Keep away


Nu har jag gjort mitt för idag.. usch.. sista minuten tjejen det är jag det! Men man får se vad resultatet ger sedan framöver. Nu är det mycket annat att ta tag i-... 2 böcker att läsa tills imorn... jo men visst för det går ju???!!
Men jag ska läsa en massa imorn och även prata med den jag ska göra det där jag ska göra med. Allt löser sig.

De här dagarna känns intensiva, men efter stormen kommer vilan, som det sägs i mitt huvud.
I helgen ska man fara till IKEA en sväng... vi ska inte handla så mycket bara lite små saker som behövs... kanske en tvättkorg, lite saker till badrum och kök... eller ingenting... vem vet?...
Fast jag kan ju säga att jag VET att jag inte kommer komma därifrån tomhänt, det minsta jag ska ha med mig är en regnbågsfärgad klubba!

Älskling ska till och kika på kök, för han vill göra om det. Oh jag älskar att göra om saker!! Förr i tiden var jag möblera-om-sadist. Jag bytte rum konstant. Fanns inte möjligheten till det så möblerade jag om rummet drygt en gång i månaden. Jag kommer ihåg mamms och papps frustration när jag tvingade dem att byta rum med mig, eller tvingade dom om tillåtelse att byta rum. Flera gånger var jag illa tvungen att ordna den möbleringen och omställningen själv.. (hehe).
MEN då fick pappa minsan höra tusenfaldiga "AJ", "HJÄLP", "FAN", "ÅHH".. osv.... och tillslut så kom han springandes och hjälpte mig ur garderobskniporna och de andra stora tingen som låg ovanpå mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback