väntar på att p-mötet ska sluta kring 14.00. Därefter så kommer herren hem till mig(han) och vi ska iväg på en fika hos grannen och snacka lite skit. Härligt!I övrigt blir den här dagen till för att slöa en massa.
Igår var det storstädning, handling och tvättning som gällde, så förhoppningsvis e det lika snyggt och prydligt när jag kommer hem senare idag.

Imorgon ska jag komma tillbaka till verkligheten och göra cirka en miljon samtal till en miljard olika ställen, härligt!(?) hehe.. men det löser sig nog. Kan även bli en sväng på staden för inhandling av present till min käre syster som det snart vankas födelsedag för! Hm, men har inte kommit på vad jag ska köpa än...
De löser sig alltid!

Neä, nu ska jag mysa i världens bästa soffa, pimpla kaffe, fixa lite lunch och sedan ha en super underbar dag!

I can see the better day


Idag är det fredag och tid för fredagsaktiviteter! yey! roligt! ikväll blir det god middag med syster och en kär tant som lämnat oss för Sandviken, men som ändå snällt dyker upp ibland för lite skitsnack,umgänge och styrdans! det vankas även vin för min och deras del, och en hejdundrande bubblande! Underbart!
Ikväll ska även herren kika förbi och få träffa syster min, det ska bli roligt! Dock var det synd att han var tvungen, eller tvungen men hade andra middagsplaner idag.. men det kommer ju fler dagar och tider för sånt gottande!


Underbara helg..(Hehe säger jag som inte har så mycket jobb framför mig^^) Men ändå.. helg och ledighet för de allra flesta och mycket skoj som kommer att hända...

Welcome home


Jag är så lycklig nu! Helt sjukt, jag kan säga det hundra miljoner gånger, men ändå inte få nog av att säga hur glad jag är. Jag kan inte heller riktigt beskriva hur glad jag är. Många skulle tycka jag var helt sjuk och rent av dum i huvudet om de visste precis allt och hur jag kan känna sån lycka som jag gör. För visst livet är inte problemfritt och det finns egentligen fruktansvärt mycket jag borde tänka på och känna ångest för. Men det gör jag inte och jag tänker inte göra det heller!
Man får ta vissa saker som de kommer, sköna klappar och hårda slag.. bara acceptera, ta emot och gå vidare..

Sen är det så sjukt roligt att höra andras analyser av en själv.. för man gör så mycket tok som man aldrig själv skulle inse eller upptäcka utan en annan persons vaksamhet.. men det är roligt att höra och själv inse att det faktiskt är sant.

Jag är en sån person som älskar att diskutera och har inte problem med att framföra mina åsikter. Vissa kan ha problem med sådant, men vissa(jag) har problem med personer som har svårt att framföra sina åsikter, eller rent utav sitter tyst fast de har en massa tankar kring ämnet. Jag är alltid aktiv i en diskution som jag är med i och tycker om att fylla i meningarna och det ska gärna vara fartfyllt... inget slowmo pratande inte;)
Jag är Highspeed.


känns även bra att en riktigt nära person till mig har kikat tillbaka sitt tryne in i mitt liv igen.. underbart!Hatar när närstående till mig försvinner på något vis.. för det finns vissa som vet så mycket om en och som jag vet så mycket om.. som man bara inte kan låta klida en ur händerna.. därför känns det så bra att denna personen blivit en del av mitt liv igen.

Fight back



Åh åh åh! Nu har jag gjort det.. raka motsatsen mot vad jag skrev i ett annat inlägg.. då jag var tvungen att göra ett sjukt jobbigt val... det jag först gjorde, blev inte riktigt gjort.. utan jag fortsatte vela mellan alternativen. Nu har jag verkligen GJORT valet.. och jag hoppas för gudarna att det här är rätt. För valet som blev undanknuffat har varit mitt val i 2 års tid! Och istället har jag välkomnat valet som funnits i mina tankar i lite mer än en månad...
Jag är galen, jag är knäpp, jag är elak, jag är.. en fullständigt förvirrad person.

Jag vet att det här kommer slå tillbaka hårt på mig någon gång i framtiden.. eller jag har en känsla av det.. men nu har jag åtminstonde min fulla fokus på en sak.

Det finns inga rätta val att göra egentligen, inte när det kommer till sånt här.. man får följa magkänslan, hjärnan och känslorna... och hoppas att det man känner starkast för är rätt.


Well well, gjort är gjort...


Surrender


Nu är Miss tant frisk igen, och nu  känner jag mig verkligen levande igen! Det känns underbart, verkligen allt. Sen blir inte saker värre av att jag har träffat den vackraste människan på denna jord! Han är som gjord för mig och jag är som gjord för han. Åh det känns verkligen super bra, vi kan inte vara ifrån varandra en sekund.
Han var en ängel när jag var sjuk, fixade medicin, skjutsade mig till apoteket och allt.
Konstigt hur saker kan bli som de blir, när man tror att saker redan är som det ska vara..
Men man är aldrig säker i denna värld, allt kan ändras på ett litet ögonblick.


Underbart år det här, men ännu underbarare år som kommer att komma! Ser verkligen fram emot det. Snart blir det Skövde för min del.. hehe blir inte mätt på resande, men man måste ju utforska Sverige lite också.. Har hunnit med Karlstad och Örebro hittills, nu återstår det bara att se om Skövde blir det sista resan i Sverige innan årsskiftet.
Det spontana livet passar mig alldeles ypperligt nu, det blir inte så mycket jobb för min del, men jag är 20 år med hela livet framför mig. Det är så mycket jag vill och måste göra, jobba gör man och kommer göra hela sitt liv.. (... Om jag nu inte får miljonerna jag väntat på i massor med år...) Så man ska njuta av ungdomen, ta vara på tiden. En klok människa sa en gång till mig, att "Man aldrig ska göra sånt man inte mår bra av utan endast göra sånt som gör en lycklig och gör en till den människa man vill vara". Det är kloka ord. För ärligt talat hur ofta gör man inte saker som drar ner en till dimmans oklarhet och inte gör en lycklig? Och vad får man ut av det? Just det...
För dom som påstår att man ibland måste nöja sig med sådant som egentligen inte gör en lycklig har så fel, såå fel. På den punkten ställer jag ner foten hårt. Det finns ingen anledning alls till att göra sånt som inte gör en lycklig. Belive me.


På tal om att vinna miljoner..nu pratar vi den summan som gör att man kan försörja sig livet ut. Många man pratar med angående det här säger att de skulle fortsätta jobba. Jag däremot har motsatt åsikt, skulle 10 mille dimpa ner på mitt bankkonto, då skulle jag säga hejdå till jobb, resa som aldrig förr.. då menar jag jorden runt resa till varenda liten by i världen, köpa ett mysigt ( inte hyper lyxigt) hus på en avskilld plats med vacker strand, värme och klar blått vatten. Plugga och lära mig allt jag kan tänka mig ha en gnutta intresse av. Arbeta ideelt i mindre lottade länder/kulturer, öppna ungdomshem och totalt njuta av livets alla stunder.
Jag skulle inte köpa en massa onödigt dyra märkespryttlar, utan istället engagera mig i livet , uppleva, utforska och bara finnas.
För handen på hjärtat, den sociala biten försvinner absolut inte om man slutar jobba, så vad skulle egentligen du göra med ett späckat bankkonto?