Sing along

Igår blev det några få ändringar i planeringen. Två av våra följeslagare blev tvungna att avboka sin tid med oss. Så det blev en syster kväll istället ut på gIII. Där hittade man ju gamla godingar. Och självklart blev man tvungen att sjunga sommartider hej hej som aldrig förr. Men inte fan passar sånt trams in på tiden vbi lever i nu. Men de gjorde vi. Sen ska man som sagt alltid kolla läget med folket man dansar med..man måste ju kolla vilken läggning dom har, sen fortsätta ass shake.
 Men kvällen var en rolig sak. Vi slapp även att gå hem, för folk blir så oroliga av promenader , Tack <3
Idag ska jag slå mig till ro i sängen och kolla på film!Ja, säger jag minsann!!

White

Imorgon vankas det för öl och pulkåkning. Helt underbart. Kvällen kommer bli en höjdare. Det var ett tag sen man var ute på det äventyret, och det är välförtjänt man gör det. Men först ska man genomlida en dag med ljus, men den går över fort. Efter detta är nästan vinter äventyren fullbordade, behövs bara en basturunda med öl, dit längtar man redan. Usch vad jag kickar flickass när det gäller att springa upp för backarna och flyga ut i världens oändlighet. Blir massa snöplumsande och ut med barnet som jag är . Barnet får komma fram.
Och snart är det tid att dra fram Ps2 och singstar och rocka brallorna och visa sina skriande toner föär varandra. Kan lova att ingen kommer höra annat än pipande ljud i öronvrårna efter denna kväll. Men aj så roligt det kommer bli. Kommer att uppdatera er alla darlings innan detta sker så ni hinner med övning, innan jag sjunger er ur trästolarna.

Its not every day you can see


Men jag är ändå en frustrerad, sur, förbannad, otålig, irreterad, elak person. Man ska inte luras av utsidan ibland. För kickan i mig, damn, hon är pisst off ut av H- vete.

Give me time

Nu längtar jag till sportlovet. Helt otroligt skönt att åka iväg någonstans. Har varit i stort behov av det i minst ett års tid. Och nu är det inte långt kvar innan man sitter på ett plan och åker till ljuva England. Och nästa resa blir inte långt ifrån den heller, endast 4-5 månader härifrån nu. Det ska bli härligt att koppla av och göra något annat än det man gör var eviga dag.
Snart får man även en massa prylar inhandlade från Ikea också. Blir kanske ingen resa för mig, men sakerna kommer hit i tryggt förvar. Sen är lägenheten färdig med hanna tatschen.Det är inte bara tabu att leva ett liv som man lever, man är aldrig uttråkad, dock är det för sällan man känner att man inte har något att göra. Men man ska inte slösa bort tiden som kan vara bra till något nyttigt.
Nästa helg är redan planerad, men man blir kluven när andra smarta snorvalpar hittar på saker som lockar. Men min planering av helgen är nog mer lockande.
Det är inte varje dag man får spöa ner flera vänner med ett fett klot i handen, eller göra alla man känner panka på en runda poker. Så man ska minsann aldrig klaga.
Neä nu ska man nog sluta längta och försöka få de här dagarna till de bättre.

There's no truth, everyone's misguided


Åh ett av mina nyårslöften var att inte ljuga...Kan lova att de märks... komma oförberedd till allt möjligt och inte kommer jag med massa ursäkter utan säger kort och gott.."orkade inte..".. ärlighet mina vänner. Men det sämre är att jag kommit på att om man inte måste så behöver man inte.. och behöver man inte så vill man inte.. och vill man inte så gör man det inte.. Då uppstår det problem..ska sluta med den tankeställningen. Kanske ett nyårslöfte till nästa år?

Jag är en sjukt duktig kicka vill jag säga.

All those things I loved I now despise

Nu sitter jag och letar desperat efter en tatuering jag vill göra. Man ska hela tiden bli förvirrad av något, aldrig ska saker gå lätt till inte, de ska ni veta. Men jag ska försöka att ta mig nackhåren och ge mig iväg på jakt. Snart gäller det. Men nu är det mycket annat som måste införskaffas så det blir nog nästa månad skulle jag gissa. Men vet vem, är plånkan, fickorna och kontona uppfyllda så kan vad som helst hända.
Och en tripp till Sundsvall tror jag vi alla behöver. Sitta i en skön bil, lyssna på musik och sjunga lungorna ur sig. Alltid lika roligt, dock har chafförerna blivit griniga och klagat ibland men, sjunga i huvudet och mima funkar en kvart det med.
Sen var det ju även det här med körkort, när i helvete ser jag skymten av det då? Hm, man ska väl göra några hetsiga moves inom det området också.

Snart är man en gammal tant på 30+, gift, barn och hela köret. Man kommer inte ha gjort  hälften av de miljoner saker man ska, vill, tänkt göra. När jag och en vän satt och pratade om framtiden kom vi fram till att snart är vi de där kärringjävlarna som går ut på gubbjakt och super sig knall. Sen sitter vi där, vi alla vännerna och jag, med massvis med barn i famnen och skriker. Och inser att tiden går alldeles för snabbt. Så nu gäller det att ta tag i sig själv och göra alla sakerna man vill innan man når den punkten.
Men den tiden blir inte så illa ändå, för då ska man ha hängselbyxor, äta snickers å glass, riskakor och smör, och gubben kan sitta där och knipa käft och lyda minsta vink..annars blir det krig.

All the time

Vara ensam och samtidigt längta efter ensamhet? Vara nära men längta efter närhet?



 

All those things I loved I now despise

Its a new year

Dagarna och veckorna bara flyger förbi.Nu har det iallafall varit nyår.
En  väldigt annorlunda och speciellnyårs afton blev det. Hann inte ens med att säga gott nytt år till någon, eftersom jag tjurade de mesta timmarna då vi kommit ut, ändå fram tills jag vaknade dagen efter. It was a bad hair dag. Men jag vet vad nyårslöftet är- nyttigt liv så in i nordarnas dalar. Och visst har jag hållt det hittills. Men oj vad mycket gurka, morötter, gräddfil och kryddblandning det går åt istället!
2006 vill jag inte säga var det bästa året under mitt liv. Det hände mycket. Året var när man sätter sig och tänker, det konstigaste året som ploppat fram i mitt liv. Det är sant det som sägs att olyckan sällan kommer ensam. För olyckan drog med sig mycket annat. Eftersom det förra året var ett år som lika gärna kunde kastats till grisarna så hoppas jag och ska se till att 2007 blir ett år vårt att minnas för det positiva och det fina. Istället för något mörkt och nedstämt. Önska mig lycka till med kampen om ett nytt år.


I am the tnt



Nu är man snart tillbaka där man var för 2 veckor sedan, i en huskligt stor byggnad och massvis av trappor. Sen rullar tiden på allt för fort. Jag hinner inte med om jag ska ha dessa små tassar, det är tid att skaffa en 45:e så jag får in bättre tempo. Om jag sover då vet jag att det är en ny dag när jag vaknar.
Däremot ska det bli intressant att få reda på vart världen för mig efter sommaren. Dit kan jag inte längta mer än jag redan gör, dock är det dilemma att jag måste bestämma mig för vart jag vill ta vägen också. Hm, svårt väl. Allt jag vill är bäst, men något av de måste vara bättre...frågan är bara: vilket?
Svaret kommer väldigt försent med tanke på att frågan ställdes för länge sen.
Den som lever får se.

Snart ska man på fika med 2 brudar som finns i den vänstra halvan av min kropp och underhålla oss med det bästa som det kvinnliga könet vet - gósaker och prat.