Long, long time ago


Idag är "sista" dagen innan lite freetime, känns bra. Måste bara säga att jag tycker synd om alla stackarna som blivit sjuk nu, ligger snorar, hostar , smärtor i hals och är allmänt dassiga, hoppas ni är tillbaka på fötterna inom kort!
Det verkar bli lite annorlunda än beräknat nu framöver.. han som åker blir eventuellt kvar i samma land som mig ett tag längre än det var tänkt från början- Jippi! Och även ändring på ort, så han blir nog närmare mig än tanken var från början- Jippi! Sen får man se hur det blir om man kommer hamna i samma sits som dem sen eller ej. Det enda jag vet nu till 100% är att ansökningarna till skolorna ska ansökas nu i dagarna, hela helgen kommer att användas till detta vettiga ämne! Hoppas jag...

Fy tusan vad jag haft det bra igår! Hem tidigt och äta upp hela kylskåpet och sen bort och ha det mys framför tvn, sen ligga i sängen och prata om allt och ingenting! Underbart! Det är så sjukt kul och ligga och bara prata massa minnen man har, jämnföra erfarenheter och lära känna varandra på djupet, få reda på vem personen var innan och vem den är nu.


Idag blir det film igen, som om jag inte gör något annat. Men handen på hjärtat, egentligen orkar jag inte med någon slags socialism idag utan skulle hellre se mig själv stående i skitkläderna med musik i öronen och en pensel i handen, vara i min värld och göra lite nytta. Men samtidigt så värnar jag varmt om mina vänner och vill självklart umgås med dem, så man får se om jag lyckas slå 2 flugor i en smäll idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback