Car trip

Igår så bar det av för mig och fröken Emelie neråt i landet. Sjukt mysig resa med lite musik, och massa babbel.
Dock lite problem som dök upp med toalettbesöken, hm, "Signalera till kassan"..(????!!), nja varken jag eller Emelie var sugen på att sätta igång ett tjutande ljud över hela butiken så vi knep ihop och slängde oss in i bilen.
Vi hann knäppa några kort på vägen som absolut inte är av denna värld eller för denna värld att skåda. Men men lite får man ju bjuda på när man åker på en liten tripp.
Idag åkte vi in till Uppsala på upptäcktsfärd och lite bortslösande av pengar, hm hur ska detta gå med pengarna, we will never know until its sunday. Spelar lite gitar hero och kikar på film nu ikväll innan man ska bege sig ut på en tripp till sthlm på lördag

Helt ointressant och livlöst inlägg, men more to come..

Moved

Nu har jag fått flyttat från råttlådan till denna underbara, luftiga,ljusa lokal. Känns härligare att jobba nu när miljön är bättre. Slipper den illaluktande stanken, och allt grått och trista. Känns väldigt bra.
helgen blev som alla andra tidigare, en riktig partyhelg, ajaj, lilla fröken säger jag bara. Men det var grymt roligt och man var ju illa tvungen att gå på Rosenström på lördagen och fredagen var man tvungen att bege sig. Dock inte lika lyckad kväll som helgen där innan, men helt ok.
Lördagen avslutades inte förran 08.30 på söndagsmorgonen och jag har upptäckt att jag är för gammal för sånt, men sjukt kul var det.
I övrigt så är det ganska dött, åker snart till sthlm och snart USA. Längtar till både och, men tiden innan går relativt snabbt ändå, men ändå segt. Vet inte vad man ska hitta på för att tiden ska gå, men rullar gör den.