Once upon a time..



Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.



Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker


East vs West



Ännu en dag har nu gått av denna nya veckan. Det går sakta, men på ett sätt väldigt fort, timmarna, dagarna och veckorna bara rullar på.
Förstår inte hur en människa kan ha så mycket inbokat i sitt liv.
När hade man egentligen en tid för sig själv, inget ska bara, måste, vill, borde. Utan bara en vanlig kväll för sig själv. Göra absolut ingenting. Ligga och kolla in i väggen och mysa, låta tankarna vandra iväg och tänka, men ändå inte, bara låta bilder på allt och ingenting dyka upp.
Nej, kan inte minnas. Men visst någon enstaka dag har jag haft , men inte många fler än 3-4 stycken på någon månad nu. Jag blir fruktansvärt stressad när jag tänker på allt, men ändå inte, nästan mer exhalterad och energisk.
Men samtidigt vet jag inte om man ska skratta eller gråta.

                             

Det har hänt lite i hushållet även idag. Mycket av skräpet som låg häromkring är bortplockat, en ny hatt/sko hylla blev införskaffad och även nya krokar ner till badrummet är inhandlat. Jeanette kom hit med första lasset, ljus och annat smått och gott. Och de grejerna har nu intagit en plats i det nya "snart" gemensamma hem.
Nu finns även en vattenkokare,kaffebryggare och en rostismaskin i köket! Nu till kvällen fick man i sig några onyttiga rostisar med tonvis bregott! Så oskulden på den är förbrukad, only two more to go!

Ljusen hon hade luktar ljuvligt efter bara någon enstaka sekund, och nu njuter jag i en ny ställning på en ny plats, i soffan, söndersnorad, håret åt alla håll, glansiga halvöppna ögonl, halvöppen mun (så jag kan andas), morgonrock.. och ser ut som rudolf som lostade kriget med snigeln.
Huvudet känns allt värre för varje sekund som går, och Ja, jag kan klaga på fler en sjuhundraelva saker just nu.


                                                                                                                                 Welcome Home!





Ikväll är en ovanlig kväll, ikväll är nämligen första gången jag bor någonstans själv, helt själv och S I N G E L. Första gången jag flyttade hemifrån så bodde jag ju själv men då var jag ilag med en karl. Efter det flyttade jag och bodde med 3 karlar i en 4:a..hm kanske inte det bästa movet man gjort, men det hade sina ljusa stunder också, dvs allt annat än det som gällde städningen! därefter blev det en flytt till föräldrarna igen, och sedan hit med min bror. Och nu är jag här igen, självboende! Men detta dröjer bara någon dag, sen kommer en ny sambo, och då är det första gången jag är sambo med en tjej! Har hittills haft den förmågan att bli sambos med killar.
Jag kan inte påstå att jag kunde ha det bättre heller. Älskar att ha frihet och vara mig själv. Och det passar så bra att bo i hus då man kan, vara,göra,säga,tycka,tänka,betee,se ut precis som man själv vill! Ingen kan säga något, hör något , tillägger något. Sen även fördelarna att man själv har friheten att fixa, dona,möblera och ja, göra allt man kan tänka sig plus lite till, vilken tid som helst. Jag tror ni fattar... detta är F R I H E T!
Så inatt är en självständighets natt.


We don´t really know why


"Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?


Torn apart at the seams and my dreams turn to tears, I'm not feeling this situation
Run away try to find a safe place you can hide
It's the best place to be when you're feeling like..

Me...(me!)
Yeah...(yeah!)
All these things I hate revolve around
Me...(me
!)
Yeah...(yeah!)
Just back off before I snap

Once more you tell those lies, to me
Why can't you just be straight up with honesty?
When you say those things in my ear, why do you always tell me what you wanna hear?


Wear your heart on your sleeve, make things hard to believe, I'm not feeling this situation
Run away try to find a safe place you can hide
It's the best place to be when you're feeling like..

Me...(me!)
Yeah...(yeah!)
All these things I hate revolve around
Me...(me!)
Yeah...(yeah!)
Just back off before I snap and you'll see...(see!)
Me...(me!)
All these things I hate revolve around
Me...(me!)
Yeah...(yeah)
Just back off before I snap...

Torn apart at the seams and my dreams turn to tears, I'm not feeling this situation
Run away try to find a safe place you can hide
It's the best place to be when you're feeling like me...

It's the best place to be when you're
Me...(me!)
Yeah...(yeah)
All these things I hate revolve around
Me...(me!)
Yeah...(yeah!)
Just back off before I snap and you'll see...(see!)
Me...(me!)
All these things I hate revolve around
Me...(me!)

Yeah...(yeah)
Just back off before I snap..."


 One Of The Greatest


Looking for something



Det är inte lätt att vara sjukling i detta bygge kan jag tala om för er. det är full rulle med målning,slipning,borrning och all annan tänkbar aktivitet. och här är jag. Det värsta är att de skär klinkers så det både låter högt och luktar sjukt äckligt! Puh! Vilket stök som sker. Imorgon flyttar min bror lång långt bort också, så man orkar förhoppningsvis med en måltid ikväll med han innan han ska fara. Imorn kommer även Jeanette börja flytta in sina saker. Har iallfall fått en ny bård till mitt rum nu!(BORT MED SIMPSONS!) och även en dubbelsäng, looking good!  Så nu kan jag ligga och verkligen ta plats i mitt rum! Och har även en tvättkorg inne på rummet! välbehövt och bra!
Ska göra mitt bästa att fokusera på att bli bättre och försöka bortse allt stök som händer runt omkring.



Lite av stöket som händer och syns.






Nya bården, och en större säng! Mot bättrringsvägen


November Rain



Nu har jag varit vaken i ca 2 timmar, förkylningen som jag trodde var en arbetsskada har försämrats nu över natten, och halsen är som ett tjockt täcke. Sumo Hanna! Men lite internt som jag en gång sade-"ja, jag kommer ju åka dit på det så fort ruschen är över, så är det alltid".
Så jag antar att de allra flesta haft den såkallade "innan riktiga hösten kommer, förkylningen". Därav blev jag nu drabbad. Men det har legat i luften mer eller mindre flera veckor på jobbet. Men inte bara där, familj och vänner har varit drabbade, sängliggandes och plågandes, så varför inte även jag?
Idag blir jag sängliggandes och kommer krama mig själv hårt många gånger och känna självömkan. Lägger ut något kort på det såkallade projektet.




Trappen
En dålig bild,men påväg nedför trappen ska det bli vitt och mörk rött.
Det har tidigare varit uppdelat i orangde och gult, (förstår inte hur man kan
komma på en sådan blandning men) Vi har som nästintill synes fått till den röda brytningen på bilden.



Det här är vad som väntas när man kommer ner för trappen.
Mitt förra tappra försök att förbättra för någon månad sen
Eller snarare ett försök att fördriva tiden. Väggen var från början den skräckinjagande oranga färgen (älskar orange, men dock inte på väggarna sådär, eller den nyansen), men blev sedan detta.
Nu ska även det här justeras och det ska brytas med mörkrött och vitt som trappen.



Badrummet
Ett orangeskåp, vem är förvånad?
Skåpet är väck, även det skabbiga försöket till krokar är kaputt. Väggarna och taket är ommålat i vitt, och det har aldrig sett fräschare ut. Kaklet är dock inte helt färdigt ännu, men nära på. Det där med att fogla är minsann inte lätt.

Purple Rain




Nu har badrumemt blivit vitt! Oj vad vi kämpar.
Helgen har varit grymt bra, dock tidiga mornar och lite sömn. Känns inge kul att det är en vanlig vecka imorn igen..usch och fy! Men tiden rullar på för fullt och jag är totalt INBOKAD NONSTOP VARJE SEKUND AV DAGENS 24 TIMMAR!
Och det gäller minst en månad framåt. Troligtvis längre.
Troligtvis så blir det inflytt i veckan också, samtidigt som det blir en utflytt. Massor att göra. Jag ska hinna jobba,träna,äta,sova,söka skola,umgås med de som kommer att flytta bort,renovera,måla,flytta ut, flytta in,städa.. och en massa annat-fullt upp!
Men samtidigt så är det väldigt mycket som förgyller min närhet just nu och det tycker jag känns bra, men det finns vissa detaljer som jag måste förändra, och det snart.. annars kan nog inte de miljoner sakerna som gör mitt liv så älskvärd förbättra tillvaron så mycket mer. Men det kommer, inom sin tid.. och det är ju snart.

Jag och jeanette har redan börjat planera min födelsedag/inflyttningsfest i september. Vi har satt upp väldigt många mål tills dess också. Idag har vi bland annat gjort ett vad. Inget godis,chips,glass,kakor,pizza,hamburgare,kebab eller annan tänkbar onyttig mat fram till den 25 september. Med start imorgon 18/8-08.
Hur ska det gå??
Förhoppningsvis bra. Vi har en varsin hotline vid sinnets värsta bakutfall -varandra!

okej, wish us luck!...Eller ja... mest till mig skulle jag tro...

Just today

Helg! Ja, igår höll jag och Jeanette på och stöka så in i norden!. Jag fortsätte fogla kaklet i badrummet, och det ä'r nästan klart, det behövs fin puts och sånt men i övrigt så är det klart. Jeanette målade väggen nedför trappen mörkrött, sen ska halva väggen vara vit. Idag blir det dock en paus från allt. Vi var grymt duktiga, Hon var röd lite här och där och jag dyngsur efter mitt bestyr.
Det är så mycket man ska göra och man är så stressad men samtidigt är det så grymt underbart att det händer något! Men det känns som om det bara är mer och mer sakert man ska göra.. Jobbigt.
Men det ska bli kul. På Tisdag drar min älskade bror iväg på sina äventyr och damen flyttar in nästa söndag. Jag kommer inte bli helt ensam. På söndag försvinner även Niklas igen och om en månad försvinner en annan herre till Norge. Jisses! Alla försvinner men samtidigt så får jag en ny sambo.

Det kommer vara underbart att kunna ha tjejkväll när man vill och sånt.
Vi träffades första gången då vi kom till Hornsbergsskolan för att börja första klass, och har känt varandra sedan dess. Vi har aldrig haft ett bråk, men visst ibland delade meningar, men aldrig bråkad, varit ovänner, hatat varandra eller så. Utan har mer eller mindre umgåtts sen första skoldagen. Sånna vänner är bäst! Dom man alltid kan lita på, prata om allt med,göra vad som helst med, betee sig hur som helst med, vara sig själv på alla sätt och vis!

Jag ska ta och försöka ordna lite fula för bilder på vårt projekt men har inte haft tiden. Sen vill man ju att det ska vara fint snart så man kan få till efter bilderna:)

 

All over

Back to the beginning
Fånga varje ögonblick






"Du kan alltid lita på pojkarna över 35,Räck dem gärna handen så följer dem dig hem.
Söker du mannen med stil och etikett ska du välja 35:an"

Location

Ligga ner..
Oh Tack!

Har varit full rulle precis hela dagen och jag har inte hunnit med hälften jag skulle velat och behövt.
Träning
Byta sängkläder
Tvätten igång
Disken diskad
Jobbat

Det är avklarat nu iallafall. Och nu ligger jag i sängen och har första lugna stunden på dagen, skönt!

Är lite små delad idag, kan bli så att en person i min närhet drar iväg till ett annat land på lite andra äventyr!Helt underbart för den människan, men saknaden kommer vara olidlig! Men förhoppningsvis går allt bra iallafall. Men jag har sjukt frustrerad nu och vet inte riktigt vad man ska tänka eller tycka om det här. Men som sagt all lycka från mig! Men det är även en hel hög avundsjuka jag känner;)
Dock har jag en anledning att åka bort då, boende included:)! Men ändå, det kommer isåfall bli väldigt jobbigt. Men tyvär har det dykt upp annat i min värld som gör att jag inte kan åka iväg på utlandsarbete som jag drömt om den mina ben var starka nog att bära mig.
Men det kommer! Det som kommer ske nu istället det är att fokusera på det härliga som komma skall och även söka in på skolor. Ska söka så sjukt mycket till våren så jag ska vara alldeles utmattad efter jag är färdig med mina ansökningar. Så tyvär är fokus nu istället att plugga till våren istället för att åka till underbara världen. Men efter det, eventuellt under tiden.(sabbatsår) så beger jag mig. Jag är nöjd om jag bara åker iväg en kort period, 3 månader eller så. Det kan jag leva på i 1 år ungefär.

Det har gått ca 4 månader sen jag var utomland nu och det bara kryper och sprätter i kroppen min!

Btw.. Jag har nu i samband med denna månad arbetat 1 år på mitt arbete. Måste bara fråga någon som har en vettig fråga-Hur gick det till? Var har tiden tagit vägen?!
Jag som endast skulle ha ett tillfälligt jobb, pluggat förra hösten, eller  våren som nyss gick förbi oss. Tiden bara susar iväg och man blir galen!

Honey

Åh psykolog eller något nästa?
Fyfan vad störd man är, jag har verkligen NOLL tålamod, jag vill ha sakerna INNAN jag tänkt att jag vill ha dem, dvs nyss! annars är det försent. Håller på och ordnar i badrummet nu, Fixar till kaklet med fog och målar om  taket , och ska även måla till väggarna. Puh! Fy vad jobbigt det är. Man är pedant och har inget tålamod, jaja.
Jag försöker verkligen att tänka att det får se fördjävligt ut medan man håller på och låta det ta tid för bästa resultat men det går banne mig inte. Det ska gå fort och bli perfekt! Älskar att pyssla med saker, men ärligt så älskar jag resultatet mycket mycket mer än själva pysslet.
Men ett glas rött och bra musik gör det hela mycket bättre:) ............Dock tar det lika långt tid innan resultatet är färdigt... NYSS SAJA!
Vet inte  hur man ska bära sig åt för att få tålamod gällande sånna här saker eller sluta vara så pedant. Usch man har ju ångest för disken och allt annat hemma nu. Men jag kan nästan inte bara småplocka saker heller, utan ska saker göras så blir det ordentligt, AKA storstädning!!


Äh nu får jag tagga ner, fortsätter med att foga kaklet imorn... och förhoppningsvis blir det pillergörat klart så man kan fortsätta med taket och väggarna! Sen får disk och allt annat tjaffs komma.

Skulle aldrig få för mig att nedvärdera hantverkare av något slag, jisses vad de kan och gör bra jobb!!

Live the life

Yes!Idag är det lördag, och då har man en tjejkväll att se framemot, med min snart blivande sambo!:) Jovisst, oskulden som tjejsambo försvinner nu i månadsskiftet till september. Ska bli roligt att bo med en tjej, som värderar samma saker som en själv, renlighet!
Jag är som renligheten själv, städar A L L T I D! Varje dag stökar jag på med något, så länge jag är hemma vill säga. Så fort jag är ledig rycker dammsugaren och moppen fram för att ta bort all lort och smuts. Idag har jag tagit det ett steg längre, skrybbar varje hörn och varje vrå som finns i huset, AKA storstädning! Och tvättmaskiner rullar runt för fulla muggar. Det är så sjukt härligt när det är städat!

När min nya sambo flyttar in kommer huset att heta, "renlighetens palats, with två girls som sambos". Längtar snart ihjäl mig efter en ny soffa! Men det ska man hitta, det ska vi också iväg och leta efter nu snart. Och så fort vi hittar en, pang!Då kommer den till vardagsrummet och ersätter den andra lilla skiten som man bara ryms en i om man ligger.
Vi har redan hittat ny matta till vardagsrummet,hatthylla och skohylla och även fått brödrost,vattenkokare och kaffekokare av hennes föräldrar som inflyttningspresent! Lovely!

Men nu är det snart dax att bli lilla felicia 12 år och ta en öl + några till med fröken. Men innan vankas det målning av tak i badrummet, och i veckan fixa kaklet där nere.! Oh älskar att trixa och fixa!

Whats going on?

Nu sitter man på jobbet,. bra sliten och less. De flesta damerna är inte här och gottar sig med god mat, bröllop, härligt äcklig magsmärta, dundrande förkylning och hosta. Själv är man kry och som man ska och blir minst sagt dumpad i min stol. Men men, jag åt iallafall pannkaka och jag ler och är glad för det.
Nu är det nästan bara  2 timmar kvar till massage!^^ Och det mina herrar och kvinnfolk, det längtar jag till!

Efter klockan 18 idag så är det en ny helg på ingång! Me like, very lovely shit! ikväll blir det en lugn soft kväll, med en film kanske (Ingen öl), lite prat(ingen öl), en promenad(ingen öl) eller något annat fridfullt. (ingen öl).
Morgondagen börjas med träning! för nu jävlar ska godihullet och kondisen komma igång igen, och min första dag? Lördag den 9/8:) Så förhoppningsvis så får jag igenom detta, men efter puschningar från syster så blir det nog inget annat än så. Därefter B L I R   D E T   Ö L på kvällskvisten! En granne hade varit förbi igår och bjudit in oss på grillning och öl, och jag menar man kan ju inte tacka nej till sånt heller.

Därefter kommer söndagen igen, och så länge inte lördagen tar ut alltför hårt på mig så ska jag även då ta ett träningspass med damerna, och svettas bort fyllematen och bakismaten.

Hm, vi hade en pratstund vad man kunde göra i denna stad. En flicka skulle ut och äta med vänner och ville ha hjälp/råd på vad som kunde göras efter middagen, dvs kring 8-9 på kvällen. Jaaa, vad gör man? Det enda som finns tillgängligt i denna stad är bowling eller bio i princip. Men i övrigt så är det vi har i denna stad är... pubar, krog, ölhak och ängar med plats för filt och en öl.
Så man blev lite förbryllad över att alla gav samma råd, bio, bowling eller krogen.. är det allt denna stad är till för?

-Dont ask me, I just go with the flow;)


Neä, nu måste jag nog längta lite mer efter massagen!

No where

Oh vad jag vill åka iväg någonstans. Tänk vad härligt och ha semester, resa och bara njuta av livet! FAN!!! var är miljonerna när jag behöver dom som mest?
Och det var nyss, saja!

Lån? ANYONE?

Caught a angel

Okej, basted!! efter alldeles för mycket dregglade så slet jag tag i påsen!!
Men va f-n skjut mig då!!! Men jag ska säga er att det smakar bättre än något annat. Åh vad saker man inte ska eller får ha smakar bra, och vilken åtrå man känner till de sakerna. Mumms!



Men imorn, då är jag nyttig. På riktigt.



Njut av livet mina vänner. Tänk inte på att det är väldigt dåligt att äta godis eller chips varje dag, låt de andra snålarna tänka på det åt dig. titta på andra som tränar och låtsas det är du, då förbränns det!


Whants to live forever

Ledig dag!! underbart, fick lite sovmorgon. Vaknade kring halv 11 och stressade runt med rumpan framtittande bakom hänget på mysbyxan för att hinna bli klar och luncha. Blev hamburgare-mm mm mm m m!
Sen vandrade man mot staden och mötte upp the lady och vandrade runt, lite nya undies,hårnålar,puder, en duk rikare blev man. Även fönstershoppade lite inredning, och hittade en hel del ska jag tala om för er! ojoj, vill ha nyss! saja!






I övrigt så kämpar man med att vara nyttig, men wtf vem kan klara det?! har inte varit de de senaste dagarna i mitt liv, så när ska man klara det? Har legat i sängen i lite mer än en timme nu och sneglat på godispåsen som snällt ligger i hyllan.. Mm! Jag har redan slagit till mig själv, försökt slagit bort tankarna och ätit en morot.. än så länge är ingen godis tagen idag.. men som sagt...det är än så länge...

Imorn är det jobb igen och man ska slita som en förslavad zombie och vara artigare än karlsson på taket! Men snart är det helg igen och ska försöka dejta in en vän man inte träffat på år och dar, förutom ett snabb chat i en busshållplats för ett år sen....
Så nu vill man ha lite time too catch up!! Och även kanske ta en lite sån där öl(A).

Såå nu var det snart dax att börja söka skola *hoppar och ljublar* och det är inte bara en det handlar om utan sjuttioelvatusen! Ska bli roligt, men fruktansvärt jobbigt! Men det ska man nog ta sig igenom, skcika iväg lite skrot till allt och alla och eventuellt komma på några klitchiga rader!

*Håller tummarna på att klara 3 timmar utan godis*

Tack för mig vare

summer rain

Jaha, då var man där igen då, problem!
 Att man måste behöva bli förbannad för att bli hörd, eller behöva bli sårad för att få förändring.



Ska fortsätta med chipsen och den bigga godispåsen, men jag s'ger bara  fy och usch på er!