Look around you

Vet inte hur jag ska börja....

Igår var personalfesten med seven gubbar och gummor ett faktum.Börjades med massvis med god mat och någon öl. Man åt så klart så mycket så att magen vällde ut och att ta sig från sin stol till toaletten var ett no,no.
Men sprang gjorde jag. Sedan blev baren en fri mötesplats. vet inte vad jag fick i mig men jag tog en Malibou och cola som jag kan göra iaf, resten fick de mer erfarna fixa. Men mycket blev det. På bussen var det livat som aldrig förr och en flaska sprit och något annat slisk slank ner i strupen på alla. Jaha, dags och konvercera med folk där då. Trevliga gubbar. Fräsa lite åt höger sida där en otrevlig pojk satt. Neä, hatar folk som e otrevlig mot trevliga folk som mig, men tvi fick han!
Väl framme blev det knas då jag har min förmåga att försvinna. Men till slut hittade jag stället, dock ingen som jag kände, hm, lika bra och gå ut då. Jomen visst! sen satt man och pratade med älsklingen och grinade, en sån bölkjol jag är. Förstår inte hur han klarar av mig i vissa stunder.
Skandalerna som skedde var så mycket som att några däckade i bussen, någon hade tagit min tröja och spytt ner (som jag för övrigt var förbannad över då jag trodde tröjan trillat iväg och dött), lite små bråk här och där, romantiska stunder på hotellrum och juckande på dansgolv, kyssförsök av alla karlar som fått i sig för mycket cider slisk, kommentarer som gärna kunde ha stoppats i ändtarmen på folk, 30-åringarna var på jakt efter alla minderåriga brudar.

Men kvällen var riktigt lyckad vill jag lova, den bjöd på allt och lite till.
Kan knappt hålla mig tills jag kommer till jobbet på fredag och mobba folk, eller åtminstonde se deras vacklande blickar av skam.

The small hours

And I've been here, I've been there,
I've been every fucking where


Oops, nu var det länge sen lägenheten min fick se mitt vackra tryne. Först blev det några vackra dagar hos Nicklas och någon öl. Onsdagen var galen då man jobbade, hm massor med folk var ute, snuskiga sånna. Klädde av sig för kung och fosterland, då alla underkläder skulle upp på scen.
Helgen blev långt ifrån som det var tänkt. Anlände på jobbet på fredag kvällen och fick då reda på att vi inte skulle jobba, nehe, ut och ta nån öl då:) Lördagen blev en skön biltur till Handöl med älskling och åt massor med mat + den där efterrätten man alltid glömmer då man äter god mat. Så mätt var ordet.
Väl hemma till lägenheten märkte jag att komma in där det gick ju inte. Nycklarna var hos mamms och papps, så for raka vägen hit för att natta över. Har nu varit fast här i två dagar. Och vad har jag fått för det? Jo, näsan rinner som 100 kranar på safari, nyser högt som en kokain sniffande hare, ögonen tåras som om undergången är nära. Men jag älskar mina bebisar ändå:)

Verkar inte bli sökande till skolor ännu. Måste nog hit imorgon också för att slutföra detta spektakel. Men ikväll vill jag sova i min ljuva säng utan alla biverkningar som kan tillkomma.
Men ansökningarna måste skickas senast på Torsdag så det kommer jag måste fixa denna vecka. Huga ligen.
Om mailen inte klingat in i min box så blir det telefonterror till folk jag inte hört talas om.
I helgen blir det jobb gånger en halv miljon+ inspelning av våran scen i en movie. Kommer bli en svettig helg, men någon måste göra detta.