Control all over the world


Nu har jag varit på den delen av föreläsning som jag skulle. Jag har ätit lunch.. och ligger nu och svettas som aldirg förr i soffan och putsar till arbetet som ska in på Måndag. usch det är mycket nu! Och jag ligger efter i en kurs känns det som.. men det kommer jag att ta igen till veckan. Jag ska läsa en miljon böcker, samt skriva loggböcker, boklitteraturer och mycket annat! Nu ska jag även till att börja med ett nytt arbete. Troligen det största hittills. Men det blir roligt, jag ska införa en del intervjuer och eventuellt olika enkäter. Så man får väl se vart det hela bär av.

Ikväll så kommer det att bli riktigt mys! Det blir god mat följt av snarra och mys framför tvn. Men innan lugnet kan komma över mig så ska man arbete med min partner, så att uppsatsen kan bli klar- L Ä N G T A R!
Det känns som om det var en evighet sen jag och älsklingen fick mysa, för det har varit så mycket för båda nu de senaste dagarna känns det som.

Jag tror att jag lider av fruktansvärt dåligt närminne. igår när jag skulle fundera över vad jag gjort förra helgen så stod det helt still. Men jag har nästan kommit på vad jag gjorde, usch jag är dement redan som 20-åring.. vill inte ens veta vad jag blir för typ av "gammel-fall".


Och vet ni hur mycket jag älskar min karl? Ojoj, vad mycket jag älskar han, jag kan inte vara utan han. Precis allt med han är underbart och varenda liten detalj på hans kropp och personlighet är superbra!!

I just can´t stop


Oh vilken härlig dag det verkar vara idag! Idag är en bra dag har jag bestämt. Jag har hunnit vaknat, varit ute med hundarna, ätit frukost, duschat,klädd på mig och gjort mig iordning. Och då jag var klar var klockan 9!
Nu sitter jag med morgonkoppen -kaffe, och så fort den svalnat en aning så ska jag smaska i mig den. Sen blir det verkligen en superdag!
Ikväll blir min första föreläsning på en av kurserna-spännande. Jag hoppas att den "klassen" är lite hm, hur ska man säga..lite mer avspännda kanske? Men av mina erfarenheter så brukar personer som arbetar med ped eller läser det vara mer avslappnande och förstående.

Saker ni inte visste om mig

Jag är oerhört känslig för gul lök, så börjar alltid gråta okontrollerat
Jag har blivit slagen av ett badmintonracket i vardera sida av höfterna, då jag inte ville vara med och spela längre.
Jag har blivit anklagad för en skolbrand, eftersom man var en av de "bad girls" så var man en av dem som blev anklagad för allt, det mesta och lite till.
Jag har smitit ut från mitt sovrum i strumporna, men gick in igen genom ytterdörren, då det var snö ute.
Jag har gått vilse på Frösön, i hopp om att hitta busshållsplatsen på fyllan
Jag har slagit en kille på dagis, eftersom han puttade min kompis
Jag har ramlat ner för en lång järntrappa utan att gråta
Jag har blivit knuffat ner för en trappa, för att jag var för seg
Jag har suttit i skogen och sjungit 5 på morgonen och blivit påkommen av en joggare
Jag har skolkat halva högstadiet
Jag har tjuvrökt och blivit påkommen av min mamma
Jag har snatttat och blivit påkommen
Jag har snott en kompis barbieklänning, eftersom jag tyckte den var så fin
Jag har varit hiphoppare
Jag har blivit inlåst i en garderob eftersom jag ville leka med barbie
Jag har fått "motorstopp" med en skoter, och gått 5 kilometer, för att sen få veta att jag kommit åt stoppknappen
Jag har gömt mig hos kocken på dagis
Jag har skrivit av alla mattetal 1-3, men blev sedan påkommen av skvallret.
Jag har färgat håret sen jag gick i 4:an.
Jag har sett en full kompis kissat på sig
Jag har ramlat med cykeln i ett dike fullt med brännässlor.
Jag har sprungit i hästhagar och blivit sparkad

Just do it

Fyra tv program jag brukar se:
Desperate housewives

Simpsons
Family Guy
Two and a half men

Fyra saker jag gjorde i går:
Åt semla
Låste in bilnycklarna i bilen
Var med älskling
Handlade mat

Fyra saker jag längtar till:
När älskling kommer hem
Sommaren
Om en vecka
Söndag

Fyra saker som står på min önskelista:
Ett hus
Bli rik
Jobb med människor
Bli fitt


Fyra saker jag avskyr:
Mensvärk
Våldtäkts och misshandlare
Mobbing
Magsjuka

Fyra saker jag tycker om att göra:
Umgås med familjen
Resa
Slappa
Sola
Vara flummig

Fyra saker jag åt i går:
Semla
Godis
Kebab
Mackor


A shot to the heart


Nu håller jag på och gör köttfärspaj, det är min första gång, så jag är lite nervös. Men jag har ju utgått efter receptet. Någorlunda. Det mesta har jag tagit av det iallafall. Att utgå helt och hållet gå ju bara inte i min värld. Det är alltid någon ingrediens jag vill ta bort eller addera, men det lär nog bli bra ändå. Idag ändrade jag själva pajdegen till en hemma gjord variant, och tog bort chilin( eftersom jag inte hade någon hemma) och tog istället tomatpuré.


Fyllning:

  • 1 stor gullök eller 2 små
  • 2 msk margarin eller smör
  • 100 g champinjoner
  • 400 g köttfärs
  • (1 grön paprika )
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk timjan
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 ½ dl vatten
  • 1 buljongtärning (kött eller grönsak)
  • ½ dl chilisås  Tog en matsked tomatpuré
  • ca 50 g (1-2 dl) riven ost -Tog efter behag

Gör så här:

Pajdeg kan man ju göra på olika sätt så det skriver jag inte ut, ta bara mjöl, salt och smör så duger det bra, blanda i princip efter behag. Häll mjölet i en skål. Låt matfettet bli rumsvarmt och skär i mindre bitar. Finfördela matfettet i mjölet med fingertopparna. Tryck ut degen i en form, nagga med en gaffel och ställ i kylen ca 30 minuter.

Grädda pajskalet i 200 grader i 10-12 minuter tills det fått fin färg. Viktigt med förgräddning! Själv har man ju lyckats göra världens godaste paj en gång, utan förgräddad botten, det sög.. det var som att äta glass på asfalten.


Skala och hacka lök, skiva champinjonerna. Hetta upp en stekpanna med margarin eller smör. Fräs lök och champinjoner. Lägg över på ett fat.

Bryn färsen i omgångar i margarin eller smör. Tillsätt svampen och löken. Skär paprikan i tärningar och blanda ner. Smaksätt med kryddor. Strö över mjöl och späd med vatten. Häll i chilisåsen. Smula ner buljongtärningen. Smaksätt med timjan och salt. Låt koka upp och puttra ca 5 minuter.

Häll röran i pajskalet, strö över riven ost och grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 30 minuter.

Det ändå jag vet hittils är att det luktar gott och att det såg ut som en paj. resultatet får man vänta på. Och do it with some sallad och vitlöksdressing..*Greggel*


 


I have to , at least try


Nu är det paus! "rast" som man så fint kan uttrycka sig. Gud det känns som om jag varit hemma i all evighet! Men det har jag egentligen inte, jag jobbade ju faktiskt 3 dagar i Februari, och det är fortfarande samma månad. Men i mitt huvud så är vi ute och svärar i landet ingenstans. Det var ju faktiskt inte alltför länge sen jag jobbade. Men ändå känns det som om jag är en arbetslös, hemma-glidare. Men det är jag inte!

Andras bloggar är kanon när man försöker tänka på annat, och tvn, oh tv, tvn är min gud! Men jag har ju lärt mig att tvn är en fiende. För den gör en beroende, den gör en sömnlös, den gör en göralös, den gör en ledsen, den gör en arg, den gör en upprörd, den gör en hemma och inne -sittande, den gör en besatt. Så, tänkt på det nästa gång ni! Fast oavsett dessa bieffekter så är den en av mina bästa vänner.

Och kaffe, ja vad har kaffe för viktig del här i livet? Jo den gör en till kung! När man sitter med sin kaffekopp så känner man sig allsmäktig, man kan göra allt, man får allt gjort och man känner sig så "Mm"!

10 saker jag aldrig skulle klara mig utan:                                       Saker jag är beroende av:

Älskling                                                                                                      Älskling
Min ring                                                                                                      Min ring
Nelly                                                                                                           Nelly
Familjen                                                                                                    Snus
Vännerna
Snus
Kaffe
Mat
Resa
Tv

Det bara är så, jag skulle aldrig klara mig utan min älskling för han betyder världen för mig, och Nelly är min lilla bebis, och hon betyder också världen för mig. Ringen är viktig för det är min och Us "förbindelse"(Kan man säga så?, Ja det kan man.... cause I think I just did), och snus.... Du har varit en del av mitt liv ett bra tag nu... och att släppa dig skulle vara som att sluta äta godis när man har röda veckan... en eventuell möjlighet.... som skulle tendera till utbrott och känslomässig instabilitet. Men jag när jag väl blir på smällen (som det så fint heter)- så ska jag sluta med snus, inte för att jag direkt uppmärksammat någon negativ forskning eller undersökning gällande snus och graviditet, men jag tycker att man ska undvika alla onaturliga preparat när man bär på en annan varelse. Låt den lilla krabaten själv välja om den vill testa på nikotinets ljuver när den är gammal nog.


Jag hatar pipleksaker, man blir galen på dom för att dom piper f*n hela tiden... grr..

Feel like dancing!



När man är hemma så är faktiskt MTV en fruktansvärt bra kanal, OM dom spelar musik vill säga. Jag fattar inte varför alla musikkanaler ska gå ner sig så förbannat? Förr i tiden så hade man ju Ztv och Mtv som alltid snurrade igång på tvn, och musik spelades konstant! Nu däremot så visas, "Next", "The hills" och annat skräp dagarna in och ut. Så nu uppskattar jag verkligen de stunder man får se vanliga videor med musik till! Härligt Mtv! Visst voice kanalen är också bra,och även VH1, men dom finns inte här inte. Det är ju nästan så att man måste ha något speciellt tvabonnemang för att få ta del av video och musik samtidigt på tvn. Och jag tycker om att sjunga, jag vet att många säger att jag inte kan, men det säger dom bara för att jag inte kan sjunga. Men det är kul, och man mer eller mindre måste sjunga när det kommer en låt man tycker om eller kan. Men vafan, varför ska man behöva kunna sjunga, dom som sjunger bäst är dom som sjunger ur hjärtat, och det gör jag.... det HÖRS!


Och gud vad vi har mat hemma! Jag som är mat-alkolist får det minsan svårt nu. Vi har allt man kan tänka sig! Sen till      råga på allt så måste jag äta middag själv ikväll. Och det innebär att jag måste VÄLJA vad jag ska äta och tillaga det!! Fyfan, det är ju helt sjukt mycket begärt!! Hm, hm, hm.. men jag har ju någon timma till på mig att fundera ut vad jag ska äta. Ingen som har något bra och vettigt tips?
Jag ska ju även bli nyttig på nytt den här veckan. Jag vet att det är Torsdag idag och det är emot reglerna att starta sitt nya liv då. Men det känns som en Måndag för mig, och då är det okej.. hehe. Så idag blir det inget onyttigt för mig, bara nyttigheter! För igår vad man minsan alltannat än nyttig vill jag påstå.


Nu blir det kaffe och pluggande för all kraft som kaffe ger mig- Super woman, here i come.


A milkshake


Bra Hanna, duktig tjej! Jag håller på med pluggandet och det går framåt. Nu är det en paus för Ubbe är hemma, och vi har ätit lunch och promenixa med hundarna. Det verkar som om jag kommer att plugga mer framöver också...det var en annons på en utbildning nu som jag ska ta och ringa på. Som tur är börjar inte den förrän i April, då har jag blivit av med 2 av de 3 kurserna jag läser. Så det känns bra. Sen känns det även bra eftersom jag inte behöver läsa in hela utbildningen eller hur man ska säga, utan jag har läst många kurser redan , om man utgår ifrån vad gymnasieläraren sa. Så det blir kanske 2-6 kurser jag kommer behöva läsa på den och sen är jag färdigutbildad. Det känns bra! Men det återstår och se lite sen när jag väl har pratat med programansvarige osv.

Inatt var första natten som hundarna inte fick sova i sovrummet med oss, älskling hade tydligen legat sovlös nästan hela natten eftersom Nelly pep som en kyckling utanför sovrumsdörren. Självklart så ville man ju flera gånger springa ut och pussa, krama och hålla om henne... och till och med släppa in henne. Men det blir för mycket med 2 hundar i sovrummet.. man kan inte direkt mysa eller röra sig om de är med där. Så för att kunna få lite " Mamma och pappa" -tid så bestämde vi oss för att ändra om vår struktur.

Don´t worry



Idag när jag och min älskling skulle storhandla på Willys så lyckades vi med det högst osannolika.... vi låste in nyckeln i bilen!!! Det är centrallås på den, och vi låste bara upp bagageluckan, men inte bilen. När gubben skulle lämna vagnen så smällde jag igen bagageluckan, ovetande om att nyckeln låg framför mig.. !!!
Vi blev ståendes där bra länge. Som tur var kom grannen förbi och vi for till Frösön och letade febrilt efter extranyckeln.. utan lycka. En vän till grannen kom med diverse verktyg och vi gjorde ett tappert försök att bryta oss in i bilen, utan lycka.
Till sist efter 2 timmar så ringde vi en låssmed.. på ca 5 minuter så var vi inne i bilen och kunde åka hem och packa in varorna, gå ut med hundarna och äta lunch...snacka om långdragen handling.. och dyr! 500 spänn på en helt onödig sak!

We have selected

                          
      

Dom här bruttsen må minsan vara dom finaste i hela världen. Så fort man frågar folk vilken kändis dom tycker är snyggast så får man alltid olika svar. Jag tror bara en person sagt att han tyckte Christina Aguilera var finast.. men det är väldigt ovanligt. Annars så är det alltid någon annan de gillar mest. Men vad skulle saknas hos dessa?Släng på damerna vad som än dyker upp i hjärnan, klipp och färga frillan vilken färg ni vill och damerna är fortfarande lika fina.

Look at me

Idag kom "pappa" med grisöron och leksaker till hundarna. Dom blev helt lyriska över de där beniga knotorna. Det blev även lite fler leksaker till snupporna.
Jag har kommit fram till att jag är en konstig flicka... som idag ,då gjorde jag en sak jag inte gjort på länge, men som jag gjort otalt många gånger. Jag pratar självklart om kakdeg. Idag vispade jag ihop sockerkakssmet(självklart inte full storlek, utan en minskad version) och mumsade lite. Det är så bra när man är godissugen och är utan all mumma! Sen blir det ju inte onyttigt om man hoppar över bakpulvret.. * blink blink*.

Fan man är ju one of a kind egentligen.. hoho! Det är ju alla, men har man ingen motivation (den kommer på kvällarna) och är "göralös" så hinner man ju tänka en del. Ack, vad jag måste sluta analysera saker. Kurserna jag läser gör ju inte analyserna mindre direkt.. neä, nu tror jag att jag är alkolist och borde gå i terapi! Haha skämt åsido.. men det är faktiskt sant att man börjar reflektera en hel del.
Vissa saker man läser får en verkligen att fundera om man inte är en oupptäckt sjukdom... Passa er för The Häna syndrom! Symton får jag ta och återkomma med.


Åh vad jag är knäpp just nu, jag är så besatt och avundsjuk att jag kan spricka!  Tvi och Tack till de människor som har , kan och gör det jag vill!! Jag vet att man ska vara (och det är jag!) tacksam och glad för det man har, men samtidigt så är det man inte har eller inte kan så fruktansvärt åtråvärt!


Romance


Årets kyss-test!

Har du kysst någon:  Ja
Naken: Ja
Med bara underkläder: Ja
I en säng:  Ja
I vatten: Nej
I regn: Nek
Ute: Ja
Uppochner: Nej
Sittande: Ja
Stående: Ja
Där många sett på: Ja
Någon du ej varit tillsammans med:  Nej
Någon som redan är upptagen: Ja ( med mig)
I smyg: Ja (när den andre sovit)
I skolan: Nej
har du nekat en kyss: Nej
blivit nekad: Nej
när folk sett på: Ja
frågat om en kyss: Ja


From the in- to the outside


Puh! Städat en massa är vad jag har gjort!! Och tvättar samtidigt. Det är viktigt med lite avkoppling från pluggandet, och då passade det bra med städning. Lill snutten är inte fullt rumsren än, så hon kissar lite här och där ibland. Dock har det blivit mindre än det var i början. Men det kändes som om det var kiss på hela golvet, därav städandet idag. Nu börjar man bli lite slö och jag ska snart ner till tvättstugan igen, och efter tvätten är klar är väl i princip allt klart.... då återstår det bara pluggandet. Men just nu har jag ingen motivation, men den brukar komma rullandes in på kvällen.



Och inatt kommer pengarna rulla in också- *Man bugar och bockar*! Men samtidigt så kommer alla pengar försvinna 00.01, då jag kommer betala räkningarna. Men det gör inget, jag får känna mig rik i en minut så det är ingen fara. Imorgon ska man fara och handla en massa mat och kika lite på kök på olika ställen. Det blir väl lite allt-i-allo dag.
Oh oh oh! Hörrni! Idag är det Linda Rosing på tvn.. det måste man ju se, missar man det så kommer man inte bli sig lik igen. Okej, det kanske var en liten överdrift, men det är roligt med sånna där ovettiga, menlösa program. Och dom får en att sitta fastklistrad framför tvn tills det hela är över, och då går man över till verkligheten igen.

Keep away


Nu har jag gjort mitt för idag.. usch.. sista minuten tjejen det är jag det! Men man får se vad resultatet ger sedan framöver. Nu är det mycket annat att ta tag i-... 2 böcker att läsa tills imorn... jo men visst för det går ju???!!
Men jag ska läsa en massa imorn och även prata med den jag ska göra det där jag ska göra med. Allt löser sig.

De här dagarna känns intensiva, men efter stormen kommer vilan, som det sägs i mitt huvud.
I helgen ska man fara till IKEA en sväng... vi ska inte handla så mycket bara lite små saker som behövs... kanske en tvättkorg, lite saker till badrum och kök... eller ingenting... vem vet?...
Fast jag kan ju säga att jag VET att jag inte kommer komma därifrån tomhänt, det minsta jag ska ha med mig är en regnbågsfärgad klubba!

Älskling ska till och kika på kök, för han vill göra om det. Oh jag älskar att göra om saker!! Förr i tiden var jag möblera-om-sadist. Jag bytte rum konstant. Fanns inte möjligheten till det så möblerade jag om rummet drygt en gång i månaden. Jag kommer ihåg mamms och papps frustration när jag tvingade dem att byta rum med mig, eller tvingade dom om tillåtelse att byta rum. Flera gånger var jag illa tvungen att ordna den möbleringen och omställningen själv.. (hehe).
MEN då fick pappa minsan höra tusenfaldiga "AJ", "HJÄLP", "FAN", "ÅHH".. osv.... och tillslut så kom han springandes och hjälpte mig ur garderobskniporna och de andra stora tingen som låg ovanpå mig.

Suddenly I start to sing


Den sköna helgen är avslutad! Självklart så såg vi på melodifestivalen, och gudars skymning vad Molly Sandén är bra! Efter jag hörde hennes låt så har jag lyssnat lite på andra låtar hon sjungit. Hon är klockren!! Helt klart den bästa artist man hört på länge. Visst känner man igen någon låt hon har gjort.. men det är inte förrän nu jag uppmärksammat henne. Och hon är bara ynka 16 (?!) år!
Jag undrar när mina ljuva stämband ska formas till gudomlig musik?



"Se på mig, jag står här framför dig. Och det som händer nu, känns som magi.
Rör vid mig , låt hjärtat stilla sig, I all oändlighet finns bara vi.."

                                                    
http://www.youtube.com/watch?v=yGY60S6uXN8








Idag har jag hemtenta, så jag ska läsa som aldrig förr i världens fetaste bok. Jag har ju som tur är fram till klockan 00.00 på mig att genomföra den, så jag känner ingen press i dagsläget. Men det ska bli skönt att få den ur världen, för det är mycket annat man ska göra.
Nu på morgonen har jag faktiskt hunnit med en hel del, frukost,promenad, kaffe, umgås och städa i bokhyllan.

Aih Caramba!


idag ska vi åka till stugan minsan!Och vovvarna ska såklart följa med oss! Vädret var väl inte direkt det man önskat sig, för det verkar blåsa.. men vafan på med lite kläder och spring runt så är det problemet lugnt!
Det var en riktigt mysig kväll igår.. vi åt god mat!, åh vad jag älskar ris, kyckling och currysås!! Åt chips och dipp och mös framför tvn till "Lets dance" och "När lammen tystnar".. efter det stöket var båda helt körda så vi gick och la oss.
Imorse vaknade jag klockan 06 av Nelly som kissade en skvätt på sovrumsgolvet... happ.. bara till att kliva upp och ut med flickan.. sen blev det till att sova igen.. och kring halv nio blev jag väckt av älsklingen.

Åh vad jag längtar efter sommaren!! Varför är det alltid så att man har SÅ många planer inför sommaren? Jag dör av längtan! Jag ska fiska, tälta, ha picknick, spela kubb, volleyboll,brännboll,krocket mm, fara på en cykeltur, sola, grilla, bada.... listan kan rulla ner till Kina om jag säger så...
Och på vintern säger jag alltid att jag ska åka snowboard eftersom det var en evighet sen... men det blir aldrig av... man har aldrig tid. Och jag vill alltid köra skoter.. men man har ju inte köpt någon än.. så det blir inte av så mkt... åka längdskidor blir ju  av någorlunda bra iaf.. och basta med!
Men nu är jag redo för sommaren!!

Rock 'n' Roll Singer



Idag är det äntigen fredag! Jag och gubben har bestämt att vi ska ha en lugn och skön helg. Vi ska åka till stugan imorgon och koppla av, basta( snörullning), mysa och ja, ha en skön lugn helg. Utan någon som helst mottagning på mobilen! Eller älskling kommer ha det men inte jag, för jag har 3. Man ska väl även få in lite nymodigheter när man väl är där, lite vinteraktiviteter , if you know what I mean? Hehe... okej, den definationen är bred... men sätt er in i mitt huvud så kommer poletten att trilla ner.

Sen ska jag självklart plugga en massa. Fan nu har det kommit igång på riktigt det här stöket jag gett mig in på. Var på föresläning idag.. den kursen har jag inte läst en smack om än.. men jag har lite hum om vad jag kommer stöta på i böckerna. Men allt löser sig.. det är mitt motto!! Och det kan ju innebära en massa saker, men jag hoppas att det innebär att jag kommer klara alla kurserna.

Nu håller kocken på i köket och det bara rinner ur käkarna.. mm Mat!!

We are the champions


Nu är det Torsdag och jag tänkte att jag ska lägga mig i sängen snart, och då ska jag vara nyduschad! Nyduschad i sängen ska jag ligga och läsa en massa!!! ÅHH vad jag är glad just nu.. men samtidigt så har jag nog aldrig saknat mitt hjärta så pass mycket som jag gör idag. Det här håller bara inte!! Nu är jag redo att flytta in hos karln, NU, idag, Detta klockslag.. Nuuuuuuuuuuuuu!! *snyft*
Jag vill egentligen lägga mig i ett bad men det blir så jävla svårt att bada i en dusch... och handfatet och diskhon är uteslutna! Sen hur det kommer gå att läsa är ett mysterium... U har ingen lampa vid sängen än.. men det ska vi fixa sen när jag väl flyttat in... och han kanske inte vet det än... men vi vill ha en lampa i hall, sovrummet och i vardagsrummet- i taket. Eller ja nu kommer han veta det.

Jaja, nu ska jag väl snart duscha... men ska se på lyxfällan en sväng.. och få mig själv att inse att jag inte är körd.:) Låter dumt men sant.. man får sig en måbra kick av sånna program. Dock inte av bantiningsprogram.... då vill man bara slänga fram  hängmagen, äta massa snarra och peka finger åt dom som lyckas.

give it a try

Skriv 5 otäcka saker att äta och skicka den dåliga maten till 5 andra bloggare som utmaning och se om de vågar äta den.
  

Carolines otäcka:
1. Palt,paltbröd- Skulle jag endast äta i krislägen
2. Kalvsylta - Går att äta men inget jag skulle välja
3. Ärtsoppa -Det är mumma!
4. Ansjovis- Kan nog äta men inget jag väljer
5. Surströmming- Nej, jag kan kolla på avstånd när andra äter det



Mina otäcka:
1. Annanas i burk
2. Palt
3: surströmming
4. en vit rotfrukt som jag inte vet vad den heter

5. räkor med bajs sringen kvar


Utmanar

Ubbe
Lea
Magdalena
Helena


Just like



              Hoho nu är jag vin sugen! Och var är vinet?
              Det vet jag.Det är i vinskåpet!


Har jag en förstående och omtänksam pojkvän-(fästman) eller vad? Han är en av de fislunkare som läser min blogg och brukar alltid fråga om det är något fel om jag skriver något knasigt, knäppt eller deperimerande. Sjukt omtänktsam!! och jag älskar honom! Inte bara för det, utan för allt det han är.  Och han ger inte upp.. sånt är jag inte van vid. För som många andra är jag en sån som aldrig erkänner de 5 första gångerna någon frågar. Är jag ledsen eller arg då är jag det.. och det brukar inte vara någon som undkommer att se det. Men jag behöver de där minutrarna eller timmen att vara ledsen, sur eller arg. För att sedan sätta mig och prata och konfrontera. Men han ger inte upp.. och det är bra för om det verkligen skulle varit någonting då vet jag att han vill veta det direkt och då säger jag det också... kanske inte alltid direkt...  det är grymt svårt att ändra den man är, eller ett beteende man tycker funkat så bra i många år.

Sen måste jag ju dela med mig av last.fm... BRA RADIOKANAL! Bara skriva in en artist som man diggar,sen spelar playern låtar med den artisten och liknande låtar med andra artister. Så F rixfm!.... Men inte rix morgonzoo;)
Här ligger jag och svänger åt en massa låtar och är på bra humör!



Mamms och papps är någonstans i Kanarieöarna och har det kanon! Åh jag är så avundsjuk att mina svordoms-combos kommer! Gah! Men samtidigt så önskar jag dom den lyckan och avkoppling.

Make a change


Get to the end

Godmorgon allesammans! Jag har varit vaken bra länge nu..eller ja sen jag vaknade kring halv 10. Fasen det var länge sen jag verkligen sov ut. Det blir inget när man har en valp, då måste man upp och ut med den och pinkelinka och kakka. Men fan vad fjantig man är "Åhhhhhh vad du är duktig".. "Braaaaaaaa tjejen!" låter man högt som bara den när hon kissar eller kakkar ute. Haha! Tänk er själva senariumet. Alla hundägare vet ju hur det är, men dom som inte har hundar må ju tycka man är helt körd i hjärncellerna. Ja, man blir lite av en vulgärkärring när man skaffar hund, eller barn också.. då är det samma taktik som kommer till användning. Och även rösten är densamma, den fjantiga, tönt röster... ojoj.. att hundar och barn överhuvudtaget har respekt för vuxna människor...

Ikväll blir det vin med grannen och massa bubblande. Stackars karl som kommer hem till 2 dragna fruntimmer. Men han ska få sig ett glas när han kommer hem så han blir nog glad ändå.. sen får han ju vara med mig, och då är det svårt att inte vara på det bästa happymood som finns!;)

Några år sen kortet togs, men ack så tjusigt det var... den kvällen funkade inte spirorna på något vis. Men syss bar hem mig i sina klackisar så det var ju lugnt. Grymt rolig kväll var det.. men jag kan nog i dagens läge erkänna, att de där shotjävlarna inte funkar efter ett ton sprit.

           

Neä, nu ska jag väl försöka läsa lite, jag har sisådär 10 böcker (som är feta) som ligger och väntar på mig, så back to buisness..

Hate the most


 Jag hatar att jag inte har någon kamera som fungerar som den ska
och att jag aldrig kan sova när det behövs eller i rätt tid!


Ja, ibland finns det mycket att klaga på. För bara några år sedan så var jag sömnhetens gud! Jag la mig alltid i vettig tid och SOV. Jag la mig i min egna säng, släckte alla lampor, blundade och sov. Aldrig några problem! Och när klockan ringde 06.00-06.15 så flög jag upp ur sängen, gjorde mig iordning i lugn och ro, kollade på tv, åt frukost innan jag begav mig till skolan. Sen gick det utför, när jag gick och la mig var/(är?) jag tvungen att sätta på någon serie för att natta mig till sömns kring 02.00-04.00 på morgonen. Nattens "långa" sömn gjorde att jag började använda den där förbannade snoosen och låg och drog mig ett bra tag innan jag klev upp. Nu är det liknande, eller det har börjat komma tillbaka. Fast jag gör saker på dagarna, kliver upp tidigt så blir jag inte riktigt trött. Utan jag måste tvinga mig att sova. Jag blir så sjukt frustrerad! Kan man inte få välja hur man vill ha det eller hur man vill vara ibland iallafall??!

Sen vill jag ha en riktig kamera. Min kamera la av för ett tag sen, eller ja en liten rättelse- blixten la av! Så nu måste det vara super ljust för att man ska få vettiga kort. Inte för att jag testat men. Så man har aldrig nya kort att sitta och kolla på utan bara gamla kort som man redan kollat sig sönder på. Hur kul är det? Jag älskar ju kort... och då vill jag banne mig kunna ta kort också! Det där kommer någon gång framöver.

Och sen ett sista klagomål.. varför måste man vara vuxen? Är det bara jag som tyckte det var superskönt att slippa betala räkningar, slippa jobba, slippa ordna och göra allt själv, komma hem till en hemmalagad GOD middag med variation, slippa tvätta... its just go on and on.. Fasen vad vuxen man måste vara redan nu. Neä, jag får helt enkelt ta och vinna de där biljonerna så kan vi fan ta och snacka vuxenliv på riktigt. Hanna a la hugh heffner stile! Haha neä, skämt åsido.. men tänk pengar.. mmm...

He gav me a love letter




Det känns som om den nya veckan redan  är slut fastän den nyss startade. Jag kan inte sova så sitter och gör massa skrot med tvn och med datorn istället.. och älsklingen ligger och sussar. Sen har jag ont i magen och jag hatar att ha det! det är det värsta som finns! Sen har jag för många bollar i luften just nu så jag blir knäpp, man tänker mer om man bara ligger och verkligen kan tänka... usch.. jag hatar att tänka.. åtminstonde för mycket.
Jag är en sån som ofta ÖVERanalyserar allt.. och går in i varje vrå och knök... det ska man inte göra.. för då är man inne i tankar man inte kan hantera... usch! Vilken stress jag ger mig själv!

Fick sms av min käre väl L som är på väg ner med hennes kille i dagarna. Ska bli kul att ses. Fastän vi känt varann hela livet så hörs vi alltför sällan. Men man vet ju hur det är.. det glöms bort. Både från min och hennes sida. Ändå så är vi vänner och ses så fort hon kommer till hennes ursprungliga hemstad- Det känns bra!

I can´t turn back time


Det här intenet har varit knäppt hur länge som helst. Man har ju gått och blivit gråhårig och galen. Äntligen känner man sig trygg när man ska skriva en radda.. yes!
I helgen var jag och sambon ute och kalasade , det var riktigt kul! Som vanligt så lyckades man hamna ute på G3, men det var ju inte direkt världens chock. Men det var länge sen man var ut så de va trevligt, dock var jag som en tant vilsen i skogen en sväng. På söndag hade jag och älskling myskväll och åt god mat, den där kyckling grytan jag tjatat om i flera veckor:) Åt god tårta och mös.
Sen blev det stressigt!!!! Uppsatsen min skulle vara innr 12.00 på Måndag... och när började jag? Jo.. det var väl kanske i Onsdags... sen på Lördagen kom jag på att jag inte ville skriva om de.. så jag började om från början.
På Måndag morgon satt jag som en tok och skrev min uppsats, och någon minut innan 12 så skcikades den! Puh! Nu hoppas jag bara att den är bra nog:) Spännande!

Idag ska man iväg och göra tusen ärenden och även plugga som en tant:)

If I could I would

Härligt tjuvliga helg.. harkel.. Igår så ordnade jag iordning mat till älsklingen som var och hade match.. och det gick bra som vanligt för honom:)... det var väl för att jag inte var med denna gång;)
Lagade god mat och gjorde en kladdkaka... lite speciellt för det fanns ingen riktig form här till den.. men det gick ändå.. lite mer kletig än orginalet, men smaken var densamma, med vispgrädde och hallon-Mums!

Nu är hans lill prins här och jag gör mitt bästa med uppsatsen som snart ska in, framsida och inledning-check!!
Nu är det bara arbetet i sig som ska bli färdigt.. sen kan jag koppla av helt och till fullo!

Sen fy och skäms på internet som är en homosexuellhårboll.. det funkade sisådär nästan inte alls igår.. grr!

Hi,my name is Hanna,and I´m an addict


Idag har jag hunnit med mer än jag trodde. Det började men en lång sovmorgon som tog slut 08.00.. vilken sovmorgon.Sen hann man på en kaffe hos grannen och massa prat följt av en ögon-shopping-runda på olika djuraffäret. Jag inskaffade avmaskningstabletter till lillskiten som ska ha 12-veckors vaccination nästa vecka. Jag hann även att åka hem en sväng och tjattra med sambon.. och Nelly fick träffa henne för första gången.
Hemma väntade 2 böcker på mig... en som jag behöver nu och en annan som jag behöver nu.. men ändå snart.. härligt!

Älskling jobbar natt inatt och jag är hemma och läser och ser på "Efterlyst" i ögonvrån. Det blir en tom natt,men jag har iallafall 2 sötnosar i sängen hela natten. Sen har jag så jävla ont i magen och jag är inte som man ska vara.. usch och FY FAAAAN! Nu får det fan vara nog.. och datorn fattar inte mellanslag som den ska... AHH!!

Men jag har iaf gjort nytta idag och håller på och läser...men ajaj... faan att man inte kan gråta och ha någon som tycker synd om en nu.Då hade man haft det bra;D

I´m in pain!


 

Hehe.. opps hur jag gör! Tänkte bara slänga in en kommentar angående mitt tidigare inlägg.. testet.. hehe. Gjorde något knas.. ändrade svaren såklart till mina egna... men sparade väääldigt sent efter att jag skrivit.. och då blev det fel. Personen som jag snodde frågorna ifrån är med barn och ska ha i sommar inte jag. Blev bra brydd när man fick massa samtal , sms och dyligt.. förstod ingenting... nja skulle jag bli med barn skulle JAG gärna vilja vara den första och veta det och även pappsen till knodden:)
Vissa kommer kanske få läsa det via bloggen, men jag lovar , pappan till barnet och min familj.. att jag kommer ringa eller hälsa på er och knäcka den nyheten:)

Nu håller jag på och bakar bullar för snubben min är hemma om sisådär ett tag.. senast 10. Så tänkte överasska med mys och nybakta bullar med mjölk så här på kvällskvisten. Och ja, jag har sån där förbaskad äcklig mensvärk.. man kan ju dö för mindre! Återigen ska jag klaga! Fy attans skit.... Konstigt nog har jag varit en ängel hela dagen och inte känt något.. men nu.. nu ni kommer smärtan! Fan vad arg jag är.
MEN vad kan inte lita bullar bota mån tro??:D

Och tror ni för allt i världen att jag pluggat? Njao.. beror kanske på hur man definerar plugga? Jag har iallafall gjort en uppgift, men dock till en annan kurs. Boken som MÅSTE läsas snarast ( för ungefär 3 veckor sen) har jag flyttat runt från hallen, vardagsrumsbordet och köksbordet.. men i övrigt är den orörd...





                                                                          ..................Nu ska jag pussa på skrutten och "aja" mig lite mer



Take a chance

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Träffa Nelly och Ubbe

Vad gjorde du kl 8 imorse:

Började jobba

Vad gjorde du för 15 min sedan:
Hade medlyssning

Det sista du sa högt:
"Det verkar som att det blev något fel"

Det senaste någon sa till dig: 
"Jag ska fråga om jag får ta en halvtimmes lunch"
 
Vad har du druckit idag:
Vatten och kaffe

Vad var det senaste du åt:
Korvstroganoff och ris

Vad var det senaste du köpte:
Falukorv, mjölk och bröd

Vad är det för färg på din ytterdörr:
Brun eller röd beroende på vilket Hem man menar:)

Vad är det för väder hos dig nu:
Soligt som attan, och ut ska jag snart!

Godaste glassmaken:
Vanilj tror jag, för då kan man gotta till med sås och strössel:)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja

Sover du tungt:
Olika

Drömmer du mardrömmar:
Ibland

Trivs du med ditt jobb:
Nja, sådär, det finns andra jobb som passar mig mycket bättre, men det funkar i dagsläget.

Favoritklädsel:
jeans och tröja på vintern

Favoritlåt just nu:
typ alla

Vad ser du om du tittar till höger:
en tom stol

Vad gör dig glad just nu:
min gubbe och vovve

Vad ska du göra härnäst:
Gå hem

Höger eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu:
Bra, och ska ju snart hem också:)

Favoritgodis:
Allt, framförallt chips men allt onyttigt e gott

Kläder just nu:
Svarta jeans och svart tröja

Sommarplaner:
Göra allt jag gjorde och inte gjorde i fjol

Hur många kuddar sover du med:
1-4... helst minst 2

Spelar du något instrument:
nej

Morgon eller nattmänniska:
Natt, men även dag

Vad är viktigast för dig:
Min familj och vänner

Är du kittlig:
Ja och tycker inte om att bli det

Snarkar du:
Neä.. såklart jag inte gör

Stjärntecken:
Vågen

Äckligaste insekten:
Spindlar med gul stor stjärt

Stökigt eller välstädat:
Välstädat

Längtar du mest efter just nu:
Komma hem

What to do?


Sitter på jobbet igen då.. blev inget tvättande som jag såå gärna ville. För det finns kiss på en filt som jag vill tvätta och jag har nästan inga rena kläder så då måste man tvätta. Ikväll hoppas jag på bättre lycka, annars blir det imorgon, sen ÄR DET PLUGGA som gäller för moi! Inget annat!!Plugg plugg plugg!

Sitter och läser bloggar på jobbet konstant! Och även aftonbladet.. fniss.. ( harkel) hittade en artikel om rökning, unga tjejer som röker.. Jo visst, alla har väl varit aningen omogen, eller snarare groteskt snuskigt omogen så man nästan skäms till döds. Men jag skäms när jag läser artikeln. Jag vet att det ofta är så att unga personer röker för att det är "coolt" men ändå. Att se det stå i tidningen och se vad tjejerna i intervjun säger..det är okej, dumt uttryck men skrattretande...
Men jag vet ju samtidigt precis hur man själv ha varit. Dock tyckte inte jag att jag rökte för att vara cool, utan jag bara gjorde det helt enkelt. Dock går det säkert att tänka tillbaka och få fram andra orsaker till rökningen.. men Neä, jag kan inte komma på något. Det var väl mest det sociala som fanns i ens krets.
Tänk er det här.... man sitter med sina 10-20 vänner på ett café, ute på skolgården, ute på stan eller annat.. och alla röker och pratar. Mest röker.... när den ena släckt sin cigarett tänder en annan sin osv. ..


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4369539.ab

Can´t live

Åh nu jobbar jag! Hur ska detta gå? Jag har huurr mycket som helst jag ska göra. Jag ska tokläsa en bok, och jag hoppas att den andra boken kommer i dagarna fort som attan nu!! Och även de resterande böckerna:) Huga vad jag ska läsa!
Jag har bara varit borta från mina älsklingar i någon timma nu, men jag saknar dom som fasen! Nu har jag inte bara U att sakna utan även Nelly och Lea! Åh vad hundar gör ens liv till det bättre! Äntigen har jag en liten vovve! Vad man har längtat efter det! Stolt hundägare är vad jag är!
Åh att man ska ha så mycket att längta efter hemma och så mycket att sakna efter på jobbet!
Jag vill bara hem hem hem! Pussa på min lillskrot, läsa lite "läxa" och sedan gosa ihjäl min älskling!

Oh happy dag!


Nelly


Oh vi har fått världens sötaste flicka in i familjen!! Igår skulle vi så snällt kolla på en Wippet valp på frösön, den enda som var kvar .. och det gick bara inte att motstå. Vi åkte hem handlade mat ,kollade igenom så man hade råd och ringde och sa att nu kommer vi och tar henne! Och det gjorde vi. En Nelly blev det!!! Tillskott i familjen, så Lea är plastmamma till lillskrutten! Åh jag är sååå glad! Vovven är min, men det blir ju ändå vår hund.. för älskling kommer ju hjälpa till med henne, och hon kommer ju att bo med oss. Och vi älskar henne båda två ju:)

Ballbreaker



Jag kommer på mig själv med att fastna för fler och fler bloggar ju tråkigare man har och framför allt på jobbet där det är det enda man kan läsa miljoner gånger förutom aftonbladet.  Och flera bloggar jag läser är av det gravida slaget ( några som bara flugit upp på jobbet nder lgna stunder) Och jag blir helt galen av att läsa saker men att inte få se kort, det gäller inte bara dom gravida.. utan så fort jag läser något spännande då finns det bara "-KORT KORT KORT KORT" i mitt huvud. Men det är nog inte bara jag, dom flesta sitter väl och tänker... "faaan att dom inte la ut något nytt kort som kunde förgylla min dag". Am I right?
Hm kanske inte vad vet jag... jag är nog mer knäpp än vad mamma och pappa sa....

                                                   

  






       .........Kort to the people!

Ye, I got the solution




Gud vad jag är blivit en äckelpotta! Här ligger jag och svettas och gnider... och vet ni? Jag tror jag börjat att få koll... lite iallafall. Nu kikade jag på vad bäckerna till 3 kurser kommer kosta.. jojo bye bye 3000 spänn!! Tjohoooooooooo! Men samtidigt jag är stabil och har kvar vett i skallen än.. så det är lugnt. Problemet är att en bok jag skulle behöva snarast är slut banne mig över allt.. och den andra vet jag inte ens om den existerar.... Men vad bra att man kommit på att det finns en lösning på allt! Dvs alla problem går att lösa! Hittar jag dom blir det väl snarare 4000 som ska spenderas på BÖCKER??? Hallå hur ofta KÖPER jag en bok? Hur OFTA lånar jag en bok? Hur OFTA bläddrar jag i en bok? Hur OFTA kollar jag ens på en bok?
Från och med idag?
Varje timme, varje minut och sekund...

Igår sov jag hos U som jag egentligen inte skulle.. eller inte skulle och skulle.. ibland har man inget val utan det är mer tvångsmässiga beteenden ( och det gott folk har jag gott om). För jag vill ju inte vara utan honom och jag trivs som hunden i matskålen med honom. Och tur var väl det! Sambon ringde kring 22.00 igår och sa att vattnet frusit.
det innebär, inge vatten! Ingen toalett. Som tur var lyckades kvinnan ta sig till föräldrarna hennes och kunde sova gott, dricka vatten, gå på toaletten och även lyxa till det med en dusch om det så behövdes.




Sen är det en sak jag bara måste ta upp. Jo, mjölk dricker ju de flesta människorna, och det är inte alltför sällan mantar sig ett sånt glas varje dag.  Igår var man på affären och handlade som vanligt.. och mjölken ser inte ut som MJÖLKEN. Utan dom rackarna hann föra mig bakom ljusen och över en dag hade dom ändrat förpackingen!
Och vad blev resultatet? Jo man börjar starkt undra vad som händer.... det är nu tydligen landsskapsmjölk... vad det nu ska innebära för landskapen. Men nu är den iallafall ändrad, utåt sett.
Måste även pika in att jag inte är upprörd eller att jag direkt stör mig på det här, utan det var bara något som jag tyckte var hmm.... vad ska jag säga...det var bara något jag uppmärksammade:P

Feel the fire burning


JIsses ja, nu sitter man och sliter.. hehe not. Det är faktiskt lugnt idag, men samtidigt så går dagen sakta då, men ändå snabbt. Man kan sitta och snacka lite skit och ta det lugnt. Längtar tills jag ska hem, jag ska vara med älskling idag och imorgon ska jag sova hemma igen för då tror jag att min bok infinner sig! Och då är det läsa,läsa,läsa,läsa som gäller!

Helgens planer börjar redan smidas, kanske blir det en tripp till stugan och mys med gubben. Eventuellt långfärdsskridskor i bhp, eftersom det är invigning av vinterstaden då. På söndag vet jag iallafall att jag ska åka och hälsa på Farbror och kusinerna, då minstingen (nuvarande minstingen iallafall) då hon fyller år.

Men jag har tråkigt nu, men samtidigt mycket som rör sig i huvudet, usch vad jobbigt det är, men men sluta klaga nu ffs, nu ska jag jobba och hoppas att dagen flyter iväg snabbt!! En natt utan älskling är som ett liv utan mat! Saknar skrutten och vill och måste pussas!

.                                                                                             .........Sen vill jag duscha också.....

Lets do this for our country


Puh vilken dag! Känns som om jag inte gjort annat än att slita. Först jobb hela dagen, sen lite struktur över studierna. Det går framåt. Imorgon eller på Torsdag (cirkus) kommer första boken till krimonologin, och därefter drar uppstatsen igång mer allvarligt... har försökt i 2 timmar, yes u heard me! 2 timmar med att hitta en vettig vetenskaplig artikel till uppsatsen min. Man kan tro att det är lätt, men det är allt som är raka motsatsen, plus SVÅRT! Men kan tror att jag hittat den jag vill ha med.. nu återstår bara en bekräftelse för att jag säkerligen till 100 % ska ta den.
Under nästa vecka blir till fokus non stop på detta, samt kanske lite annat, jobbandet kommer att dras ner markant, för februari månad kommer att vara en INTENSIV månad, utropstecken.
Det här att mitt nya tjatmoment, skola,pluggandet, göra saker i tid och få godkänt. Men ni vet ju hur de är, saker som tynger en kring hjärtat, det dyker minsan upp.

Jaja, nog om det mer när jag väl kommit igång med skiten och nästan är klar.

Nu ska jag ha godnatt prat med älskling, koppla av hjärnan med simpsons eller two and a half men och somna.





                    ..................And btw, ge mig lite sol, ge mig lite sommar, ge mig lite strand,
                                                           ge mig lite solbränna, ge mig tampa, ge mig USA

Back on track?

He Did It!



Jaha det var det, man blev överrumplad bakifrån av den där jäveln... jaja, men vad ska man göra? Jo, jag ska smiska mig själv, äta mat, vara sur, glad, eggad.. och ge järnet så in i norden när böckerna väl kommer.. och det borde de göra i veckan.
Men i ärlighetens namn, vad ska man egentligen göra när saker skiter sig? Jag tycker att min inställning är alldeles ypperlig, jag menar jag ska ju ge järnet, ge mig verktygen så.


Fick höra idag att karln här hemma begav sig för tidigt till jobbet och pga det slutar han en timma tidigare, nice, ****.

Cause you are my man

Nu är det en ny vecka och en massa nya saker man ska ta itu med. Förhoppningsvis kommer alla böckerna jag längtat efter! Sen ska jag dra igång med uppsatsen min, härligt(?) Eller ja, går det bra så är det sjukt roligt. Men uppsatser är en av mina bättre sidor. Dock vet jag ej om högskolenivån passar mig. Men det får man klura ut och lösa på något vis. Nu verkar det som om beteendevetenskapen kommer att bli min trejde kurs! Ja, känns härligt... men där har jag verkligen  NOLL koll för tillfället. Men så snart det går att acceptera anmälan så ska det inte vara några problem.
Dagens Tenta kommer att K*ulla mig i r*ven, eftersom jag inte har boken. Men samtidigt så ska man inte vara bitter och jävlig för det Jag vet ju att jag kan, så länge förutsättningarna finns. Sen kan det kanske bli mer sporrande om jag inte klarar den. Så fort jag anmält mig på beteendekursen så ska jag fixa böckerna , så från och med nu blir det mycket. Så fort böckerna kommer ska jag skriva den, visa för folk, skicka och hoppas på det bästa! Sen är det bara hårt hårt hårt nu framöver!


Hihi Titta vad man lyckades få till idag! fasen man har ju kamera-klickande-krafter i händerna.


I helgen hade vi vår förlovningsfest! Det var grymt kul! Vi var 28 personer, samt 3 barn. Åt god mat, hade trevligt, höll tal och lekte lekar. Älskling höll ett såå sött tal. Och lite blyg som jag är klämde fram ett "Detsamma" Men han vet ju varför, men jag känner mig lite smått elak.
Vi fick presenter också, tack alla, men framför allt ett stort tack till alla som kunde komma!
Det var banne mig den roligaste festen jag varit på på länge, de flesta av en närmsta vänner var där, familjen var med, och även nya trevliga ansikten syntes till.