Push the feeling on

Sisters love
<3



Vilken trevlig helg det har varit! På lördagen kom man upp i riktig god tid, tände ljus (eftersom något härligt väsen fick för sig att lamporna i vardagsrummet skulle sluta fungera) Sen begav jag mig för att se min duktiga kille spela badminton, han är alltför duktig:)
Igår blev det något glas vin och en massa snack! Man fick även se synen av V och O, det var inte igår. Det går ofta långt mellan gångerna man ses, men vafasen. oavsett om man inte setts på en dag eller på ett år så är det samma härliga stämmning! Precis som det ska vara. Vi slocknade framför tvn när vi skulle se "Screem 2" som visades på tv.. och tur var väl det! Då kom man ju i säng i tid. När det nu var??

Nu saknar jag min pojk, men han ska jag snart få träffa. Nätterna utan han är så ensamma.. och det är inte ofta vi sover utan varandra.. igår blev det dock så... Det är i jämnföresle samma sak som om mamma och pappa skulle snott Snuttekudden av mig när jag var liten... han finns dock alltid i min säng- Har alltid gjort och kommer alltid att göra! Nu är jag dock inte lika besatt av han som jag var när jag var liten, men han kommer tillhands ibland ändå.





Det har väl gått bra för min nyttighets period.. eller nja.. den kunde gått bättre.. visst jag har ätit popcorn 3 dagar den här veckan och chips en dag. Men jag drar ändå bort popcornen.. dvs minus dom. Så jag har bara ätit onyttigt en dag... men sen så har jag inte lyckats med regelbundna mattider ännu... men men tji den som ger sig.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback