Look at me

Idag kom "pappa" med grisöron och leksaker till hundarna. Dom blev helt lyriska över de där beniga knotorna. Det blev även lite fler leksaker till snupporna.
Jag har kommit fram till att jag är en konstig flicka... som idag ,då gjorde jag en sak jag inte gjort på länge, men som jag gjort otalt många gånger. Jag pratar självklart om kakdeg. Idag vispade jag ihop sockerkakssmet(självklart inte full storlek, utan en minskad version) och mumsade lite. Det är så bra när man är godissugen och är utan all mumma! Sen blir det ju inte onyttigt om man hoppar över bakpulvret.. * blink blink*.

Fan man är ju one of a kind egentligen.. hoho! Det är ju alla, men har man ingen motivation (den kommer på kvällarna) och är "göralös" så hinner man ju tänka en del. Ack, vad jag måste sluta analysera saker. Kurserna jag läser gör ju inte analyserna mindre direkt.. neä, nu tror jag att jag är alkolist och borde gå i terapi! Haha skämt åsido.. men det är faktiskt sant att man börjar reflektera en hel del.
Vissa saker man läser får en verkligen att fundera om man inte är en oupptäckt sjukdom... Passa er för The Häna syndrom! Symton får jag ta och återkomma med.


Åh vad jag är knäpp just nu, jag är så besatt och avundsjuk att jag kan spricka!  Tvi och Tack till de människor som har , kan och gör det jag vill!! Jag vet att man ska vara (och det är jag!) tacksam och glad för det man har, men samtidigt så är det man inte har eller inte kan så fruktansvärt åtråvärt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback