Run away



Poh! Ny vecka blev det fort!  Helgen var alldeles kanoners! I fredags blev det någon öl, fast man endast skulle haft det mys! Men de 2 karlar som man desperat försökt umgås med sen man avslutat  nian var i närheten och kalasade, och firade en av dem som blivit pappa i början av Augusti!- GRATTIS! Då kunde jag inte tacka nej, sjukt kul att ha karlarna tillbaka igen! På annat vis än lite msn trams en gång per månad.
Festandet fortsatte alldeles för länge, precis som vanligt, åkte till marieby kring 3 på natten.
På lördagen blev det åka bilmys, som det så fint heter, en liten tripp och fixa bilen, kikade på snyggbilarna som for runt staden och sedan.. (Ooops!) en öl eller 5, eller 3, eller 10, eller 2 på kvällen.

Slitig helg, lite sömn och med aktiviteter non stop så är jag konstig nog på topp! Kanske inte riktigt igår eftersom man inte kunde få för sig att somna på söndagsnatten, men inatt sov jag på drömplatsen och då kan man inte vara annat än glad!

Idag blir det mer målning eftersom vi körde och hämtade mer i söndags, så nu har vi nästan ingen bortförklaring att bara ligga (like that would happen). Så när man kommit till sin bostad blir det på ned de röda, vit prickiga byxorna, svarta,vit prickiga linnet, i med öronpropparna och till och pensla! Kanske man även kan städa bort all lort där!
Sen så är det så här..man har bojkottat det fina försöket att bli nyttig! Man har hållt på i cirka en vecka, och det blev dyrt! skulle man ha så i en månad skulle lönen få dimpa ner i burken direkt, no questions asked!
Ville bara säga det att jag är på topp! Man skulle inte kunna vara på bättre humör än vad jag är idag, allt är verkligen perfekt och helt U N D E R B A R T!
Nu är det inte länge kvar tills den såkallade dokusåpan drar igång också...känns konstigt att vara del av det, men det ska nog gå bra, förhoppningsvis som man själv önskar och vill, men i verkliga livet kan allt hända. Spännande!


"I survived!
But i dont know how.."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback