Turn around

Idag har varit en dag som alla andra, försov mig och skyndade till jobbet. Tiden bara sken iväg och är glad att jag jobbar dag denna vecka vilket är den skönaste tiden så man hinner leva lite. Hann träna idag med eftersom jag jobbar på detta viset, hann handla med.
Nu sitter jag hemma och kikar på tv och lyssnar på musik, vilket jag inte gjort på väldigt länge, om man bortser från nån fest i princip. saknar musik^^

Har varit många födelsedagar nu de här veckorna, mysiga middagar förra veckan och en trevlig helg väntar för nästkommande födelsebarn. Ska även till stugan tror jag, vill komma bort ett tag och slappna av vilket verkligen behövs.

Heaven´s not the same with you


image15

"..Weep no more my little one
Take my han in yours
Feel this love whitin me
Let me guide you through heavens door
Walk in my footprints, as I light the way
Cause only god knows the answers
Only he can foresee, each ones way
In storms, I will shelter you
You tears, you cry not alone
In heartaches, i´ll embrace you
In death, god will restore your soul
For I am only his messanger
Sent to watch over you
To enlighten you spirit
My waiting arms to cradle you.."


 

Friday

Idag är en bra dag, det har varit soligt och jag har varit på bra humör. Vi har hunnit tvätta, ätit ute, fikat hos Nicklas mormor och druckit öl.
Har flyttat in till gubben för ett tag sen med och det funkar bra. fick ett städschema gjort nu för någon dag sen och allt verkar rulla på bra än så länge=)
Vi har bäddat rent idag och kommer somna som en gud:P
Imorgon och söndag blir det jobb för mig vilket jag egentligen inte ville, men inte så mkt att göra åt. men men tidig uppgång men har ju kvällen att hitta på nått skoj på iaf.
Har kris med garderob just nu med då alla kläder ligger på golvet, får se om de som ska till  Ikea hittar någon garderob eller hur vi ska lösa detta.

Everywere I look I see those eyes