Walking on Sunshine



Måndag igen.. Helgen har varit kanon! Först en tripp till stugan, umgås med familj och vänner samt få mysa med gosplutten! Lovely kväll var det. Tror den hade en skvätt av allt möjligt, perfekt blir ordet då! Lördagen blev lite jobbig eftersom man fått i sig en och annan grogg på natten och vi skulle vara inne i stan till 13. Men det klirrade vi galant!
Lördagen spenderades med sambon, ett glas vin, och gudarna ska veta att vi pratade, ojojooj! Sånt prat man pratade då det kan man bara prata med den där damen om... vi har alltid varit tajta men slå mig på käften om jag ljuger- Vi är tajtare än någonsin. Alla små hemligheter pluppade fram och det var en äkta girl night! Sedan blev det självklart en tripp hem till skrutten för massa gos och en ovanligt tidig lördag kväll.
Gårdagen var ganska lam men ändå mysig. Åtminstone kvällen. Man for iväg till en vän och kikade en film-Halloween 2, jo det är inte varje dag man ser en sådan film direkt! Och det var samma då , prat prat och prat.. och man kom varandra 100 ggr närmare varandra än innan. Sjukt kul att sitta och verkligen prata om allt och ingenting med sina vänner.

Me Love It!


Men å andra sidan är jag en pratkvarn som älskar att prata om väsentliga saker här i livet. Dock blir det en vit helg nu den kommande helgen... det händer sjukt mycket i Oktober och denna månad kommer rusa iväg snabbare än man hinner hoppa över bäcken och ropa Allan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback